progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 10 Cloverfield Lane beğendim bende. son Bunkerdna çıktıktan sonrasını, daha sonra çekmişler gibiydi ama. Alien yerine ilk filmdeki canavara bağlasaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 @progamer filmler bağlantılı değilmiş diye okumuştum dolayısıyla spoiler içinde bahsettiğin olayı yapamazlardı sanırım. bu arada, ben demin ne seyrettim? 1/10 https://1.bp.blogspot.com/-ZhAYQ8-YHHM/VKVDtYp4f6I/AAAAAAAAAEE/vbRLD3WTYmw/s1600/The+Hallow+Poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 cloverfield zaman kaybı. filmi uzaylı değil de ruh hastası şizforen redneckin sapık bunkerı konulu çekseler daha iyi olurmuş. ha şimdi bir şeyler olcak derken film saçma sapan bitti ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 gideri var ya, son 10 dakkayi yonetmen icinde kalmasin diye cekmis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 son 10 dakkası filmin notunu 2 puan kırıyor direk.güzel film ama. kız çıktığı gibi uzaylılara yem olsaydı o 2 puanıda kırmazdım.ama ramboya bağlıyor,molotofla uzay gemisi indiriyor lan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 progamer said: 10 Cloverfield Lane beğendim bende. son Bunkerdna çıktıktan sonrasını, daha sonra çekmişler gibiydi ama. Alien yerine ilk filmdeki canavara bağlasaydı keşke. Baglantili zaten. Yönetmen o hissi veriyo izleyiciye. Agiz yapisi, sesler, izleyicide baglantili oldugu hissi uyandiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 10 cloverfield iyiydi. ben beğendim açıkçası. ama john goodman'ın beraber fotoğrafı olan kız neydi, adamın nasıl sapıklıkları vardı falan orasını merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 http://cdn.traileraddict.com/content/20th-century-fox/deadpool-poster-10.jpg 8/10 https://www.youtube.com/watch?v=pBcehv2Xh8o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Inglorious Basterds 8.3/10 Biraz ayıptı hala izlememiş olmam. Gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bu adamın filmleri değişik oluyor diye kafaya takmıştım bu filmi izleyeyim diye ama baya kötüymüş. konu yok kurgu yok senaryo yok. işin en üzücü tarafı da başrol bile kötü. 2/10 http://3.bp.blogspot.com/-NC8CdZRw0OQ/Ve8wWr821AI/AAAAAAABAPs/4Whn5JVbj_A/s1600/hap1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 The Perks of Being Wall Flower/ 9/10 Kitabini birkac ay evvel okumustum hatta en son okudugunuz kitaplara detayli bir sekilde yazmistim kitap icin yaptigim yorum zeper said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/69/Perksofbeingwallflower1.jpg Perks of Being Wallflower. 9/10 Çok tesadüf bir şekilde karşıma çıkan bu kitabı sevme sebeplerim. 1-) hiç alakasız bir yerden almaya karar verdim, amazondan kindle indiridm, okumaya başladıkça mekanlar Futbol takımları filan hep tanıdık. Meğerse Pittsburghta geçiyormuş ( doktora için geldiğim şehir burası-7 aydır) dahası baş kahraman Charlie, şuanda burdaki çok yakın bir arkadaşmla benzer karakterlere sahip, ismi bile Charlie. Ve diğer doktora öğrencilerinin aksine o başka bir ülke veya şehirden gelmiyor, yani doğma büyüme buralı Pittsburghlu tıpkı kitaptaki karakter gibi....Hani kitap 1999 da yazılmasa ...Charlie yi görmüş yazmış yazar diyecem, o kadar benzer. Depresif olması sürekli düşüncelere dalması, gibi gibi...aile yapısı bile benzer ! bu kadar mı olur dedim... 2-) Catcher in the Rye ile benzetiliyor, hatta kitapta da gönderme yapılyıor. Ben çok daha fazla beğendim bu kitabı ondan, bilmem neden. 3-) altını çizdiğim, durup düşündüğüm o kadar fazla yer oldu ki. Belki bir çocuğun(gencin) ağzından okuduğum için, belki de çok basit bir şekilde ifade edilen aslında çok derin anlamları olan cümleler sarf-ettiği için. Hani aslında hepimizin ortak düşüncesi olan pek çok şeyi söylüyor, ama o kadar güzel söylüyor ki fark burada işte diyorsun. ben beğendim okuyun, filmi de varmış, izlerim bir ara. Sırf yaşadığım şehirden manzaralar görmek için=) filmi de beklentimi karsiladi acikcasi. Tabi Charlie'nin anlattigi pek cok sey var kitapta filme aktarilamamis ama ana tema akis super. Guzel film derim izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 abi film tamamiyle murica fuck yeah ama o çatışma sahneleri falan muhteşem. çerezlik yani direk izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 nasıl muhteşem ya dalga mı geçiyorsun abi hahaha bait atmış izlemeyin. ya da bir arkadaşınızla birlikte dünyayı kurtaran adam kafasında izleyin. bkz: (ipadin çerçevesine tam oturan bina planı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 olm buranın marjinal ayısı sensin. ben beğendim beğenmiyosan izleme mecburmusun sdfadsf. izleyin abi güzel vurdulu kırdılı film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 fenn said: fenn said: Güzel film. Kuzular neden çığlık attığını anlamadım birisi bana anlatabilir mi? Başrol oynayan amca gut hastalığı riski taşıyor, kuzular da muhtemelen yemleri bittiği için çığlık atıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ben bu aralar bu listeye dadandım 8 tanesini izledim, geri kalanını da bir kaç güne bitirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-W4Hdp3V5gyM/VmhcHZPScpI/AAAAAAAA1aQ/xwngU13coRU/s1600/ivy-sarmasik.jpg 6.5/10 Sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 cloverfield izledim sonuna sanki başka film yapışmış :D O ne lan ahahashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 cloverfield cloverfield'ın tıpatıp öyle biteceğini bi ben mi tahmin ettim lan? yönetmen ilk filme gönderme yapmış yani direk. bi de ufak bi twist olmasa çok düz film olacaktı yani, zorlama bi şekilde john goodman'ın deliliğini anlatmış olacaktı. cute'luk yapmış yönetmen işte :D he iyi-kötü ayrı konu ama ben bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 filmin adını transformers of egypt yapsalarmış daha uygun olurmus. clash of titans dan cok daha kötü 5/10 en fazla o cg hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Ben cok kötü bekliyodum bu filmi. Bekledigimden daha iyi ciktigi icin begendim. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Bu filme, arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Ama kriteri şuydu : 2D, Türkçe dublaj. Teşekkür ediyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 x-man serisini pek sevmesem de bu film çok iyi olmuş. Mısır sahneleri ve fikirler çok iyiydi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 7.5/10 Hoşuma gitti. http://www.korsgaardscommentary.com/wp-content/uploads/2016/04/10-cloverfield-lane-movie-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 8,4/10 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/9/96/Trumbo_%282015_film%29_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar