Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 test için dev copy falan da olabilir diyorlar bilemedim o yüzden şimdi gerçek id bu diyorlar https://steamdb.info/app/371920/subs/ ama cd key dedikleri ama f2p çıkınca büyük ihtimal getirecekleri, membership pack gibi şeyler olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-05-28-wildstar-is-going-free-to-play-heres-all-you-need-to-know/ Doğruladılar. F2P oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ps'e gelse keşke, ne güzel pvp yapılırdı controller ile targeting'de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-05-28-wildstar-is-going-free-to-play-heres-all-you-need-to-know/ Detaylarını da açıklamışlar. p2w olmayan güzel sistem getiriyorlar. baya tutar gibi yeni haliyle, zaten baya insan bekliyordu oynamak için f2p'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 pvpsini duzeltiler mi acaba, en son oynadigimda healer oldurelemiyordu. bilmiyorum belki ben cok iyi healer oynuyordum ondan da olabilir lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Nasıl olucak F2P diyip bir lvl den sonra para basmadan oynamaz hale getirceklerse hiç zaman harçamayalım. bir denerim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 link bırakmışlar, orada liste halinde olan olmayan belli. oynanırsa PVE>pvp olarak oynanacak. Pve de güzeldi bu oyunda. Her ne kadar kırmızı alanlardan kaç gibi basite indirip olaya bakabilsekte yaparken eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 eski account a bir bakayım dedim creed yüklemeniz gerekli şuan için diyor. Bir ara 10 günlük herkes dönsün diye beleş oynama koymuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, devam etmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 sağ tarafta trial gibi bişey olacak. Ona bas 10 gün geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Tamamdır hallettim. Pve server'a da attım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 https://www.humblebundle.com/twitche3 1 dolar kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 f2p olmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Daha değil. Fall demişler. Eylül gibi filan olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 1 dolar iyi güzelde aylık ödemeli değilmiydi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 İlk 30 gün bedava. Kesin bir tarih bulamadım ama zaten sonrasında pek geçmeden f2p olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Mail'e gelmiş. Hesabını f2p çevirebilirsin diye. Giriş yaptım 10günlük deneme verdiler. Pek bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Anladığım kadarı ile ; 10 günlük denemeyi de , ödeme şekli tanımlamadan kullanamıyorsun. Anlaşılan henüz F2P olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Jabbit'te oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Ne zaman f2p oluyor bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 eylül-ekim o civarlar diye söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 demin hesabı açtım, biraz kurcaladım, sıfırdan karakter açtım falan şu oyun kadar underrated kalmış bir mmo görülmedi ya, resmen adamlar relasedeki yetersizlikleriyle güzelim oyunu öldürdüler. 2 kuruş fazla kazanacağız diye güzelim bir çuval inciri maffettiler. neyse, baya iyi duruma gelmiş. f2p öncesi birkaç major patch daha bekleniyor. f2p düştüğünde hype tuşuna basıyorum, vücutları son bahara hazırlayın. telegraphlar arası sek sek oynayacağız, ıslak ıslak, çığlık çığlığa. OWWW YEAAHH. http://i.imgur.com/WJ9B6Kk.jpg http://i.imgur.com/fNUEdoX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 hype yemez abi buna ya... Ben bi kaç önce bakmıştım baya vasat durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Yazın beni hype'a, herkes beraber başlar kasarsak raid maid zevkli olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 1999-2007 arası model oyun bu baya bir sene gec kalmış releasi Yazılarını ve seni izleyecegimi severek bildigim degerli @bıngıldak sen bile bu oyunu kurtaramazsın. Bizi başa yöne yönlerdir pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar