mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 netten su stream ile BAYA yavas gelio adsl ile download? tavsie olarak ekstra mirror site vb varmi oneri? orjinal tabi[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla aarkadaşlar ben de 3 cd buldum aldım bugün çatırçatır çalışıyor. gerçi oyunun ömrü benim yüzümden fazla olmayacak ama:)cuma günü oturup pazar akşamı kalakmayı planlıyorum dur bakalım...[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 peki neden 3 cd diye sordunuzmu hiç? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ilk anda bana da ters geldi ama içindeki sıkıştırılmış halde *.cab ynai. dolayısıyla yüklendiğinde bir eksiği kalmıyor. tabi bu sadece bbaşlangıç devamında terslik olabilir ama ben zannetmiyorum.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla benim indirdigimde 1.40gb civarıydıda extract edince 3 kusur oldu ama launcherı calıstırdıgımda makina takılıo elimdemi patladı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 3.5 GB civari olmasi lazim. kopya alanlar: yine steam'den mi aciyosunuz oyunu, yoksa ayrica mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orjinali olanlar program files da half life 2 klasörünün boyutunu söyleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hayır oyunu program files da half life 2 diye klasör yaratıyoruz(bu elime geçen korsan cd dekiyle) ve onun içine 1.38 mi 1.40 gb lık mı ne rar dosyasını açıyoruz..ve ordan launcher var halfllife2 nin ona tıklayıp açıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 icindeki acıklamada steamden indirildigini soyluyo dosyanın gereksiz dosyaları cıkarttık fln diyo isterseniz c/p yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orjinalde steam'in .gfc dosyalari oluyo, cs:s ile beraber HL2 4.3 Gb. cs:s cikartirsak 3.5GB falan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bi dakka satiliyomu oyun???kadikoyde besiktasta fln?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: ReD_DoG, 24 Kasım 2004 17:03 tarihinde demiş ki: cd sini bunu getirtebiliomuyuz???(atiden çıkan kupon ile) Getirtemiyorsun sanırım.Ama donwload ettiğin HL2yi steam den cd ye backup layabiliyorsun oda yaklaşık 4 cd tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende onu merak ediodum..hani indiriorus bi alamete dogru onca dosyayi..backup lama olayi nedir nasil olacak die.. yazmamislarda dummyler icin bi faq napalm :) birde soru: steam accountumla evdeki bilgisayarima indirdim guzel ce oynadim heleloy felan..backupladigim cd leri baska bilgisayarda yukleyip kendi steam acc'im ile oynayabilme durumum nedir? sorun cikmaz herhalde?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 senin cd-key'in, satin aldigin oyunlar falan steam accountunda hep. bilgisayarina format da atsan, baska bilgisayara da gecsen, kendi accountun oldugu surece oynayabilirsin. ama dikkat et ayni anda iki kisi accountunu kullaniyo olmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya arkadaşlar ben oyunu load ettiğimde otomatik olarak ai disabled hale geliyor. problem nedir ve nasıl çözülür? konsol komutları arasında da öyle bir şey yok...sadece kapatma var.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Orjinal ısmarladığım oyun şu an elime geçti çok mutluyum yüklüyorum 5cd oyun.Holaa :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sonunda ben de oynayabildim, dehşet olmuş. Tamam combinelar biraz salak ama sadece Gregory baba bile yeter oynamak için :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 25 Kasım 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şahsımda oyunu elleme fırsatı buldu. bilgisayarcının camında half life 2 geldi yazısını görünce attığım deparı, akabinde yanımdakinin dur olm sakin ol ehe diye beni tutmasını unutamam:) geldim yükledim ettim, öss olmasam sabahlayacam da össyim işte ne yapalım:( azar azar keyfini çıkara çıkara oynayacaz. çok söyleyen eden var ama oyun cidden mükemmel olmuş. birde ben söyleyeyim dedim:-)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Heffer, 25 Kasım 2004 20:40 tarihinde demiş ki: şahsımda oyunu elleme fırsatı buldu. bilgisayarcının camında half life 2 geldi yazısını görünce attığım deparı, akabinde yanımdakinin dur olm sakin ol ehe diye beni tutmasını unutamam:) geldim yükledim ettim, öss olmasam sabahlayacam da össyim işte ne yapalım:( azar azar keyfini çıkara çıkara oynayacaz. çok söyleyen eden var ama oyun cidden mükemmel olmuş. birde ben söyleyeyim dedim:-) nerden aldın oyunu? kadıköy veya beşiktaşta var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şimdi tekrar oynuyorum. ikinci seferde bile aynı keyif çıkıyo. çok daha fazla şey buluyorum bu oynayışımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kendimden geçercesine oynadım.. şöyle bir olay var valve oyundaki npc lerın AI sını normal yuklendıgınde eksık yapmıs ve yanlız hl2 kayıtlı steam kullanıcılarının cekebılecegı 3 ayrı patch sunuyor.oyunun korsanını alıpta hl2 yı tam olarak oynayamazsınız.eksık ve zevksız olur. ayrıca şu an su motorlu bölümdeyim,verilen para sonuna kadar çıkarılıyor,yanında css,hl1s,dods,source:sdk vs vs. ile geliyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 su motorlu bölümden sonraki yere bayılıyorum :) (tavsiye: bahsettiğim o bölümden sonraki bölümde labratuvara gidicen. orda duvardaki gazeteye dikkat.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim AI disable oluyor yardım eDAANN!!![signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 AI disable oluyo ne demek tam anlamadim? kimse sana ates etmiyo mu her npc bitki gibi mi? nasi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 e peki soru: herhangi orjinal hl2 cd lerinin kopyalarini yuklesem bi halt farketmeden oynayabilirm orjinal steam accountum olduguna gore? 2 gundur download %37 de garibim..sabaha 45-55 olur gerci.. hmm ortaligi suzim bakim hangi canavar kopyalar bana hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar