Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 bi tane typo var digeri autocorrect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 19 saat önce, razzRaziel dedi ki: yenilerde film kalmayınca bu ara biraz eskilere bakıyorum(2000 civarı). bu da iyiydi diye hatırlıyorum ama yamultmaz umarım. bu da kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 @razzRaziel bunu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 @Silphatos hmm bakalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 trailer leş gibiymiş bu arada, ama film efsodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 açın contagion izleyin tekrardan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 yok ya kilmer'ın i'm in my prime diyişine tav oldum zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 tam puaninda film 7.4/10. ne eksik ne fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 7.4 mü dedin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 6.5/10 Gerçek hikaye olması güzel ama olay biraz sığ kalmış. Biraz daha derin olsa daha iyi olurdu. 8/10 bu nasıl son ya! Bale döktürmüş. müzikler baya kötü geldi bana, yani heyecan vereceği yerde ne la bu moduna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 On 01.02.2020 at 22:11, Silphatos dedi ki: @razzRaziel bunu izle 3.6 roentgen çıktı hacıt bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 On 02.02.2020 at 17:08, goldbären dedi ki: açın contagion izleyin tekrardan sdf. aynen öyle yaptım geçen gün, neyse ki tarihte bir tane holivud aksiyonu olmayan düzgün salgın filmi çıktı soderbergh sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 7/10 sevdim filmi, dedebeyler döktürmüş abi filmde o kadar güzel kendilerine iğne batırmalar varki, şey mükemmeldi ; Spoiler latince adam istifa ediyo, millet ah canım papam ne güzel ilahi okuyir ehe ehe diyor, arada birileri dürtüyo birbirini lan diyo ne diyor bu? sdfsdfds. mk çok tanıdık geldi şu coğrafyadaki arapça muhabbetleri ile. neyse abi ön yargı ile yaklaşmayın filme izleyin. yarın gidip günah çıkarim amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 (düzenlendi) Spoiler vallahi haberim yoktu çocukları badelediklerinden, banka işlerini de bizim çocuklar yapmış ben ne bilem, bilsem hiç onaylar mıydım :((( aman ne güzel batırmış iğne, esas konulara gelince zarflayıp geçmişler tabi ki... sen üzerine alınma cengizcim Şubat 4, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Çok iyiydi. Imdb 6.8 vermişler, düşük bence. benden 7.5 çalışır. Düzeltebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 20 saat önce, razzRaziel dedi ki: 3.6 roentgen çıktı hacıt bu senin geigerin limiti odur, en az 8-9 çıkması lazım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 1917 muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 bu netflix deki 2. dünya savaşı renklendirilmiş belgeselde harikaydı be, izleyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 1917'yi DVD SCR izlememek için zor tutuyorum kendimi. sinemalara gelmesine de az kaldı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 (düzenlendi) aynen ben de indirdim ama biraz baktım kusmuk gibi görüntü, dayanayım 2 hafta da imaxte izleyeyim. bu film dandirik screenerla harcanmaz Şubat 4, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 This title will be released on February 25, 2020. hehe çok da kalmamış. jojo rabbit, midway, beautiful day in the neighborhood hepsinin kaliteli, croplu hardsub screener vb olmayanı webdl bugün çıktı bu arada, emikleyecem hepsini yarın korsan düşmanı gerge kudurrrr :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Adam Sandler'i sevmediğim için izlemeyecektim, yorumları okuyunca gaza geldim. Baya iyi işlemişler, kurgu çok iyi. durmuyor film garip bir şekilde. Ama bazı yerlerde müzik dialogları bastırıp karıştırıyor, oralar yorucu geçiyor 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 (düzenlendi) 15 saat önce, goldbären dedi ki: This title will be released on February 25, 2020. hehe çok da kalmamış. jojo rabbit, midway, beautiful day in the neighborhood hepsinin kaliteli, croplu hardsub screener vb olmayanı webdl bugün çıktı bu arada, emikleyecem hepsini yarın korsan düşmanı gerge kudurrrr :))))) bu şerefsizi neden halen bamlamıyoruz? ağır bir canlı diye 5 mod onayı gerekiyorsa, ben veriyorum onayımı. gerge de verse kaldı 3. Şubat 5, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Ben vermiyorum yavas banlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar