Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ben de bu durumdayım abi. yapcak bişey yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hayda ne oldu be abim dökül içini anlat hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 lan :S iyiydik en son? dediklerin harbi herkeste mevcut, şahsen ben içerek baş ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 cozum dusunecek zaman bulamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 noldu lan, saat 15:00'te depresyona mı girilir. batmana gel içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 dövüş sporu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 aquila said: Yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kendi postum sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye para konusunda pek bi sorun yok. ama gurbetteyim. Kiz arkadasimi birakip geldim 1 sene once calistigim yerden, yaptigim isten zevk almiyorum hatun ile aram 1 senelik uzun mesafe iliskisinden sonra cortladi calisma temposundan dolayi sosyal hayat kurmam imkansiz. ve evet depresifim. Yapcak bisey yok cekecez diyerek devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 önemli olan para. para olsun gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Dynun patlayasım varmış demek sana denk geldi. Yine de çok uzatmıyorum http://images.scribblelive.com/2014/6/16/e48a94df-9f72-4602-b235-500c94859c5a.jpg IŞİD tarafından öldürülmemek için musuldan kaçan şii bir aile. Bu zamana kadar büyük ihtimalle ellerinde avuçlarında yokmuş zaten, de artık çadırlarda sürünüyorlar. Benzer görüntüleri suriyeden kaçıp türkiyeye sığınan savaş mağdurlarında da görmek mümkün. Soruna cevap vereyim, aç değilim açıkta değilim, yediğim içtiğim her an her dakika bana kardır diyerek yapıyoruz. Herkes bişeylere üzülüyor da karı gibi hayat niye çok kötü demenin hiç bi anlamı yok, keza hayat bizler için BAYA iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4OZ61F6JBZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bi tane koy buldum yol kenarı oturuyom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 afrika' daki aç çocukları unutmuşsun dostum. herkesin derdi kendine. insanoğlu sonuçta yaşadığı hayata reaksiyon veriyor. benden daha kötü milyonlar var diyince adam sevdiği kadınla yaşadığı problemi hafifletemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 axedice said: beterin beteri vardir tieri icin cok erken degil mi ya? iki taktik vereydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Aynı karakter yapısındayım. En ufak şey mutsuz olmama sebep oluyor. Hatta bazı gamsız arkadaşlarıma çok özeniyorum. 1000 tane dert ama dünya umrunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 dizi falan izliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 içinden 10 kere ´TAKMAYACAKSIN TAK AÇACAKSIN ´ de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 aquila said: Yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kaç kişinin burda her şeyi tam abi? iş -> yarınımız belli değil 3 senedir aynı yerdeyim yarın bi patlasam nasıl yeni iş bulucam napıcam bu kadar maaş vren olcak mı binbir dert tasa aşk -> önceki gün ayrılıyoruz galiba derken ertesi gün annemle ailesi tanışıyo falan. bi dipteyiz bi gökte arasını bi bulamadık. para -> senko ve sequo dışında kaç kişi var lan bu forumda akodum ben paranın diyebilecek sdsfds arkadaş -> iş hayatına girdikten ve ciddi bir ilişki sahibi olduktan sonra nanay zaten unut o eski arkadaşlık ortamlarını sabahlara kadar içip sıçıp sarmaş dolaş gezmeleri tozmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 copry said: içinden 10 kere ´TAKMAYACAKSIN TAK AÇACAKSIN ´ de /thread Olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Kafa dinleme tatilin gelmiş Dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar