Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

bu arada son 2 sale'da uyguladığım taktiği söliim.

steamtrades'e gidip, indirime giren oyunu yazıyorum. oyunları ucuz yerlerden alanlar, dota/tf2 key'lerine karşılık satıyorlar bunları. böyle böyle, normal indirimin üstüne %33 falan ekstra indirimli alıyorum oyunları. bence oldukça başarılı.

mesela az önce transformers2'yi 5 dolara satın almış oldum, normalde 15 dolar. 6-9 ay sonra falan max düşeceği nokta 5 dolar zaten bu oyunun, bundle'a falan da girmez kolay kolay. her oyunda bu kadar farketmiyor ama bence değiyor, çok uğraşmıyorsunuz zaten bu tipler paso online oluyorlar, çat diye cevap veriyorlar alıyorsunuz oyununuzu :D

ben bunu anlamadım ya hiç, tf2 team fortress 2 değil mi ? key i ne kdr diye girip bakıyorum free to play yazıyor. ne alıp ne veriyoruz adamlara :D
Sosyal ağlarda paylaş

evet salak olduğumu tekrar yüzüme vurduğun için teşekkürler :((8

dün amazon fırsatını gördüğümde "boşver lan eski oyuna iki dandik grafik ekleyip kakalıyorlar almam ben bunu" diyordum. şimdi ise tüm envanteri satıp 5 dolarlık oyunu 2.50 dolara düşürüp alacağım.

tam bir moronum
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

evet salak olduğumu tekrar yüzüme vurduğun için teşekkürler :((8

dün amazon fırsatını gördüğümde "boşver lan eski oyuna iki dandik grafik ekleyip kakalıyorlar almam ben bunu" diyordum. şimdi ise tüm envanteri satıp 5 dolarlık oyunu 2.50 dolara düşürüp alacağım.

tam bir moronum

tamam da kardeşim eski dediğiniz oyun oyun tarihinde ayrı bi yere sahip. ekranın köşesine ekstra pixel ekleseler bile bi değer yani.

ben de winter saleda almıştım 5dolara
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

sabonis said:

bu arada son 2 sale'da uyguladığım taktiği söliim.

steamtrades'e gidip, indirime giren oyunu yazıyorum. oyunları ucuz yerlerden alanlar, dota/tf2 key'lerine karşılık satıyorlar bunları. böyle böyle, normal indirimin üstüne %33 falan ekstra indirimli alıyorum oyunları. bence oldukça başarılı.

mesela az önce transformers2'yi 5 dolara satın almış oldum, normalde 15 dolar. 6-9 ay sonra falan max düşeceği nokta 5 dolar zaten bu oyunun, bundle'a falan da girmez kolay kolay. her oyunda bu kadar farketmiyor ama bence değiyor, çok uğraşmıyorsunuz zaten bu tipler paso online oluyorlar, çat diye cevap veriyorlar alıyorsunuz oyununuzu :D

ben bunu anlamadım ya hiç, tf2 team fortress 2 değil mi ? key i ne kdr diye girip bakıyorum free to play yazıyor. ne alıp ne veriyoruz adamlara :D

3 post yukarısını okuyamayan masum köylü olmuş tam bu sdfsgh
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

mass effect indirime girmiş 1-2

değermi ya hiç kasmadım şu güne kadar mass effect hikayesi vs. hiç bi fikrim yok. 3. oyunun tırt olduğunu biliom bi tek.

Mass Effect serisinin en güzel yanı hikayesi. Müthiş bir hikayesi ve arkaplanı var. Eğer sağdan soldan topladığın dataları falan da okur lore kısmına girersen çok yoğun ve detaylı bir evren sunuyor sana. Bilimkurgu açısından bayağı başarılı.

Bunun dışında seri de gayet güzel akıcı. İlk oyunun kötü yanı çok kısa sürmesi ve bazı yerlerde gereksiz zorluklar (oyun zorluğu olarak değil, oyun sistemini gereksiz kastırıcı yaptıklarından dolayı), ikinci oyun nispeten daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

mass effect indirime girmiş 1-2

değermi ya hiç kasmadım şu güne kadar mass effect hikayesi vs. hiç bi fikrim yok. 3. oyunun tırt olduğunu biliom bi tek.

İlk oyun oynanıyış olarak ötekilere göre sıkıcı olsada ondan başlayacağın için çok sorun olmaz. 3. oyunda tırt değil gayet iyi hikayesi tatmin etmiyor sonu çok kötü özellikle.

İlk ikisini oynarsan 3. yüde oynamak isteyeceksin o yüzden dağınık olmaları sorun olur diyorsan originden al mass effectleri orda da giriyor indirime zaten ea sağolsun dlcleri hala boru gibi ittiriyor düzgün bi paketi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...