Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ULTRANET tabının yanında ADSL tabı vardı. o tab kalkmış, işte 8limitsiz ordaydı. siteyi tam güncellememiş olabilirler henüz. arayıp sormak lazım da uğraşamayacam. http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetadslinternet/Sayfalar/TTNET-ADSL.aspx şurda "Yeni Aboneliğe ve Diğer Paketlerden Geçişlere Kapalı Paketler" var aşağıda. 8limitsiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 gecen beni uydunet aradi, dedi iste butun paketlerimizden sinirsiz olayini kaldiriyoruz mecbur bir sekilde baska pakede geciceksiniz dedi. dedim ne zaman bitiyor bu? bilmiyorum dedi. dedim kesene kadar rahatsiz etmeyin bi daha beni, peki efendim dedi kapadi. kaldircaklar galiba full sinirsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Abi şu yönde de haklı adamlar. Eski oturduğum siteyi superonline ele geçirmişti. Yani 5-10 genç toplamışlar tüm siteyi kapı kapı gezerek broşür dağıtıyorlardı. Hala var mı bilmiyorum 6-7 ay önce bunların gece kuşu kampanyası vardı. 50mbit 70tl gece 00:00 dan 07:00'a kadar kota yok, işlemiyor. Gece ne indirirsen indir kotana yansımıyor yani. Eski apartman komple korsancıydı galiba pezevenkler kaç tane sattı bilmiyorum. Yemin ediyorum gece 00:00 olduğu gibi online mario oynayamazsın. EU ping 400, packet loss tavan oluyordu. Domuz gibi dl ye abanıyorlardı. Site komple tek santrale bağlı muhtemelen ve o kadar çok yoğunluk oluyordu ki asla online bir şey oynayamazsın, video izleyemezsin. Yani kısaca gerçekten neti sınırsız verseler eski dial up dönemlerimize geri döneriz. Kazandıkları parayı altyapıya yatırmıyorlar ve 15-20 daire bile bir santrale dl ile yüklenince komple mahallenin neti göçebiliyor. Ama 50mbit kullanan adam AKK ye geçince 3mbit de olmasın bsg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 scorch said: http://www.milliyet.com.tr/internet-hizimizin-alt-limiti-16-internet-1889732/ http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/Tum-Tarifeler.aspx eskiden ttnet'in sayfasında 1 tane numunelik AKK'siz bağlantı mevcuttu. o nereye uçtu? Kardeş AKK kalkmış gibi başlık atmışsın ama kalkmamış. Aptal mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Öfff bide uzun uzun yazmış başlığı, favori konularımda bi ton yer kaplıyor. Başlık özürlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ADSL'de hızı 8'den 16'ya fiberde de başlangıç hızını 24 mbps'e çıkarmışlar. Ancak adil kullanım kotası konusunda bir değişiklik olmadı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 scorch said: şu patideki konu başlıklarına gelip bok atanların hepsini bir araya toplayıp yakıcam en sonunda. sabun olup işe yarasınlar. Baslikta Adil Kullanım kotalı internet kalktı mı? demissin, icerikte AKK'siz internet kalkti mi diyorsun. Sonra da kabariyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 stormeagle said: Abi şu yönde de haklı adamlar. Eski oturduğum siteyi superonline ele geçirmişti. Yani 5-10 genç toplamışlar tüm siteyi kapı kapı gezerek broşür dağıtıyorlardı. Hala var mı bilmiyorum 6-7 ay önce bunların gece kuşu kampanyası vardı. 50mbit 70tl gece 00:00 dan 07:00'a kadar kota yok, işlemiyor. Gece ne indirirsen indir kotana yansımıyor yani. Eski apartman komple korsancıydı galiba pezevenkler kaç tane sattı bilmiyorum. Yemin ediyorum gece 00:00 olduğu gibi online mario oynayamazsın. EU ping 400, packet loss tavan oluyordu. Domuz gibi dl ye abanıyorlardı. Site komple tek santrale bağlı muhtemelen ve o kadar çok yoğunluk oluyordu ki asla online bir şey oynayamazsın, video izleyemezsin. Yani kısaca gerçekten neti sınırsız verseler eski dial up dönemlerimize geri döneriz. Kazandıkları parayı altyapıya yatırmıyorlar ve 15-20 daire bile bir santrale dl ile yüklenince komple mahallenin neti göçebiliyor. Ama 50mbit kullanan adam AKK ye geçince 3mbit de olmasın bsg yani. Hah işte o son cümle her şeyi değiştiriyor. Kusura bakma ama ben de abanırım abi. Niye abanmayayım? Sonuçta üç aşağı beş yukarı hepimizin Full HD televizyonu, monitörü bişeysi var. 360p film izleyip piksel saymaktan zevk almıyorum. Ya da turnuva falan izlerken neyse en yükseği onu açıyorum. Bin lira verip aldığım monitörle işkence çekemem :D Minimum 3mbit olunca da zevkinin içine edilmemesi için gece yarısı internete tecavüz etmek mübah oluyor. Yalnız uydunet limitsiz tarifeleri kaldırırsa çok ciddi abone kaybeder. Yeni abone neyin de alamaz. Dımdızlak kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 şu kafa yüzünden yurtdışında adamlar 1000mbit ve sınırsız internet getiriyor, bizde sınırsız interneti kaldırıyorlar. lan parası neyse fahiş veriyoruz zaten onla bi yatırım yapılmıyor birde kaldırsınlar iyi olur diyen tipler var te allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Abi kota neredeyse tüm dünyada uygulanıyor. Yani ben kotası olmayan über hızlı ve çok ucuz bir tarife bilmiyorum USA veya EU'da. (Asya ve bazı balkan ülkeri hariç onlar sapıtık olabilir) Google fiber var da o çok kısıtlı bölgeye dağıtım yapabiliyor (şimdilik) Ama şu var adamların kota anlayışı farklı tabi daha fazla veriyorlar. Ayrıca prime-time uygulaması da olabiliyor. Gece kuşu mantığıyla internetin yoğun kullanımı olduğu saatlerde kotan aktif oluyor, ölü saatlerde kota olmuyor. Tabi altyapıları bunu kaldırıyor o ayrı. BTK nın eski bir yazısı vardı. Bu kotayı bir nevi korsan dl ve uploadın önüne geçebilmek için uygulandığından bahsediyordu. Para verip steam oyun dl eden veya film-dizi portallarına parasıyla üye olup izleyenleri saymamışlar. Şu kazandıkları parayı biraz yatırıma çevirseler güzel olacakta işte.. Superonline ilk fiberi kuran iss. 8-9 yıldan bu yana ne gelişti? Tırı vırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Turkcell Superonline fiber konusunda kuracağı alt yapıya en hızlı abone kazandırabileceğini düşündüğü büyük siteleri hedefleyerek oluşturdu. Türk Telekom ise fiber konusunda yavaş davranmasına rağmen son birkaç yılda gösterdiği aktif çalışmalarla sırf büyük siteler değil şehir içinde de pek çok apartmana fiber ulaştırmayı başardı. Türk Telekom böylece fiber alanında müşteri sayısını hızla arttırarak Superonline'ı geçti vee liderliğe oturdu. Yalnız Türk Telekom fiber abonelerinin hepsinde interneti evlerine kadar fiberle taşımıyor, VDSL 2 ile aynı hızları eski alt yapıdan ulaştırıyor. Abonelerinin ne kadarı fiberi gerçekten fiber kablo üzerinden evlerine alıyor belli değil. Kota olayına dönecek olursak ABD ve Avrupa gibi ülkelerde de kota uygulaması mevcut ancak standart kullanıcıların bile kolay kolay bitiremeyeceği kadar yüksek kotalar var. Bide son zamanlarda servis sağlayıcılar veri trafiğinde yüksek yer tutan ComCast gibi oluşumlardan abonelerinin hızlı bir şekilde kullanımına devam edebilmesi için ücret almaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 telekomunki çakma fiber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bu arada şimdi bir yerde okudum da Türk Telekom bu 16 mbit'e çıkarma duyurusunda "e kadar" ifadesi kullanarak aslında alacağınız hızın minimum 16 mbit değil bulunduğunuz yerdeki şebeke koşullarına göre verileceğini söylüyor. 16 mbit'e çıkarılma olayı da olmayan kapasite sebebiyle yalan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 axedice said: Öfff bide uzun uzun yazmış başlığı, favori konularımda bi ton yer kaplıyor. Başlık özürlü ya. Öldürürüm çocuk seni Akksiz paket kalkmış mı yazacaktım dalmışım editleyemediö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Turbo tuş zımbırtısı sağ olsun bir nevi kurtarıyor kotadan ya. Sırf bu yüzden bile fiber alınır. Breaking bad, broadwalk empire hedi hödü ne varsa attım torrente. 310gb kadar liste var. yatmadan önce turbo açtırıp dl edicem. 12-13 saate biter muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 WaNTeD said: telekomunki çakma fiber değil, hatta altyapı olarak super'inkinden daha iyi 3 çeşit fiber var. Genelde herkes ucuz diye saha dolabına kadar gelip, oradan bakırlarla evlere dağıtılan fiberi alıyor. Super'in fiber diye sattığı da büyük çoğunlukla bu, sadece fiyat olarak biraz daha uygun o kadar Öz Fiber dediğimiz şeyi TR de bulmak, bulsan da bağlatmak bayağı masraflı iş. Biz bile yaptırmadık asdfasd Gerçi şuan evde 56mbit bağlantı var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 stormeagle said: BTK nın eski bir yazısı vardı. Bu kotayı bir nevi korsan dl ve uploadın önüne geçebilmek için uygulandığından bahsediyordu. Para verip steam oyun dl eden veya film-dizi portallarına parasıyla üye olup izleyenleri saymamışlar. Şu kazandıkları parayı biraz yatırıma çevirseler güzel olacakta işte.. Superonline ilk fiberi kuran iss. 8-9 yıldan bu yana ne gelişti? Tırı vırı Telekom'dan daha yatırım falan beklemeyin. Hatta devlet el koymazsa çok derin hizmette beklemeyin. Araplar kasaları boşalttı, taşınmaz mal varlığını sattı ve şuan babamların maaşları bile bankadan kredi çekilerek veriliyor. Zarar göstertiyorlar şirkete sürekli. Hükümet Yiğit Bulut'u bu yüzden atadı. Araştırsın, açık bulsun diye ama bir bok bulamazlar. Araplar sistematik sömürmelerini seçim öncesinde zirveye çıkardılar. Telekom bu ay özelleştiğinden beri ilk defa zarar açıkladı mesela, hiç beklenmiyordu. Gittikçe daha da kötüye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bakır kablo ile evine nasıl geliyor ya? Zaten apartmanın bir köşesine switchlerin olduğu bir kutu koyuyorlar. Oradan da senin dairene apartman içinden fiber kablo döşemesi yapıyorlar. Bakır kablo fiberi nasıl oluyorkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ya işte 3 çeşit var. En çok ikisi kullanılıyor. Bu Telekom'un fiber diye en çok sattığı şey Hipernet mi ne işte, sikimsonik adları var. Takip etmiyorum bayağıdır da işte onlarda saha dolabına fiberle gelip, oradan bakırla evine gidiyor. Bu bayağı hesaplı bir yöntem ve müşteriye de hesaplı çözüm sunuyor. Çok düşük miktarda veri kaybı oluyor. Senin dediğin has fiber diyelim. saha dolabından da eve kadar fiber çekiliyor. O biraz masraflı ve genelde eski bölgelere yapılmıyor. Babamlar mesela GOP'ta sadece yeni sitelere veya kentsel dönüşüm bölgelerine veriyorlar. Eski mekanlar isterse götüremiyorlar. Gerçi adamın 3 milyon müşterisi var. Çok düşük bütçe veriyorlar bir de falan asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 DarKRideR said: Telekom'dan daha yatırım falan beklemeyin. Hatta devlet el koymazsa çok derin hizmette beklemeyin. Araplar kasaları boşalttı, taşınmaz mal varlığını sattı ve şuan babamların maaşları bile bankadan kredi çekilerek veriliyor. Zarar göstertiyorlar şirkete sürekli. Hükümet Yiğit Bulut'u bu yüzden atadı. Araştırsın, açık bulsun diye ama bir bok bulamazlar. Araplar sistematik sömürmelerini seçim öncesinde zirveye çıkardılar. Telekom bu ay özelleştiğinden beri ilk defa zarar açıkladı mesela, hiç beklenmiyordu. Gittikçe daha da kötüye gidecek. B.ku yicez desene, zaten Arapa fabrika veya teknolojik bişey emanet etmek baştan salaklık, sokağa sıçan adamdan kime hayır gelir. Ucuza dahi olsa vereceksin Japona İsveçliye Almana falan ki adam gibi sonuç alasın, işe yatırım ve kaliteli hizmet göresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ya adamların bu seneye kadar kâr etme amacı vardı. Bu yüzden hani yatırım vs. de yapıyorlardı bayağı ama Gezi'den sonra göt korkusu mu ne saldı sürekli böyle her an kaçacakmış gibi hazırlık yaptılar. Kasadaki bütün parayı geç bu TT'nin mal varlığını satmaları çok kötü oldu. 20 milyar dolara yakın taşınmazı vardı TT'nin, otelleri olsun işte santral binaları olsun vs. hepsini sattılar. Gayretepedeki merkez binayı bile sattılar, sonra bir de aynı binaya kiracı girdiler yanılmıyorsam. İyice işte batırmaya yönelik çalışıyorlar. AKP'nin Türkiye'ye en büyük alçaklığı işte iletişim ağını neredeyse komple batıracaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 adamlar niye batırmaya çalışsın şirketi? İstemiyor olsalar satarlar en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 8 mbit AKKsiz yeni abonelere kapalı. Diğer paketlerden geçişe açık. Ben yeni 8mbit ten 16mbit e geçtim. Baydı 125tl. Direk 3mbit'ten başladım, reset çekmio dl 75 mbit geçikti :D 1 Haziranda sıfırlandı işte, 13mbit gördüm speedtest'te yurtiçi. Avrupada ingilterede var 16 sterlin 16mbps'e kadar (evet orda da öyle) ve AKKsiz. BT şirketi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 DarKRideR said: Ya adamların bu seneye kadar kâr etme amacı vardı. Bu yüzden hani yatırım vs. de yapıyorlardı bayağı ama Gezi'den sonra göt korkusu mu ne saldı sürekli böyle her an kaçacakmış gibi hazırlık yaptılar. Kasadaki bütün parayı geç bu TT'nin mal varlığını satmaları çok kötü oldu. 20 milyar dolara yakın taşınmazı vardı TT'nin, otelleri olsun işte santral binaları olsun vs. hepsini sattılar. Gayretepedeki merkez binayı bile sattılar, sonra bir de aynı binaya kiracı girdiler yanılmıyorsam. İyice işte batırmaya yönelik çalışıyorlar. AKP'nin Türkiye'ye en büyük alçaklığı işte iletişim ağını neredeyse komple batıracaklar... Waaay way wayyyy. İyiki 125 tl den 70 tl ye geçmişim. Daha az kazansın lavuklar. (Yabancı ortakları kastediyorum bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar