Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amacım artistlik değil ya hakikaten film tahmin ettim diye mi övünücem. bi an beynimde bi kuşku doğdu sonra bütün taşlar yerine oturuverdi ben de anlamadım ve şaşırdım.

hatta açıklim hatırlayan vardır belki

sonu

teyzeymiş ya katil. yahu ortada şüpheli var hayvan gibi. normalde bunun anasını babasını kimi varsa hayatta beraber yaşadığı alırlar bi sorgularlar en azından herşeyi düşünerekten bi şüpheyle yaklaşırlar. burda adam resmen muhabbete gitti teyzenin evine ilk, kadın en ufak telaş yapmadı fln. ondan sonra da film bir daha hiç ilgilenilmedi doğru düzgün gösterilmedi. e en önemli şüphelilerden(izleyicinin bakış açısıyla) birinin beraber yaşadığı insan bu ya. bi kıllattım. yönetmenin kızları da tamamen mahvetmemek için yaşlı bi teyzenin eline vermiş olacağını da düşününce emin oldum ve hep bunu bilerek izledim.

Mesaj tarihi:

ne seyretsem diye bakınıyordum, şu sıralama videolarında şuna denk geldim;

Hiçbirini bilmiyormuşum.
The Girl with All the Gifts, The Red Turtle, The Autopsy of Jane Doe, Justice League Dark, The Lure, XX, A Monster Calls, To the Bone, Kedi.
Red Turtle(ghibli) ve justice league ile başlarım.
Ama kedi baya ilginç gibi kedi severler burada atlarlar bence.
The Lure da stripper mermaid-vampire gibi abest birşey olunca bir bakarım dye düşünüyorum.
Var mı bunlardan izlemiş olan merakımı gidersin biraz?
Mesaj tarihi:
kedi çoktan izlendi atlandı burada.

a monster calls fena değil ama çok benzer daha bilindik bir film vardı öyle, adını hatırlamadım.

autopsy of jane doe vasat. komple jumpscare, gereksiz.
Mesaj tarihi:

ben de izledim bugün. cidden gerdi bir süre ama boka bağladı. yine de 7/10 var hertürlü.

8/10

filmde tek rahatsız olduğum şeye gupse özay'ın holiwud versiyonu kadındı. konuşması bile aynı lan. onun dışında güzeldi.

2.5 saat uzun olmuş ve finali beğenmedim.sonlarda sıksa da güzeldi. shutter island havası sezdim ama bi alex değil.

7.5/10

Mesaj tarihi:
https://i.ytimg.com/vi/uC4n3_EK_kA/movieposter.jpg

9.1/10 - Zaten çok seveceğimi tahmin ediyordum. Çıktığından beri listemdeydi, yeni izleyebildim.

https://i.ytimg.com/vi/k3xn2FSv6eY/hqdefault.jpg

6.2/10 - Standart alyenvari film. Biraz sığ kalmış, sonuna istinaden puanına ufak bi bonus verdim. Vakit geçirmelik sıkmadan izlenir ama çok şey beklememek lazım.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

amacım artistlik değil ya hakikaten film tahmin ettim diye mi övünücem. bi an beynimde bi kuşku doğdu sonra bütün taşlar yerine oturuverdi ben de anlamadım ve şaşırdım.

hatta açıklim hatırlayan vardır belki

sonu

teyzeymiş ya katil. yahu ortada şüpheli var hayvan gibi. normalde bunun anasını babasını kimi varsa hayatta beraber yaşadığı alırlar bi sorgularlar en azından herşeyi düşünerekten bi şüpheyle yaklaşırlar. burda adam resmen muhabbete gitti teyzenin evine ilk, kadın en ufak telaş yapmadı fln. ondan sonra da film bir daha hiç ilgilenilmedi doğru düzgün gösterilmedi. e en önemli şüphelilerden(izleyicinin bakış açısıyla) birinin beraber yaşadığı insan bu ya. bi kıllattım. yönetmenin kızları da tamamen mahvetmemek için yaşlı bi teyzenin eline vermiş olacağını da düşününce emin oldum ve hep bunu bilerek izledim.

her türlü güzel dilm. emindim diyosun da şüpheyle izlemişsindir gene
Mesaj tarihi:
ona algıda seçicilik diyoruz. başkası çıksa katil "uf film feci kandırdı beni" demezdi kalkıp. ama işte insan istediği şeyleri hatırlayıp, istemediklerini unutmakta master.
Mesaj tarihi:
film güzeldi ya. sadece spoiler yedim gibi oldu. ilk hemen emin olamadım tabi ama 2. kısımda falan yüzde yüz emindim artık.

sabonis said:
başkası çıksa katil "uf film feci kandırdı beni" demezdi kalkıp.

niye demiyim abi lol. en sevdiğim tür polisiye cinayetli filmler benim. özellikle o dediğin olsun diye uğraşıyorum. bu film tam onluktu ama izlerken kafam güzeldi belki ondan tık diye attı beyin.
Mesaj tarihi:
bahsettiğin şey doğru gerçekten var. insan beyni çalışmasıyla ilgili hatta nazar konsepti bile o özellikten çıkma. ama filmde iki türlü de olabilir ya, işte ben bunu mesela hiç unutmam tahmin ettim diye, ama aşırı derecede şaşırtsa da unutmazsın. heavy rain diye bi polisiye oyun oynamıştım mesela 10 yıldan fazla oldu ama unutamıyorum nasıl şaşırmışsam.
Mesaj tarihi:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b2/Fist_Fight.png

hiç adetim değildir komedi filmi izlemek ama ağır charlie day fanı olduğum için izledim. gayet sardı sıkmadı ama öyle sürekli komiklikler olan bir film değildi.

bir kaç yerde charlie'nin klasik it's always sunny in philedelphia'dan çıkma rage'lerinde bayağı koptum ama. genel olarak charlie baya iyiydi ya.

puan da verim 6,5/10
Mesaj tarihi:

https://images.mymovies.net/images/film/cin/500x377/fid17444.jpg

böyle salak isimde bi filme gitmezdim de işte imdb puanına kandık. daha ilk sahnesinde yanlış filmde olduğumu anladım.

kevin spacey senin de abv

• Yeni Oluştur...