Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Namessar said: Elan_Morin said: Yeşil ilk gün ikinciydi ya, iyiydi baya. Kırmızı da sonuncuydu. dun gece ben baktigimda purple in hemen ardindan red geliyordu ve cok yakindilar. saat akşam 8 de bir gün bitiyor, saat 8 öncesinde 2. ydi, 8 sonrasında yeni gün içinde belini doğrultamadı daha hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Red ranger reportin' in! Bugün kazanalım ya. Aldım birkaç birşey. 3 tane de beleş versin pezolar. Ama nerde o şans :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 go go kırmızı 2.5 saat kaldı =p mordaki öküzün teki yine paraya abanıp oyları çalmazsa götürdük bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Beyler ben kırmızıdayım ve 1.5 dolara bi dlc aldım sadece.Hadi kazanalım wishlistimi 50 dolarlık oyunlarla donatıyorum gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 mor olmuşum, biraz badge kasayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Akhlaur said: Beyler ben kırmızıdayım ve 1.5 dolara bi dlc aldım sadece.Hadi kazanalım wishlistimi 50 dolarlık oyunlarla donatıyorum gogogo. O gün içinde 10$ üstü ödeme yapman lazım oyun kazanabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Abi buraya yazıyorum bak, 38 sayfadır aynı şeyi soruyor millet. Profil>badgesdaki 5 tane trading kartı olan oyunlardan birini seçiyorsunuz. Bastion, risk of rain ne varsa artık. Marketten 0.1 dolara giden kartlarını toplayıp badge'ini yapıyorsunuz. Takımınıza 1(bir) puan katkınız oluyor öyle yapınca, dolayısıyla WİSHLİSTDEN 3 TANE OYUN BELEŞE çekilişine katılıyorsunuz. Ertesi gün takımınız 1. olmasa dahi gelen summer sale '14 kartını da markette 0.5 dolara satıyorsunuz. Rinse and repeat, ggwpnormk, wishlistinizde unuttuğunuz 3-5 dolarlık oynamayacağınız bir indie'yi kazanırsanız beni de görürsünüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Anyone who contributed points to that win will get 2 bonus Summer Sale trading cards. Everyone else who contributed points that day will get 1 bonus card. kazanınca da 2 geliyomuş, en ucuz baçtan yapmak lazım her gün ben bugün kızıl ordu yardırıyo diye bi viçır yaptım yoksa level 30'a geldiğim için artık baç yapmayacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 dün ezikken kimse badge madge yapmamış kırmızıdan =p bugüne ne varsa boşalttı millet ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ya her sale öncesinde badge için kart stoklamam lazım diyip, unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tum mezarcilari kirmiziya soktular diyordum ki bugun akmis kirmizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 prison architect değer mi ya 10 dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 payday 2 çabuk sıkar mı acaba bu fiyata da zor bulunur bir daha gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 oynacak arkadasin varsa baya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Payday 2 ciddiye alınacak oyun. Arkadaş grubuyla girdiğin zaman uzun süre idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 aynen bi kaç arkadaş var aldım bende. patiden varsa takılırız akşamları oynıcak casual oyun lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 My Team 540,621 497,478 362,941 353,937 352,608 meheh red redddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 aha banishedin olduğu oylamayı kazandı abanın :D yarım saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=omm3QPMqyjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 red team winz! skyrim legendary 13.59 mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 2 TANE KARTIM NERDE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 skyrim için bari yükseltme hedesi koysalardı civ'deki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 EYÇ geldi be oh. Bugün zor tutmuştum 15 dolara alıyodum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 TR'de açık olmayan oyun hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar