reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 fragmani da bir o kadar le$ yalniz filmin. ben oyle alalade, ulen uzakdogu sinemasi seyretmemistim uzun zamandir bir bakayim diye izlemistim asdlfkj sonra fragmanina baktim, abicim siz fragman fln yapmayin, afis basin yeter dedim, o derece kotu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Ben burada gördüğüm için izledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Şu Diziyi arıyorum bulana benden dürüm. https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/345657/seyyahatname-sadri-alisik-sevket-altug-zihni-goktay-aysen-gruda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 trt arşivle iletişime geçmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 On 22.08.2019 at 03:35, goldbären dedi ki: Parasite (2019) Çok beklenti ile seyrettim, ama konu zayıf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 ya snowpiercer da öyleydi. gözümüze gözümüze sokulan sınıf çatışması mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 snowpiercer iyi ama baya eksik filmdi. filmin süresi yetmemişti bazı şeyleri anlatmaya. hype'ım olmasa da dizisi çıkıcak bakalım orda ne olacak . parasite konusunda: korelilerin kültürel davranissallari bizim türk kültürüne bazi yerlerde çok benziyor. dolayisiyla altmetinleri okunabiliyor. tabi dini kültürleri hakkindaysa eksigiz oralarda kaçırabildiğimiz şeyler oluyor. keza geçen gün arcane'in discordda bana anlattigi bi olaya bakinca hakli.( the wailing) Böyle din/mit vb. metaforlar kullanan filmlerde genelde içinde bulunduğumuz ve daha çok etkileşim içinde bulunduğumuz dinler ve kültürleri daha rahat okuma yapabiliyoruz. Fakat asya kültüründe arayı kaçırabiliyoruz. bu film global bi konuyu ele aldığından zor değil. internette çok yorum okudum anlaşılmadığına dair. fakat o kadar da zorlayıcı metaforları yoktu. izleyen çoğu kişinin beğenip beğenmemek arasında keskin tercihleri olmasını normal karşılıyorum. ödül aldığı sene diğer adayların ne olduğunu bile bilmiyorum aslında ama herhalde haketmistir. Spoiler Film sınıf çatışması, sıradan halkın parazit şeklinde nitelenmesi ve her türlü yolunu bulmasını anlatıyor, evet öyle "vay demek şurda şunu diyormuş kaçırmışım" denecek bir kısmı yok. bu haliyle tarza alışkın izleyiciler için daha önce bir çok kez denenmiş bir film olmaktan fazlası yok fakat bittikten sonra da iyi bir filmdi hissini veriyor. yönetmen zaten gözümde artık bi kalıba oturmuş, ne istediğimi, bana ne vereceğini bilen bi tarzı var fazlasını beklemiyorum. küçük alanlarda diyaloglar ve karakterler üzerine hikayeyi çok güzel resmedebiliyor. kullandığı kamera teknikleri de usta işi.Bir çok insanın ekseriyetle kaçırdığı nokta DoP kısmı. Kyung-pyo Hong'nin sinematografi geçmişine bakın anlarsınız zaten. Kyung-pyo Hong demişken Beoning filmini de izleyin. https://www.imdb.com/title/tt7282468/?ref_=nm_knf_i1 filmin içeriğiyle ilgili burada kimsenin bir şey kaçırcağını düşünmediğim için yazmaya gerek yok zaten internette bolca yorum var. batıda şansını deneyip oranın sisteminde istediklerini tam olarak yapamayan iki koreli yönetmenden birisi Bong Joon Ho. Snowpiercer ve Okja ile ortalama üstü fakat kendisinden bekleneni veremeyen biriydi. korede tekrar daha iyi işler çıkaracağına eminim. diğer koreli chan-wook park little drummer girl ile iyi iş çıkarmasına rağmen kendi tarzıyla alakasız bir işti. o yüzden arada derede kaldı dizi. TLDR: film iyi abi izleyin izlettirin, takılmayın her şeye. böyle söyleyince de balayısı madde kullanınca hele hele keke diyo sürekli. istiyorlar ki turşu suratla dolaşıp hep boklayalım................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Amerikalıların 12 yaşındaki bebeleri bile bu Korelilerden iyi rol yapıyor (aslında gerçek hayatlarında da öyle yapmacıklar) , 2 saatinize yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 1 saat önce, sanssizsansli dedi ki: TLDR: film iyi abi izleyin izlettirin, takılmayın her şeye. böyle söyleyince de balayısı madde kullanınca hele hele keke diyo sürekli. istiyorlar ki turşu suratla dolaşıp hep boklayalım................ asdasda gücenme lan Spoiler abi işte alt tabaka mı zenginlere parazit yoksa zenginler mi alt tabakanın emeğini sömürüyor parazit, BİZ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIK BİR DE SİZ İZLEYİN:))) demiş yönetmen o yüzden bozuldum. ee yani... lantimos filmi gibi oluyor bir saatten sonra. yine de güzel sekanslar var yağmurda bok çukuru eve dönüş en sevdiğim yeriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 tamam işte o yüzden sanat filmi kategorisinde sayıyolar. abi şöyle bi ayrım var sinemada camiasında. bir çok film türü olmasına rağmen soru sorarak bitirebilen ve bişeylere dokunan filmleri sanat filmi olarak sayıyolar günümüzde. holivudu artık bu kategoride sayamıyorum oscar vb. fakat dünyanın kalan diğer cephesindeki tüm organizasyonların temel ödül alıcıları bunlar oluyor. cannesdır bizdeki narenciye ödülleridir... dolayısıyla adam oraya iş yapıyo bi bakıma ve ben ortaya soru atarım kırk akıllı çıkaramasın filmleri çıkıyor. geriye dönük filmlerine baktığımızda da aslında bu filmden pek farklı işleri yok. memories of murder filmi de aynı nedenle çekildi ve biz onu daha çok hatırlıyoruz. çünkü tazeydi böyle şeyler. bir yerde tekrar giriyor malesef ama dönemin geri kalan filmlerine baktığımızda da bu tür hala özel bi yer hakediyor. marveller bilmemneler... yani işte bakalım şöyle 20 sene önce falan çıkıp hala tokat gücünü koruyabilen filmler tekrar ne zaman çıkacak. o zamana kadar bunlar iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 On 24.03.2019 at 23:48, goldbären dedi ki: filmi izledim, keisnlikle kötü geldi bana. stranger things için kız bilimkurgusu diye bir genre açmıştık çok alınmıştı millet, tam olarak o türde film malesef. bilim desen bir piksel var yok, quantum kitapları kadar işte. kurgu desen sağdan soldan apartı üç beş konsept. hayatımın aşkını asla bırakmam ühü ühü mıymıymıy dolaşıyor kadın içim şişti izlerken. bunun yerine gidip about time izlesem tekrardan daha iyiydi. hiç değilse alternatif zamanlar - seçimlerin ilişkiler üzerindeki etkilerini adam gibi işlemiş bir yapım... Su topicte bir iki guzel film tavsiye edin de izleyelim, icim sisti hep ayni yapimlardan, sikici senaryolardan, tum guzel filmleri izledim hic iyi film kalmamis gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt2091473/ puanına aldanma, "murrica iyidir bu film libtard" çılar düşürmüş 7lik feel good movie. @neutrino Ağustos 31, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 1 saat önce, neutrino dedi ki: Su topicte bir iki guzel film tavsiye edin de izleyelim, icim sisti hep ayni yapimlardan, sikici senaryolardan, tum guzel filmleri izledim hic iyi film kalmamis gibi hissediyorum. sphere event horizon pandorum(bu ilk ikisi kadar iyi değil) izlemediysen bunların gideri var. sphere'ün kitabını da okumanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 ilk ikisini izlemiştir adamın adı nötrino bir kere olum. ama 5-10 sene geçtikten sonra tekrar izlenebilir filmler. bir süredir geçmişte izleyip genel hatları dışında hatırlamadığım filmleri tekrar izliyorum, 10 sene sonra başka karakterle izleyince inanılmaz farklı bakıyorsunuz, hiç izleyecek bir şey bulamayanlar yapsın tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Ben de yapıyorum bunu. Hem daha iyi değerlendirmiş hem de daha fazla keyif alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 @goldbären Tesekkurler izlememistim promised land'i, seyredeyim. @µh Ilk ikisini seyrettim, pandorum'a bakacagim, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 @neutrino genel tavsiyede bulunuyorsak şu filmi tavsiye edebilriim: https://www.imdb.com/title/tt0093223/ Kesin izlememiştir diyebileceğim genel izleyiciye hitap eden en iyi film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 karşısında uyuya kalmalık, arada silah ateşlendiğinde uyanmalık yozlaşmış polisli film arayanlara önerilir. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 neden bu kadar geç izledim kendime kızdım baya güzel film. 134 dk'nın da tamamı tek planda çekilmesi cabası. 8.5/10 boriiiing... yine bir x-men üçlemesi sonunda phoenix'e bağlandı... cidden şu güzel çizgi romanı rezil ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 6.9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 senin bir gülücüğün ömre bedel abi kafamız karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 reddit de gordum eglenceli slasher. begendim acikcasi. no more virgin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 On 09.09.2019 at 02:20, GONDARCENGIZ dedi ki: karşısında uyuya kalmalık, arada silah ateşlendiğinde uyanmalık yozlaşmış polisli film arayanlara önerilir. 6/10 asdasd o kadar kötü değil bence 7 çalışır. adeta yumuşatılmış training day gibi. geçenlerde yeniden izlemiştim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 IT CHAPTER TWO 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar