ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bugün tanıtılacakmış. http://i.cnnturk.com/c/q/i/80/618x0/538c1a1bc3332025409fe080.jpg said: Apple CEO'su TSİ'yle 19.00'da San Francisco'daki Moscone Merkezi'nde yapılacak Uluslararası Geliştiriciler 2014 Konferansı'nda tüm cihazları için yeni jenerasyon yazılımları tanıtacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 çok dandik bi 8 lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 6'dan sonra iOS benim için bitti. 4-7'ye kadar tüm iOS'ları betasından itibaren kullandım. Şimdi zerre heyecanlandırmıyor. Nefret ediyorum telefondan ios 7'nin çocuksu teması yüzünden. Karı telefonu oldu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 less is more diye bi laf vardır tasarımcılar arasında. sana gelsin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hala ios 5 kullanıyorum. mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 IOS 7 ile kullanmaya başladım ama androide göre bakınca sanki os çok hızlı güncelleniyor bunda 1 sene oldu mu 7 cıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben doğuzu bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 umarım vergedeki gibi windows phone 8 live tile - android widget çakması olmaz bütün mobil oslerin birbirinin aynısı hale gelmesi sıkıcı olur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 "roket adam" said: 6'dan sonra iOS benim için bitti. 4-7'ye kadar tüm iOS'ları betasından itibaren kullandım. Şimdi zerre heyecanlandırmıyor. Nefret ediyorum telefondan ios 7'nin çocuksu teması yüzünden. Karı telefonu oldu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Live tile olacak galiba. OLMALIDIR DA. Ama en önemlisi drag menu'yu customizable yapacakları söyleniyor. En basitinden lock screen'de olup airplane mode olması tehlike arz ediyordu. En delirdiğim şeylerden biri 7'de, drag menu'de 3g olmamasıydı, onu falan koyabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Windows Phone alin beyler. Live Tile da var. 2 tane Windows Phone alirsinız 1 iphone parasina. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben cahilim. Live tile böyle bir şey mi http://www.youtube.com/watch?v=qvhSOzmmCiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 live tile'dan ziyade widget gibi bu. parmak kadar ekranda widget ne ise yaricaksa. hem widget olaylari kasiliyo. Live tile'da kasilma yok, cunku cok lightweight birsey. kendi templateleri var 3 tane, kafana gore resim buton bilmemne koyamiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 xetraynex said: Windows Phone alin beyler. Live Tile da var. 2 tane Windows Phone alirsinız 1 iphone parasina. yazik. 2 tane alıp her telefonda 30 app kullanarak bütün market'taki app'leri yüklemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ios 7 yi cok seviyorum 8 i sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Sorieno said: 2 tane alıp her telefonda 30 app kullanarak bütün market'taki app'leri yüklemiş oluruz. 162,840 app varmis. el insaf. http://www.winbeta.org/news/windows-store-us-market-stats-783-apps-are-free-puzzle-games-are-popular-and-more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ios topiğine gelip windows phone övmenin kelimelerle ifadesi var aslında ama forum müsade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kaç tane kullanıyorsun daily use? 1.5 seneden fazla 920 kullandım; toplam kullandığım app sayısı herhalde 10 falandır. iOs'a geçtim, günlük kullandığım ve işime yarayan en az 20 app var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 xetraynex said: Windows Phone alin beyler. Live Tile da var. 2 tane Windows Phone alirsinız 1 iphone parasina. yazik. abi viral marketing baymadı mı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 androidde de zirilyon tane app var. mesela bir tane app'ın dil dosyalarını bile 2342342 tane ayrı app olarak koyabiliyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Daha 7'yi yeni yukledim ben, 8 diyorlar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Holy said: ios topiğine gelip windows phone övmenin kelimelerle ifadesi var aslında ama forum müsade etmiyor. ios topiginde live tile konusu acan ben degilim. live tile -> windows phone. Sorieno said: Kaç tane kullanıyorsun daily use? 1.5 seneden fazla 920 kullandım; toplam kullandığım app sayısı herhalde 10 falandır. iOs'a geçtim, günlük kullandığım ve işime yarayan en az 20 app var. daily whatsapp, viber, skype ve internet tarayicidan baska kullanmiyom ki. kim kullaniyo ki? gunde 10 farkli app kullanan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 WP kullanınca Whatsapp Skype Twitter gibi app'lerle hayat geçiyor işte. >> Smartphone >> Whatsapp Şimdi baktım bu arada, daha yeni çıkarmışlar Flipboard, Zite gibi mega uygulamaları WP'a ama çöp olduğu için herhangi bir css reader'dan fazlasını vaad etmiyor. Gerçi Whatsapp, Twitter ve Internet ile yetinen ortalama WP kullanıcısı için fazla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Lock Screen'de acilan drag menu customization'u ve spotify'a siri kontrolu pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 arm tabanli macbook uzerine shitstorm donuyordu asil onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar