Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Terminator 2'den daha iyi değil, Terminator 2'den sonra gelen tüm filmlerden daha iyi. 7/10 https://www.rottentomatoes.com/m/terminator_dark_fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Sevmek Zamanı (1965) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 sinemada izleyemedim diye çok üzülmüştüm ve haftalardır en çok beklediğim filmdi ama iyi ki izleyememişim oha. hiç beklemediğim şekilde kötü çıktı ya. Spoiler ulan 1.5 saat geçmiş filmde hala konusu belli değil, yani var gibi ama başka bişey olmalı diye bekliyorsun. manson olayının olacağını biliyorum ama oha hem tarantino hem de bu oyuncularla ve prodüksiyonla sıkıldım resmen. dumur etti. hateful eight'i mesela 5-6 kez izlemişimdir, sırf diyalogları ve oyuncularıyla bi 3-5 kez daha izlerim ama bunun böyle gitmesini hiç beklemiyodum. yani okey brad ile leo yine akıyorlar, özellikle brad'in karakter çok iyi (keşke başka filmde olsaydı) izletiyor onlar kendini ama hikaye genel olarak wtf şeklinde kitledi sonuna kadar. manson olayı başladığında da twistledi de, yine bütün filmi niye izledik'i kurtarmadı yani gerçekleşen alternatif olaylar. tabii bunlarda ekibin ağırlığıyla beklentinin yükselmesi ve hollywood'da film çekme filmi konusunun artık itici gelmesi de etkili (Hail, Caesar'da baydım en son). kötü olmuş ya, bunca prodüksiyonla neler neler yapılırdı. bi daha brad'le leo'yu bir arada zor görürüz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 On 04.11.2019 at 08:22, BiTcH_oFBaT dedi ki: Ağır ilerliyor ama güzel olmuş. 7/10 trailer'ı güzel geldi ve beklemediğim kadar iyi çıktı. dönemi gerçekçi işlemişler. orta çağın, masallardaki gibi şaşalı gösterilmemesi ve aşkın hiç işlenmemiş olması artılarından bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 (düzenlendi) o filmin %80'i filan şekspir zırvaları, gerçek olaylarla uzaktan yakından alakası yok neredeyse. zırhlı dövüş sahneleri iyiydi ama onun dışında bayağı sıkış bir film. Spoiler en güzeli de "kamuoyu eğlensin hem tahta oturayım" diye işgale giden kralı aldatılmış pasifist diye göstermesi lmao. hiç alakası yok gerçek kralla. Kasım 21, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 bitmek bilmeyen bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 jocker. 8/10. hemen batman'in gozunden de bi film cekilsin. 3. filmde de dovu$up barissinlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 https://www.rottentomatoes.com/m/doctor_sleep 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 https://www.rottentomatoes.com/m/parasite_2019 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 https://www.imdb.com/title/tt8110640/ berbat/10 tutarsiz, zorlama, alttan libtard agendasi gazlayan boktan bi netflix filmi. vaktinize yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 fazlasıyla çorba bi filmdi haliye kendine has hiç orijinal bi tadı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 fena libtard idi hakikaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 25 yıllık red alert'ün ilk iki dakikasındaki mesaj bu filmdekinden daha iyiydi ehu. gerçek twist ordaki gibi olsaydı esas güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Sorry We Missed You (2019) 7/10 Ricky and his family have been fighting an uphill struggle against debt since the 2008 financial crash. An opportunity to wrestle back some independence appears with a shiny new van and the chance to run a franchise as a self-employed delivery driver. It's hard work, and his wife's job as a carer is no easier. The family unit is strong but when both are pulled in different directions everything comes to breaking point. https://www.rottentomatoes.com/m/sorry_we_missed_you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) Fransız-İtalyan yapımı bir film, daha önce duymamıştım. Başrolde Depardieu var, kariyeri düşüşte bir yazar bir cinayet mahallinin yakınında bulunur. Sorgulama için karakola getirilir. Komiser de Roman Polanski. Film bayağı iyiymiş, işlenişini çok beğendim, fakat onun dışında asıl meselesi de tırt değil, spoiler vermemek adına daha fazla yorum yazamıyorum. Aralık 3, 2019 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) tornatore filmleri adeta aynı tornadan çıkmış gibidir aslında (yok değildir sadece bunu yazmak istedim...) daha önce dikkatimi çekmemişti direk indiriyorum eyvallah. bu arada ad astra da düşmüş galiba, bugün iyi mesai var fularıma Aralık 3, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) maradona in mexico (netflix dizisi) 7,5/10 baya eglencelik olmus. Spoiler Aralık 3, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) ready or not (2019) 5/10 izlemeseniz de olur, hatta izlemeyin. horror/comedy Aralık 3, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 yine aradığımı bulamadığım bir scifi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 epey guzeldi 7.5/10 calisir bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 sanki sonu daha iyi baglanabilirmis. yine de son zamanlardaki en iyi film. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 7/10 , darlayan film sevenlere önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 12 saat önce, razzRaziel dedi ki: yine aradığımı bulamadığım bir scifi daha sci-fi denemeyecek kadar az kurgu var içinde ama ben beğendim. filmin durgun depresif teması ve bütçesi hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 psikoloji odaklı ya film, setting uzay sadece. müzikler de max richter nasıl depresif olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar