eldar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 http://extension765.com/soderblogh/34-seen-read-2019 Ayrı başlık açmaya değmez diye buraya koyuyorum, Soderbergh'in 2019'da izledikleri(ve okudukları). Yönetmenler ne kadar film izliyor diye merak ederdim. Genelleme olmaz ama yemeyip içmeyip film ve dizi izlemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Goh biraktim 2. Bolumden sonra. kriteri gectim mi ogretmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 17 saat önce, eldar dedi ki: http://extension765.com/soderblogh/34-seen-read-2019 Ayrı başlık açmaya değmez diye buraya koyuyorum, Soderbergh'in 2019'da izledikleri(ve okudukları). Yönetmenler ne kadar film izliyor diye merak ederdim. Genelleme olmaz ama yemeyip içmeyip film ve dizi izlemiş adam. arada kendi filmlerini de izlemiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 düşük bütçeli hidden gem film. öyle 8-10 vermezsiniz ama çok tatlı olmuş etine buduna göre. klişesi bol ama çok sırıtmıyor bence. hikayeden ziyade madencilerin adeta kader gibi bu işi yapması güzel. eski pikap ve dikiz aynasında bayrakları dışında mal varlıkları olmayan, trump reyize oy veren o güzel fly-over country insanları... helalinden 7 https://www.imdb.com/title/tt3517870/ https://www.rottentomatoes.com/m/mine_9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt0082484/?ref_=ttls_li_tt La guerre du feu (1981) yönetmen Jean-Jacques Annaud ŞAHANE bir film. hatta sapiens belgeseli bile denebilir. tadınız kaçmasın diye bir şey anlatmıyorum izleyin izlettirin Ocak 10, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 recep ivedik 6'yi online satin alip izleyebilecegim bir yer var mi? veya release date'i nasil bulunur bu islerin? turkiye'de degilim sinemaya gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Netflixe duser yakinda cok mu acil recep ivedik izlemezsen ölecek hastalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 torrentle direk ne torrentledin diye bakarsa mahkeme deport yersin umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Knives Out (2019) Taş gibi film. 7,5/10 https://www.rottentomatoes.com/m/knives_out Acclaimed writer and director Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) pays tribute to mystery mastermind Agatha Christie in KNIVES OUT, a fun, modern-day murder mystery where everyone is a suspect. When renowned crime novelist Harlan Thrombey (Christopher Plummer) is found dead at his estate just after his 85th birthday, the inquisitive and debonair Detective Benoit Blanc (Daniel Craig) is mysteriously enlisted to investigate. From Harlan's dysfunctional family to his devoted staff, Blanc sifts through a web of red herrings and self-serving lies to uncover the truth behind Harlan's untimely death. With an all-star ensemble cast including Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford and Jaeden Martell, KNIVES OUT is a witty and stylish whodunit guaranteed to keep audiences guessing until the very end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 https://www.imdb.com/title/tt0095646/ Missing Link (1988) La guerre du feu kadar olmasa da bu da benzer bi film. onu izlerseniz bu da üsüne tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Knives Out'a gittim bugün, filmi izlerken sonunu tahmin etmeye falan hiç çalışmam, çalışanı da hiç anlamam. Ama nasıl olduysa müteveffa yazar söylediği anda olay kabak gibi aydınlandı benim için. Maalesef bu yüzden merakla beklediğim filmin büyüsü yok oldu. Stilize bir film, oyunculuklar ve yönetmenlik iyi ancak filmin asıl dayandığı yer senaryosunun çözülümü. İkinci kez izlemeyeceğiniz bir film. Bu sene kıt geçiyor zevkime göre, birkaç iyi film olsa da tam anlamıyla beğendiğim bir film çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 11 saat önce, Red dedi ki: Netflixe duser yakinda cok mu acil recep ivedik izlemezsen ölecek hastalığı. 11 saat önce, Fin dedi ki: torrentle direk ne torrentledin diye bakarsa mahkeme deport yersin umarim. ahsdhashda sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 On 30.12.2019 at 18:35, Goering dedi ki: @goldbären korku cok dallanip budaklanan bir genre: psikolojik / black comedy / comedy horror / paranormal / religous / slasher / drama vs. baya degisik sub-genre var yani. pek korkulacak film yok ama ara ara tirstiran olmadi degil. yetiskinken sevdiklerimden benim ilk aklima gelenler, karisik: Ravenous (1999) / Shaun of the Dead / 28 Days Later / [Rec] (2007) / Death Proof (2007) / Pandorum (2009) / The Descent (2005) bu the lighthouse'dan iyi 10 tane psych/horror sayabilirim. The Skin I Live In (2011) bile daha guclu horror filmi. Korku denmis damladim ^^ klise gibi ama paranormal activity de iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 (düzenlendi) bu ne lan jarmuş :( 3/10 kadroya yazık etmiş Ocak 12, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 मैं अपने भारतीय भाइयों को ऐसी शानदार फिल्म बनाने के लिए बधाई देता हूं! 7.5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 (düzenlendi) मजेदार कहानी है भाई sayfa Ocak 13, 2020 DoruK tarafından düzenlendi başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Baya eğlenceliydi. Hümeyra döktürmüş. 8/10 Sonu tahmin edilebilir, akış da klişe ama izletti. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 4.5/10 bunu da Alicia için veriyorum. yani konu bir şekilde güzel olabilirmiş ama karar verememişler ne olacağına gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 On 12.01.2020 at 00:15, copry dedi ki: Korku denmis damladim ^^ klise gibi ama paranormal activity de iyiydi İlki hele low budget film için çok güzeldi. Devamları idare eder gibiydi. Son filmde mi ne bi saçmalık açıkladılar (neden bu ailelere musallat oluyo özellikle diye), orada tadı kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 8/10 waad al-kateab adında bir kadının el kamerası ile çektiği görüntülerle yapılmış. Bilinmedik şeyler değil aslında ama bu kadar yakından tanık olmak farklı oldu. Vahşet inanılmaz boyutta. Sansür yok. Bombalardan parçalanmış insanlar, çocuklar... yeni doğan bebeğin sahnesini bilmiyordum meğerse en çok izlenen videolardan biriymiş. Bir de bu savaş ortamında çocuk yapmaları çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 netflix yok napsin insanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 (düzenlendi) Son günlerde izlediklerimi topluca yazayım Good Time - 7/10 Buradan görüp izlemiştim, hüsrana uğratmadı. Farklı bir tarzı var, gayet sürükleyici. Böyle tam tanımlayamasam da minik birkaç şey eksik gibi hissettim. The Lighthouse - 7,5/10 Bu baya merakla beklediğim bi filmdi. Tatmin ediciydi ama lezzetli çipetpet de değildi, böyle tam HAH OLMUŞ BU diyemedim. Oyunculuklar harikaydı, Willem reyizden zaten bekliyordum efsane bi performans, Pattinson'dan şüpheliydim ama o da şahaneydi, o kadarını beklemiyordum gerçekten. Film de hissettirmesi gerekeni hissettiriyor bence ama işte minik bi şeyler eksikti hissi oluştu yine. Boş kafayla izlediğim için pişman oldum siz yapmayın. You Were Never Really Here - 7,25/10 Filmlere çok konu olan bir olayı farklı bir açıdan -daha reel diyebiliriz sanırım- aktarmaya çalışmışlar, bence başarılı da olmuş. Konuyla ilgili izlediğimiz diğer filmlerdeki bazı alışageldik şeyleri bekliyor insan ister istemez ama böyle olması daha etkili yapmış filmi bence. Mesela Taken ya da benzeri filmlerde başrol karakterinin psikolojik olarak çöktüğünü, hayata karşı teklediğini falan göremeyiz, güzel işlemişler o tarafları. Joaquin amcam da döktürmüş yine. Spider-Man: Far from Home - 11,5/10 Uslanmaz bir Marvel ve Spidey fanı olarak aşırı beğendim filmi sdhsf. Saçma sapan dialoglar, sahneler yine vardı her Marvel filminde olduğu gibi, bayacak kadar değildi ama bunlar. Filmin ikinci yarısının görsel şöleni fena çekti içine, IMAX'i kaçırmıştım iş güç yüzünden pişman oldum valla. Aşırı beğenmemin sebebi kafamın da çokzel olması olabilir o yüzden puanlamayı dikkate almayın sdf Ocak 14, 2020 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Bir yol macerası filmi. Klişe milişe ama tatlı bitiyor. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Sheeeelllbyyy!!!!!!!! You son of a b*tch! 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar