Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

sanssizsansli said:

http://schmoesknow.com/wp-content/uploads/2015/06/Bridge-of-Spies-primo-poster-per-il-film-di-Steven-Spielberg-con-Tom-Hanks.jpg

Bridge of spies
7,5/10

yavıdiler yazmış yavıdiler yönetmiş ve yavıdiler oynamış...

TABİ Kİ BOYKOT...

7.0

erkenden senaryonun nasıl işleneceği ortaya çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

yaw şu twist'li filmlerde "çoktan tahmin ettik meh" olayı tamamen ego tatmini anasını satiim. insanın aklından 500 tane şey geçiyor film boyunca, "aha tahmin etmiştim" demek algıda seçiciliğin sözlük tanımı. gerçekleşmeyen 499 tane düşündüğün şeyi sallarsın 1 taneyi tutturunca "pfffffft baştan belliydi zaten"
Sosyal ağlarda paylaş

şu jagten'i izledim burada görüp; rahatsız edici bir film, ama başrol hariç elle tutulur bir yanı yok.

Danimarka'dan çıkmış olması şaşırtmadı filmin, bu tür konularda fazlasıyla şekilciler. Mesela tf2'den tanıdığım bir çocuk vardı. Bilmemne teşhisi konulduğu için gerizekalılarla aynı okulda okumak zorundayım diye okula gitmiyordu adam. İlk duyduğumda şaka sanmıştım, sistem beni moronlarla aynı okula gitmeye zorunlu tutuyor.

Laf ediyorum Danimarkalılara ama filmdeki olgu gerçekçi olsa da olay gerçekçi değil. Öyle ne idüğü belirsiz bir adam gelip saçma sapan sorular sormaz, orada senaryodan koptum.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Jeeztro said:

8.7/10

ben çok beğendim. kısaca, adam anaokulu öğretmeni, herkesle arası iyi falan, klasik iskandinav hayatı işte sürekli gülen tipler vs. işler bir anda boka sarıyor, insanlığınıza sokayım diyorsunuz.

aksiyon falan değil

ismini vermemişim filmin

jagten - orjinal ismi
the hunt - amerikancası

Bunu 4 5 ay önce oylamıştık sanırım ama güzel film, bi 7.5'u var benden, 8.7 çok kaçmış gibi sanki bilemiyorum ama :D.

çıkış noktası yetersiz ve bu yüzden saçma olmuş, olaylar bu şekilde gelişmeye başlayınca da öf bi s. git deyip kapatası geliyor insanın
Sosyal ağlarda paylaş

Nako said:

yekeyeke said:

Jeeztro said:

8.7/10

ben çok beğendim. kısaca, adam anaokulu öğretmeni, herkesle arası iyi falan, klasik iskandinav hayatı işte sürekli gülen tipler vs. işler bir anda boka sarıyor, insanlığınıza sokayım diyorsunuz.

aksiyon falan değil

ismini vermemişim filmin

jagten - orjinal ismi
the hunt - amerikancası

Bunu 4 5 ay önce oylamıştık sanırım ama güzel film, bi 7.5'u var benden, 8.7 çok kaçmış gibi sanki bilemiyorum ama :D.

çıkış noktası yetersiz ve bu yüzden saçma olmuş, olaylar bu şekilde gelişmeye başlayınca da öf bi s. git deyip kapatası geliyor insanın

nasıl yetersiz ya? şu olay oldukça gerçekçi bir şekilde işlenmiş, hemen hemen her aile aynı tepkiyi verir zaten, öğretmen de.

not: yine yanlışlıkla pm attım :/
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fullhdfilmbox.org/uploads/film/2015/10/kod-adi-uncle-2015-film-izle-533.jpg

Filme 7.9/10
Soundtrack 9.3/10

Son yıllarda uyumu, ritmi, tınıları bu kadar güzel bir soundtrack yakalamamıştım, baya iyiydi. Filmin görselliği de pek güzeldi, Guy başkanın ellerine sağlık. Son olarak, Alicia'nın o Audrey havaları, kıyafetleri çok şık.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yaw şu twist'li filmlerde "çoktan tahmin ettik meh" olayı tamamen ego tatmini anasını satiim. insanın aklından 500 tane şey geçiyor film boyunca, "aha tahmin etmiştim" demek algıda seçiciliğin sözlük tanımı. gerçekleşmeyen 499 tane düşündüğün şeyi sallarsın 1 taneyi tutturunca "pfffffft baştan belliydi zaten"

Okurken ekrana arkan donuk olmasaymis keske. Su yorumla su tavirla normal bi yerinle okumus olman mumkun degil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...