Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 blue master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 movi tokumdayım lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Lan olm kırmızı sonuncu şuan? pembe birinci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Puanlar neye göre kazanılıyor, nedir bunun hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dayz'ye %15 indirim şaka gibi olmuş ha, dark souls 2'de %33 diyor 70 liraya geliyor ama d&r'da kutulu hali 63 lira. pf. bu arada witcher 2 almadıysanız alınız, sonra cs:go almayın o daha da ucuzlar. şu van helsing'ler indirime girse adam gibi. evet. bir de forest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Witcher sanırım birkaç milyon kopya daha satar bu sale'de, ki hak ediyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ilk atak yeşil takımdan geldi! of çok heyecanlı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Dark souls %50 görebilir daily olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bu scoreboard neye gore simdi, komple dunya capinda mi yoksa belli basli regionlar mi var nedir? eger region veya friendlist vb gibi bi sinir yoksa bizim bone suraya gitti, silfatos buraya gitti diye lakirdi etmemiz manasiz. Komunite olarak kumda oynar, yenen takima giden oyunlara agiz sulandiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 divinty ve far cry daha dusmez demi alam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 lan benim fiyatlar niye euro ya. kapatıp açınca dolar olurdu şimdi sürekli euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 çok değişiyo liste bakmanın bi manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Anelor said: lan benim fiyatlar niye euro ya. kapatıp açınca dolar olurdu şimdi sürekli euro vpn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 at yarışı gibi lan dsdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 anelor vpn dns falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 abi bişey sorucam, ben dark souls 1'i steamde göremiyorum nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Kazanan takımdan sadece 30 kişi oyun alacak zaten. Her gün kazansakta zırnık alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gfwl oyunları bize kapalı hala steam'de, windows desteği açmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 knox said: ya divinty daha iner mi fiyati bilemiyorum oyun 30 haziranda cikacak yani summer sale son gunune denk geliyor ama mutlaka al oyunu. steam workshop destegi falanda gelicek bilemiyorum senenin en iyisi olabilir oyun bastim aldim daha buyuk indirim gelirse kavga cikartirim asdfadsf nasil olsa alacaktim zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 KHaRoN said: bu scoreboard neye gore simdi, komple dunya capinda mi yoksa belli basli regionlar mi var nedir? eger region veya friendlist vb gibi bi sinir yoksa bizim bone suraya gitti, silfatos buraya gitti diye lakirdi etmemiz manasiz. Komunite olarak kumda oynar, yenen takima giden oyunlara agiz sulandiririz. sanırım küresel, 30k puanlara filan çıkmış çünkü. herkesin kazanma ihtimali var bu şekilde. red team patladı yalnız ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 takımın kazanıcakta, milyonda otuz ihtimal tutacak ta asdasd http://boards.4chan.org/v/thread/249158272/red-team-where-we-at geyiğine bakın gerisini boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 pardon ters okumusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 nope random gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 butun belesciler red' e dusmus. hergun sonunculugu garanti red takimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar