mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Beta acilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bide ben baltaliim, bende de bullets or blades bundle var hangisi isterseniz uplay ekleyip etkinleştirebilirsiniz. Fiyat 100 liradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 oyunun matchmakingi kanser eder, umarım release de duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 100 TL e ben kutulu satıyorum, bunu baltala hadi bakayım asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 box candır sen önce sat bari, benimki online 5 dakkada biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Sen de olan PC mi bingildak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 evet pc ama 1'inde kargolayacaklar gelmesi 12-13 aralığı bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 https://i.imgur.com/6JloYbk.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ıhqwuyehsa çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ps 4 e alcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 PC'de oynadım biraz, alpha test'inden sonra gameplay daha oturmuş gibi geldi. Hala hitbox problemleri mevcut, server/client arası tickrate'i falan optimize etmeleri gerekiyor acil. Onun haricinde atmosfer falan çok keyifli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 oyunun matchmaking sistemi de bildigin bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben bunu beğendim baya ya operative ker falan başarılı olmuş cod kafasında olmayan bir oyun ciddi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Oyun baya iyi, üzerinde dururlarsa ilerde ucuzlayınca oldukça fazla oyuncu kitlesine sahip olabilir. Birde birde server/client haberleşmesini düzeltmeleri gerek. Çok absürd olaylar oluyor, bazı shot'ları register etmiyor server falan. Veya adam seni önceden görüyor sen daha görmemiş oluyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 abi bu soylediklerinin sebebi paket loss crc kaynaklı hep, aynı sorunları evdeki fiberde yasarken, işyerindeki metro ethernette 0 problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Gmgden 40 dolara aldim ellerinde key yokmus suan bekletiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Birde oynayanlar eklesin uPlay'den: LthspeLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bende aldım bugün iniyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 daha gelmedi oyun ama ekledim lath b4h4 benimde username ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 benim nick de brknsrpl ( lanet olası nick değişmiyor, hikayeden sallamışım ilk açarken :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Oyun fazla güzel. Bu kadar bağımlılık yapacağını düşünmemiştim hiç ya. Ubisoft akıllı davranıp üstüne düşerse baya iyi olur bu oyun. Bide daha önce herhangi bir Rainbow Six oyununu oynamadım ben. Bu tarz bir fps oyununa çok yeniyim yani benim için çok farklı bi deneyim oldu. Bide şu saçma sapan uplay zımbırtısıyla uğraşmak zorunda bırakmasalardı bizi iyiydi. Bu oyunla Black Ops 3'ün arasında kalmıştım bide, iyiki gidip almamışım Cod'u ya. Bu arada benim nick Nepheth. Daha noobum ama öğreniyoruz bakalım yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Vay adam beğenmiş alsam mı acaba diye düşünürken Black Ops 3 ile bunun arasında kalmıştımı okudum. Birileri daha reviewlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 CoD'u son çare alacaktım artık neredeyse. Cs'yi sevmiyorum. Bf4 harbi sıktı artık. Overwatch için salak salak beta beklemekten bıktım. Gözüm CoD'a kaydıda iyiki almamışım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ben sevdim valla baya oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Xaenin said: Vay adam beğenmiş alsam mı acaba diye düşünürken Black Ops 3 ile bunun arasında kalmıştımı okudum. Birileri daha reviewlasın. eküri gerek abi, tek başına girip oynamazsın, kanser eder insanı mm sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar