fenn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bugün ilk beyaz saçım çıktı. Hey gidi hayat yaşlanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bende birkaç ay önce fark ettim :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 benim kenarlardan beyazlamaya başladı. george clooney olmaya kasarken emmet brown olacam diye korkuyorum zira saçlar dökülüyor da sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Kopardım ve baktım öyle ... Ne kadar kötü duygu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 neden koparttın ki beyaz kopartılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kopardıysan 6 aya bembeyaz saçlar, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 summon/ bay el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 oo beyaz kopmuş. dedeye dönersin artık gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bugün çıktığını ne biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bende daha bıyık çıkmadı milletin beyaz saçı çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 benim burun kıllarım çıkmaya başladı ona çok ayarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bugün de beyazım çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 İlk beyaz saçımı 4 mü 5 mi ne yaşında falan farketmiştim, daha anaokuluna gidiyordum. Berberdeydim, daha hala o berber koltuğunun kol dayama yerlerine tahta yerleştirilip üzerine oturtularak traş olduğum dönemler, o kadar küçüğüm (ki iri bir insanım, şu anda 1.87 boy var). Berber "Aaa bak saçların beyazlıyo" diye çat diye koparttı bir tel, gösterdi bana. O küçük aklımda "beyaz saç = yaşlılık" olduğu için yaşadığım şok hala aklımda. "Lan yaşlandık mı, ölüyo muyum, noluyo" diye panik olmuştum. Nasıl bi travma geçirdiysem hala her anını hatırlıyorum. 16-17 yaşlarında beyazlar tek tük gözükmeye başladı, 5-10 tel vardı sadece, ama o zaman da ÖSS stresiyle falan iyice sarmıştım buna. Sonra saldım, Şimdi 30'a geldik şakaklar hafiften kırlaşır gibi olmaya başladı, tepelerde de beyazlar mevcut ara ara. Işığa göre belirginliği değişiyor. Babamın da erken beyazlamıştı, genetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 2012 ocak ayında çalışmaya başladım, şubat ayında ilişkime başladım resmen saçımda 30 40 tel beyaz çıktı o ocaktan beri. hepsi de yanlarda çıktı nasıl bir şeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 olm ben 30'um sağ taraf komple freak gibiyim. 21 yaşında başladı şimdi peak noktasında bakalım nereye doğru gidecek. sanki bu mesajı daha önce atmış gibi hissediyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tek beyaz sakalım var sanıyodum az önce aynada farkettim 4 olmuş.şaka maka 30 olduk yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Saçtan önce sakal beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Benim son 2 aydır hayatımda ilk defa saç dökülmesi sorunum var. Önlerin açılmaya başladığını ise 1 ay önce falan fark ettim ve o zamandan beri hiç bir şey eskisi gibi değil hayatımda. Delirdim resmen yaşlanıyorum anasını satiym bişiler yapmam lazım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bingildak said: neden koparttın ki beyaz kopartılmaz niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 1 çek 3 çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 koparırsan artar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ben kopratıyorum aynı yerden tekrar çıkıyor başka bir şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 1 tane var bende yaş 31 buda genetik..maşallah daha alnımda saç çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Koparmayın abi, tek bir şey değil de beyazlar çifter geldiklerinde daha da üzülüyorsun. Bu arada saç beyaz çıkmaz abi, sonradan beyazlar. Albino musunuz. ;___; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar