neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Sonunu ve duygusal kisimlari katmazsan eder sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 A cure for wellness izleyen var mı nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Akhlaur said: A cure for wellness izleyen var mı nasıl ? dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 değil dandik. hatası çok ama yüksek kaliteli izlersen her karesi portre gibi. sinematografi falan enfes, sonuna kadar da izlersin klişerine rağmen. hikaye biraz flawed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 o filmde hatirladigim tek sey filmin kendisinin ve zombilerin bir turlu bitmeyisi idi. para cokomel egrisi gibi filmdi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 sabonis said: imdb 7.5 rottentomatoes'da 95 alan zombi filmine 1 puan verilmiş izlemeyin denmiş. hemen izleyelim bakalım. bu arada pati'de 1 verildi diye izlemiyom, zombi filmi ve iyi puanlar almış diye izliyom. hayırlısı bakalım. neutrinonun hatrına en fazla 3 veririm. ratingi: izlenmez ben de yüksek puanlarına kanıp izledim beklentim daha yüksekti. izlediğim en iyi zombi filmi diyenleri okudum facebook gruplarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Train to Busan 6.7/10 tek bişi sevmedim, zombilerle çıplak el-tshirt savaşmalarını ve tek başına bu, beni aşırı rahatsız ediyor, yoksa net daha yüksek verirdim puan. onun dışında baya iyi çünkü. dram, karakter gelişimi, aile ilişkileri, efektler, baba ve kız başta olmak üzere oyunculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 2300 tl'lik monitörde seyretmek de ne güzeldir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 makyajla marsı mukayese ettiğim için ben 5 filan vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 train to busan'da tek kotu sey zombilerin oyunculugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 geçen goksung'u izledim ( the wailing ) the chaser'ın yönetmeninden. güzeldi baya. sadece chaser değil aynı zamanda bir memories of murderer tadı almadım değil. Na jong-jin iyi bir yönetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 sanssizsansli said: 2300 tl'lik monitörde seyretmek de ne güzeldir şimdi. ben 2700 tl monitörde izledim olmadı abi. elitist paticiğe mi dönüştüm niye beğenmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hayır film bok gibiydi hype'a kandın. malum zombi seviciler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 The wailing bayagi basarili bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 sanssizsansli said: geçen goksung'u izledim ( the wailing ) the chaser'ın yönetmeninden. güzeldi baya. sadece chaser değil aynı zamanda bir memories of murderer tadı almadım değil. Na jong-jin iyi bir yönetmen. aynen çok güzel, çok farklı bi filmdi ya. neyden kimden korkacağımı bilememiştim asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 http://www.impawards.com/2017/posters/king_arthur_legend_of_the_sword_ver3_xxlg.jpg sırf guy ritchie diye gittik (gerçi vizyonda da alternatif yoktu), yine tarzını konuşturmuş ama keşke bu kadar klişe bi hikaye seçmeseymiş. 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 http://www.impawards.com/2017/posters/kong_skull_island_ver10_xlg.jpg güzeldi ya, çerezlik demişler hakkaten öyleydi klişe filan vardı da öyle çok da bozmadı sonu çok tatlıydı özellikle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 yeni film izleyen yok mu eskilerden de olur bu aralar izlicek film bulmakta zorlanıyoruz azcık tavsiyeler lazım thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 iran, kore, japon, fransiz sinemasina bakabilirsin, sadece hollywood yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 fazla yerden yere vurulmuştu. abartmış millet. 3d gidenler genelde karanlık falan demiş ondandı herhalde. 2d izledim ben gayet beğendim. 7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Doctor Strange 7.8/10 Hayatımda okumadığım karakteri pek sevdim. Tony Stark/Iron Man'i çok sevdiğim ve bu da adeta Iron Man v2 olduğu için belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 https://www.cinesift.com böyle bir şeye denk geldim, işinizi görebilir film ararken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 neutrino said: The wailing bayagi basarili bi film. daha 5 dakka izleyince verdim kararı busana göre çok daha iyi. yarısına geldim çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Izlemediysen memories of murder'a da bak, bence the wailing'den de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 patide memories of murder izlememiş az adam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar