Eternal Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 beyler çile yani oyun.. sinir krizine girip çıkardım .. dahada takmam.. elinde lord of the fallen olan varsa takas edelim.. şu oyunu almamış biri varsa. Digital lord of the fallen da kabulum. Ataşehir'de ikamet ediyorum. ps : halletim lord of the fallen'ı teşekkürler. OYUN ÇİLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yalniz lords of fallen ile bunu takas edecek isen ben de var onun ikinci eli 60 TL zor ediyor vereyim sana bunu 140dan alani var satarim en azindan. Ayrica oyun cile fln degil ben hic olmeden oynayabiliyorum halen bosslarda 2 kez inip olayi cozuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yok yok takas etmicem direk alırım ya sıkıntı yok.. Abi benim kafam kaldırmıyo artık bu tarz oyunları.. Biraz oyuncuyu yormayan zorluk seviyesi ortalarda oyunları daha cok seviyorum.. Bi Uncharted olsun , last of us olsun.. Order nitekim güzeldi.. Bu bana çile geliyor artık.. Açıp 2-3 saat keyif alıcaz playstation oynicaz diyoruz. Oyun çileden başka bişey degil benim için. Yani hırs yapıp bu sefer geçicem ulan dicek zaman yok.. yazık yani o zamana. O hırs yapılıcak yaş aralığını da çoktan geçtim mehh.. diyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Valla butun npcler belli bir siraya gore haraket ediyor dogaclama yok o yuzden ilk kez karsilastigin seylerde 3-4 dk etrafinda gezerek neler yapacagini kestirebiliyorsun sonrasi timing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Bloodborne+Wiki Dursun bir kosede lazim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Alfredi summonlayabiliyormuşuz lan Blood Starved Beast'de Neyse kestim eşşolueşşeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Alfred kim aq :P Edit: Tamam hatirladim hakket summon oluyormus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 alfred kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 akşam çılgınlar gibi akıcam sanırım ya 900km yol gittim geldim oyunu almak için dsfsdf beğenirim umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 900km yol derken? Storedan 1 dkda alabilirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 store çok fail arabistan'da felaket kötü download 5 gündür gtaV indirmeye çalışıyorum 68%de hala sdf mortal kombat x order ettim nasıl bi kanser edecek belli değil ehueh kobar'a gittim geldim başka bi işimde yoktu aslında bide merkez ofiste uğramış gibi yaptım , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 facepalm lel spamlediğiniz x1 köpek gibi dl ediyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Iyimis ne diyim :) Oyun on numara zibil gibi icerik var ben ileride rahat edeyim diye farma aldim kendimi hp, agi, str fln 20 olsun oyle devam edicem. Edit: Oyunun haritası ve ilerleyiş sırası LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 20k soul gg o yukaridan sikan pezenke iyi bilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 6 Boss kestim daha bosslarda ölmedim bariz kolay olmuş diğer souls oyunlarına göre. Ama normal yerlerde neredeyse tamamında kasılarak gidiyorsun ve ölüyorsun genelde çok hızlı oluyor özellikle Spider Boss tan sonraki yer çok kasış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 oyunu bitirdim, izninizle iyi veya kotu yonlerine biraz deginmek istiyorum. oncelikle pvp, pvp bir bakimdan cok zevkli diger bir bakimdan ise baya bayik. bu blood viallari tasarlarken hic dusunmemisler mi pvp de nasil bokluklara yol acacagini. bir invade ediyorsun, combat saatler suruyor. hele birde 2 kisi invade ettiysen eyvahlar olsun, moblarin icine cekeceksinde anca keseceksin falan. cat cat herkes heali basiyor. numbing mist diye item var heali engelliyor ama karsidaki adamin cidden mal olmasi lazim onu yemesi icin. bu kadar olumsuzluga ragmen hala cok zevk aliyorum pvpsinden. pvp'de heale biraz ayar cekmeleri gerekiyor sadece. matchmaking de bazen calisiyor bazen calismiyor klasik sony serverlarinin kotulugunden kaynaklaniyor olsa gerek... oyunun pve kisminada deginim azcik sdf, miyazaki reis oyunu action rpg'den cikarmis, horror oyunu yapmis. demek istedigim bu oyun bir horror oyunu! ilerleyen zone'larda oyle bir havaya burunuyor ki jump scareler mi istersiniz, yay gibi geren sahneler mi. upper cathedral ozelikle gece oynadigim o zonei, bariz altima sictim. mekanlar secilen muzikler zaten ister istemez geriyor mesela, http://youtu.be/Bki0PjoV14M?list=LL57Lj6_zl52RmgmeYOpmybg&t=3777 zaten oyunun en guclu oldugu yanlarindan biride muzikleri, genel olarak cok basarili olmus muzikler, ortamlara ya da boss fightlara cok iyi uyum sagliyorlar. gascoigne fightina su muzik http://www.youtube.com/watch?v=kA614N3IHD4& EPIC, phase degisimleri bile dahil tam yerinde oturuyor muzik (tu) composer motoi sakuraba olmucak diye insanlar uzuluyordu ama wandmacher cok iyi is cikarmis sakuraba kumda takilabilir cok net. son olarak victorian architecture, that ART! 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ya benim gördüğüm kadarlık kısmı HEP kapalı alandı. sanki böyle ps2 zamanından bir oyun oynuyormuşuz gibi. demons souls havasından eser yoktu benim en büyük şikayetim bu. ds çeşitliliğini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 adamlar oyunu bitirmiş lan uyumadınız mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 abi father'da 2 saat reskill yedikten sonra dün arkadaşlarla rakı masasından kalkıp köşe takımına geçtik, bakın bloodborne iyi fln diye girdim oyuna father'a gittim ama gözler falan görmüyorum baya baya kafam taşşak gibi olmuş. ilk denemede kestim önümü görmeden asdasdas. öss zamanında da böyledi anasını satayım, ne zaman hangover'la sınava girsem daha iyi yapardım asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sanırım oyunu yarıladım. Witch'i kestim forbidden woods'un shortcut'larını açtım. With boss hakikaten saçma kolaydı. Ama yeleli cathedral bossunda çok ter döktüm. Oyun harika. Haftasonunu da böylece ziyan ettik sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Hay Allah'ım oyun hiç bir Trophy işlememiş bende diyorum neden hiç notification gelmedi oyundan bir çıktım mesajlar invitelar falan oyun sırasında almam gereken trphylerde hala yok Acayip sinir oldum, oyunda bile böyle olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Loading süreleri oyunun tek kötü yanı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 baya zor geldi bana 3.bossu kesene kadar götüm çıktı kapadım sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 şu hafta alayım da bloodborne alemi erkek görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ben millete yardima gitmekten oynayamadim kendi oyunumu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar