goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bunlardanistiyorum bazı NECAları getirmiş. hangileri var diye bakamadım veya fıyat kıyasına. bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 aynı benimle, maks 4-5TL oynar. TR distribütörü bu fiyattan satılacak diye belirtiliyor çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bak ben sık sık beşiktaş'da arkabahçe'ye uğruyorum orada böle tek tük figür satılıyor. 2 defadır bakınıp da aradığını bulamayanlara kaptan panda'da çeşit var, denk gelirse istediğinizi de sipariş edebilir vs. diyorum. O ne, tekrar edin falan diyorlar, sanki az biliniyorsun. Ki bunlar direkt figür almaya gelmiş 2 ayrı müşteriydi yani olayla ilgililer, ha belki hediye bakıyor da olabilirler gerçi yine de 3-5 google reklamı yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 var ya siteyi tanıyanların sayısı artıyor. Google reklam yapıyoruz bu arada da hep değil, ara ara işte bütçe ayarladıkça asdfasd Bir de manga falan soruyor millet, sitede bölüm açmıştım ama boş ama işte telefon açıp ne zaman gelecek mangalar vs. diyenler var. Onunla ilgili de çalışma yapmam gerek. İşi kurarken aslında Shounen Jump getireyim diyordum aylık, ona bakmaya başladım tekrar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Cafe-çizgi roman-figür tarzı bi dükkan lazım artık sana millet alıcak çizgi romanını cafe den aldığı tatlı kahve çay vb eşliğinde alıp bitirecek çıkarken 1 tane daha alıcak sonra böle gidicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Yeni gördüm postu :D istiyorum aslında o tip bir şey de para gerek :D Star da Güzel Köylü diye bir dizi varmış. Sponsorumuz olur musunuz diye teklif geldi ASDASDASDAS KÖYDE ONE PİECE ESİNTİLERİ gerçi bu köy dizilerinin hepsi istanbul da gökdelenlerde geçiyor a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 shanks ve mihawk geldi. baya iyiymiş ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Senin Marco'ya bakıyorum şuan da ciddi anlamda harika gözüküyor ya, Luffy ve Roger'dan iyi diyebilirim detayları vs. Alınca görürsün hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 en kötü 3 5 güne elimde olur bakarım artık. law la birlikte aliim taksit taksit kargo beklemeyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 tam zamanlı olarka sadece bu işle mi uğraşıyorsun abi, dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 evet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bugün mail gelmiş Bilkom'dan, Ptesi arayacaklar telefonla görüşeceğiz. Witcher 3 CE'si için işte :D Şimdi burada bir fiyat aralığı belirleyip, kaç kişi istiyor ona göre konuşma yapmam gerek. Ne kadardan satacaklarını söylemediler ve kaç adet geleceğini de söylemediler, tek bildiğim çok sınırlı olacak geleceği diyebilirim. Ayrıca ben onlara kendimi tahminen 5-6 tane çekebilecek ufak satıcı olarak tanıttım. Her neyse, minimum 6-7 kişi olsak her şekilde yeter gibime geliyor. Buradan kesin olarak alırım diyenler kimler? Kesin olmadan bir de fiyatı abartı çıkmazsa alabilirim diyenler kimler onlarda ayrıca gelebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 adam kafasında bir kay payı koymuş, onu kaç kişi alıyorsa bölüşecek belli hahah o yüzden yüklü girmenizde yarar var asdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Yok lan ne alakası var. Burada isteyen çoktu ondan sordum. Tek dönüş aldım ama :( Bu arada yeni gördüm yazdığını evet asdfas Neyse; http://ecx.images-amazon.com/images/I/81fLN%2B44WlL._SL1500_.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/81D50gtjjyL._SL1500_.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/81sf9q-uZIL._SL1500_.jpg Şubat'ta çıkacakmış. Alsam mı diyorum 2 tane falan stoklara sdfsda ikili caselerde satılıyormuş zaten. 350-400TL olacak fiyatı, ama Deluxe Edition. 15 inch uzunluk, 30 inch genişlik var. Işığa göre renk değiştiriyor vs... Ön sipariş olmaz bir de tahminen, çok sorun yaşıyorum bu arada ön siparişlerde de terslik üstüne terslik. Her neyse; stoklara direkt ekleyebilirim de ben anlamıyorum Alien'den, satma ihtimali var mıdır rahatlıkla? Bu sefer danışmak için konuyu uplıyorum asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kim alıyor bunları zengin bebeleri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 değişiyor, çoğu öğrenci ya da maaşı belli olan koleksiyonerler ama. böyle zengin bebesi müşterim çok az var hatta genel olarak tr'deki hobby collectible işinde TR'deki zengin bebeleri şov yapıp, kız düşürebilecekleri şeylere para harcıyor böyle kültürel şeylere değil adfsda Legocularda çok zengin bebesi yalnız. herifler kafaya koyuyor şunu yapacağım diye 4-5k TL'lik parça toplayıp custom yapıyorlar falan. Geçen bir tanesi 2 metre uzunluğunda Millenium Falcon topluyordu. 1.5 sene sürmüş topladığı yerler işte şimdiden 6k TL harcamış, bir bu kadar da gerekecek daha görünmeyen ve az görünen kısımlar vs. diyordu sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ciro nasıl peki meraktan soruyorum hani ben para veripte uğraşam şunlarla o yüzden bir tek ezcanelerde satılan pahalı maket arabalar vardı onlarda çok gözüm kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 günde 5 müşterisi olsa, ayda 7.5k para bırakır en az. ele yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 o kadar müşterim yok ama işte asdfasd yan işe çeviriyorum zaten yavaş yavaş, küçülteceğim vs... son 2 aydır gümrük yüzünden o kadar çok ters yaşadım ki soğudum bayağı yani yoksa şuan ki kazancım da ortalama bu tip bir iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Sen inanılmaz kazık olmayacak fiyata board game getiriyor musun yoksa sırf figür falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 board game distribütörlerde var ama işte Walking Dead Monopoly tarzı şeyler Bir ara çok baktım board game işini ama düzgün distribütör bulamadım. Firmalarda direkt distribütörlük vs. dediler işte alım kotaları vs. karşılayamayacağım seviyede yüksekti. Yani halen getirme şansım var ama kazık olur. Uygun fiyattan getirdiklerimde işte monopoly'ler, heroclix'ler vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 wiçır 3 CE'a bende girebilirim abartı bir fiyat olmazsa. maks 400tl falan. birde başlığında da sor abi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Hmm anladım. 2-3 board game ile ilgileniyordum da sonuçta distribütör işi olmadığından amazondaki satıcılardan getirtmekten pahalıya gelecekse başkalarına da satamazsın. Anlamsız olur. Ebayden bakim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Razer ürünlerde indirim yapmış Aral, şu listeyi atmışlar. http://i.imgur.com/qhg9lwM.png Sarılardaki fiyatlardan verebiliyoruz. Araştırın işte işinize gelen varsa çekebilirim. Bu ay sonuna kadarmış kampanya bu arada imgur bir türlü tamını alamadı. Deathadder alacaksanız gelmeyin, amazondan 20tl falan ucuza geliyor indirimsiz hali bile asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 dark nirde bizim figürler dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar