Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Fly said: okcu cocugun kafa onayi ahahahah ya o tam böyle Wobblerlık bir figür olur ya
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sam said: Anlaşıldı millet tak tuk meydan savaşı bekliyor her bölüm. Hala kötü diyen çıkmamış. Harika değilse de King's Landing'deki rezalet savaş sahnesinden sonra başarılıydı. Sonuçta kısıtlı bütçe, film gibi yapamıyorlar. Helm's Deep çok abartı bir benzetme olmuş ama :p
Shean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Okçu çocuğun kafa sallaması harikaydı ya sdfgsdfg. Çok merak ediyorum nasıl kurtulacaklar yav.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Baydim ben bu bolumde, onemli zevkli olabilecek yerleri hep kesmisler. Ulan 10 ay cekiyorsun koskaca 10 ay yani 6vs1 giant i hazirlamak ne kadar uzun surebilir? Anca ask sahneleriyle doldur, suygusallastir. Yemin ederim turk dizilerinden etkilenmis bunlar. GHOST OLSEYDI DIREK KAPARDIM LAN DIZIYI, DIREK. Ygritte vuran cocuk bana joffreyi animsatti. ******Bu arada john u burada mi indirecekler? ****** Melisandre nin wall a cikartma yaptirma sebebi white walkers, the great others mi yokaa bu wildlingleri de iceriyor mu?
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Blackwater'ı çeken de aynı yönetmen deniyordu sanırım. wall önemli olmasına rağmen beni öyle heyecanlandırmadı bölüm, aemon hariç bir karakter yok ilgimi çeken mekanda.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.gameofthronescharacters.net/wp-content/uploads/2014/05/jon-snow.jpg YINIVNITING CINSINIV
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 son blm bomba olucak inş, lakin sonra 1 sene bekle zaaa, arada yeni kitap çıksa bari.
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 güzel bölümdü.kings landing den çok daha güzel olmuş. ygrittein ölümü holywoodlaştırılmış tabiki ama olur okadar,alıştık.buarada o kapıdan giren giant,giantların kralı direk. fazladan sahne yapmayı çok seviyolar bide bari samwell-gilly muhabbetini kısa kesip, giant vs 6 ide gösterselermiş daha güzel olurmuş. grenn ve pypi harcamış senarist ekip ama giantı figürana bırakmamışlar en azından..
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi cok etkilenmemenizin en buyuk sebebi muzik eksikligi bence. Soyle gaz bir muzikle yardirsalar oklari falan daha guzel olurmus. Birde ygrit kaleye windrunner in ultiyi atmis resmen o nasil bir attack speed. saysan 100 adam o alir zaten
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 AtlaraFisildayan said: GHOST OLSEYDI DIREK KAPARDIM LAN DIZIYI, DIREK. asdaf abi aynisi dusundum bende hayvani gorunce. grrm e sovmeye baslamistim. eh fail double post oldu
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bu bölümde ölmedi diye ileride de ölmeyeceği varsayımıyla yola çıkıyorsunuz yani? :|
Nako Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sam said: 9 Yalnız 100 adam dediler, sadece thenn lead, thorvald ve ifrit 30 temizledi 20şer saniyede. Ona rağmen nasıl yendiler, matematik acayip olmuş heh. ahaha
Harir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 spoiler Kargalar 100 kişi değil miydi? Hep yabaniler kesti anlamadım nasıl kaybettiler sdffd ygritte'e sevindim. sam de demiş gerçi sdf
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ilerde olebilir ama daha acimiz tazeyken ustune ghost cok uzerdi.
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 hayret bu ak sala kimseyi öldürmedi bu bölüm.. beklenen tipler öldü yani.. çok şaşırttı beni bunak. ghost'u falan arada harcar marca bu gerizekalıya bellimi olur beyler. biz yine temkinli olalım..
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Grenn ve Pyp'i Martin bile öldürmemişti. Yazık oldu çocuklara.
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 3 senedir aynı muhabbet dönüyor şurda sdf
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 aquila said: kolsuz blacksmith yoktu lan. blacksmith yoktu zaten bütün sezon boyunca koymicaklarını anladım giant da kitaptakine göre baya küçük zten normalde içeri anca girebiliyodu diye hatırlıyorum tam giremiyodu yada
Öne çıkan mesajlar