knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 bir kac saattir oynuyorum, atmosfer, gameplay, combat, zorluk herseyiyle 10 numara cok iyi olmus. oyunun tek kotu tarafi load sureleri biraz uzun surmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bende ise gitmeden bir reskill yedim ferahladim, hafifledim. Ya bir tek bana mi sticklerin tusuna basmak zor geliyor? Destinyde de ayni problemi yaşıyorum, ondan sprint bunda lock target bir turlu basamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 hype downloading başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 online oyun acamayan bir tek benmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ben de açamadım, tutorial a fln bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 serverlar patlamıştır yada download bitmiş mi kontrol et, information'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Ben sanki online kismini bugun acacaklar diye biliyorum. US server guncellendikten sonra aktif hale gelecek gun icinde. O degil de zoraki oyunu aldiracaklar :( Hepsi hayvan gibi puan vermis sayfalarca review var. Oyun degerlendirmesi degil sanki walkthrough gibi bitmek bilmiyor inceleme yazilari. Metacritic - 93/100 Gamespot - 9/10 Jim Sterling - 10/10 Destructoid - 9/10 GameInformer - 9.75/10 The Escapist - 4.5/5 Hardcore Gamer - 4.5/5 EGM - 9.5/10 CGMagazine - 9.5/10 Attack of the Fanboy - 4.5/5 Playstation Lifestyle - 9/10 MMORPG - 9/10 Gaming Trend - 95/100 Digital Spy - 5/5 The Telegraph - 5/5 RPG Site - 9/10 Games Radar - 4.5/5 Neoseeker - 9/10 Playstation Universe - 9.5/10 Tom's Guide - 4/5 NZ Gamer - 8.9/10 IGN - Review in Progress Kotaku - Review in Progress Eurogamer - Review in Progress VentureBeat - Review in Progress Videogamer - Review in Progress US Gamer - Review in Progress Polygon - Review in Progress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 olunce soulun direk milletin ustune yapisiyor yanlis canavara cattin mi gg no rmk sakin ilk yerde koprudeki 2 kurtadama catmayin optu beni allahsizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bosslarin cogunda path finding error ile dovuyor stream yapanlar :P Oyunun kendi icinde zorluk seviyesi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 beni çok pis motor ettiler ya, ilk caddeden çıkamadım hahaha şimdi beginner's guide izledim, stagger etmediğim için herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ds oynamadın mı hiç, oynamadıysan normal, alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Şunu alıp direkt başlasam mı yoksa Souls serisine mi girişsem önce, hmmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 oynadım da çok az oynadım ya, PC'de oynamıştım, PS4'de kontrollere alışamadım hala, dodge yapacam diye elini götüne atıyor sürekli karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 o tuş değişmiş, ds cilerde aynını yapıyordu, ds oynamaya da gerek yok, acı direk bu oyundan başlayabiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bu olay bana sacma geliyor 5 yillik tecrubeli is arayan yerler gibi onceden DS oynamak cok elzem degil aksine bana gore cok daha iyi cunku bu oyun DS gibi agir ve savunmaya yonelik degil bastan sona agresif oynamayi gerektiriyor. DS nin tek getirisi tur olarak en basarili seri olmasi bu oyun tarzi normal konseptlerden oldukca farkli pusula yok, map yok, nereye gidecegini gosteren ok yok hele bir de ben bu doverim yea diyerek bodoslama dalan bir oyuncu iseniz bu oyun harcar sizi orasi kesin. Oyun icinde DS ile ilgili gondermeler fln varmis okudugum reviewlardan onu ogrendim o yuzden DSleri oynamak bu gondermeleri cozer sadece yoksa baska getirisi yok bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Turkce ceviri nasil olmus peki? Inventoryde olan seylerin aciklamalari vs de turkce mi? Bir de dublaji sanirim yok di mi? Fotograflarda hep altyazi olarak gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 yeni karakter açacam ya, utanç taşır oldum bununla herkes üstümden geçti en az 3 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 gelebildin mi boss a bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 dreagloth said: gelebildin mi boss a bari cleric'e gelemedim bile ben father gascoigne de 5-6 kere ustumden gecti tum Yharnam kocam oldu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 us storedan dn aldım aksam dl etti kurdu kendisi. şimdi fully installed diyor ama oyuna girince switching to offline mode game is not fully installed diyor. ne alaka ? Network'den regionı worldwide yaptım belki ip'den eu görüyordur o yüzden eu serverları kapalıdır vs diye de değişen bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ilk girdiğimde bana da öyle dedi, ikinci de online bağlandı sorunsuz. server down olduğunda online available olmayacaktır sorry fln dedi pop up çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Oooh cleric rape fest direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 dreagloth said: gelebildin mi boss a bari yarım saat fln baktım ya işin arasında, akşam yeniden başlayacağım ilk boss ne kadar ileride bu arada? dombul sosis vardı ara sokakta ilk başta, 6-7 kere öldükten sonra akşam bakarım artık dedim haha onun dışında ilk caddeyi temizlemiştim işte ara sokakta olan http://i.imgur.com/Tms6A7y.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 dombul sosis beni de yok etti ya sürekli asdfasd harika olmuş biz ilk izlenim şeklinde kanal için göz atış çekmşitik ama patladık. Share'e basmaya rağmen kayıt yapmamış vs... tekrar yapacağız şimdi. neyse ki çok az oynamıştık fark ettik sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar