mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 netten su stream ile BAYA yavas gelio adsl ile download? tavsie olarak ekstra mirror site vb varmi oneri? orjinal tabi[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla aarkadaşlar ben de 3 cd buldum aldım bugün çatırçatır çalışıyor. gerçi oyunun ömrü benim yüzümden fazla olmayacak ama:)cuma günü oturup pazar akşamı kalakmayı planlıyorum dur bakalım...[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 peki neden 3 cd diye sordunuzmu hiç? :)
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ilk anda bana da ters geldi ama içindeki sıkıştırılmış halde *.cab ynai. dolayısıyla yüklendiğinde bir eksiği kalmıyor. tabi bu sadece bbaşlangıç devamında terslik olabilir ama ben zannetmiyorum.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla benim indirdigimde 1.40gb civarıydıda extract edince 3 kusur oldu ama launcherı calıstırdıgımda makina takılıo elimdemi patladı acep?
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 3.5 GB civari olmasi lazim. kopya alanlar: yine steam'den mi aciyosunuz oyunu, yoksa ayrica mi?
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orjinali olanlar program files da half life 2 klasörünün boyutunu söyleyebilirmi?
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hayır oyunu program files da half life 2 diye klasör yaratıyoruz(bu elime geçen korsan cd dekiyle) ve onun içine 1.38 mi 1.40 gb lık mı ne rar dosyasını açıyoruz..ve ordan launcher var halfllife2 nin ona tıklayıp açıyoruz
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 icindeki acıklamada steamden indirildigini soyluyo dosyanın gereksiz dosyaları cıkarttık fln diyo isterseniz c/p yapam
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orjinalde steam'in .gfc dosyalari oluyo, cs:s ile beraber HL2 4.3 Gb. cs:s cikartirsak 3.5GB falan oluyo.
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bi dakka satiliyomu oyun???kadikoyde besiktasta fln?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: ReD_DoG, 24 Kasım 2004 17:03 tarihinde demiş ki: cd sini bunu getirtebiliomuyuz???(atiden çıkan kupon ile) Getirtemiyorsun sanırım.Ama donwload ettiğin HL2yi steam den cd ye backup layabiliyorsun oda yaklaşık 4 cd tutuyor.
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende onu merak ediodum..hani indiriorus bi alamete dogru onca dosyayi..backup lama olayi nedir nasil olacak die.. yazmamislarda dummyler icin bi faq napalm :) birde soru: steam accountumla evdeki bilgisayarima indirdim guzel ce oynadim heleloy felan..backupladigim cd leri baska bilgisayarda yukleyip kendi steam acc'im ile oynayabilme durumum nedir? sorun cikmaz herhalde?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 senin cd-key'in, satin aldigin oyunlar falan steam accountunda hep. bilgisayarina format da atsan, baska bilgisayara da gecsen, kendi accountun oldugu surece oynayabilirsin. ama dikkat et ayni anda iki kisi accountunu kullaniyo olmasin :)
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya arkadaşlar ben oyunu load ettiğimde otomatik olarak ai disabled hale geliyor. problem nedir ve nasıl çözülür? konsol komutları arasında da öyle bir şey yok...sadece kapatma var.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Orjinal ısmarladığım oyun şu an elime geçti çok mutluyum yüklüyorum 5cd oyun.Holaa :P[signature][hline]shinsetsu desu..
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sonunda ben de oynayabildim, dehşet olmuş. Tamam combinelar biraz salak ama sadece Gregory baba bile yeter oynamak için :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 25 Kasım 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şahsımda oyunu elleme fırsatı buldu. bilgisayarcının camında half life 2 geldi yazısını görünce attığım deparı, akabinde yanımdakinin dur olm sakin ol ehe diye beni tutmasını unutamam:) geldim yükledim ettim, öss olmasam sabahlayacam da össyim işte ne yapalım:( azar azar keyfini çıkara çıkara oynayacaz. çok söyleyen eden var ama oyun cidden mükemmel olmuş. birde ben söyleyeyim dedim:-)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Heffer, 25 Kasım 2004 20:40 tarihinde demiş ki: şahsımda oyunu elleme fırsatı buldu. bilgisayarcının camında half life 2 geldi yazısını görünce attığım deparı, akabinde yanımdakinin dur olm sakin ol ehe diye beni tutmasını unutamam:) geldim yükledim ettim, öss olmasam sabahlayacam da össyim işte ne yapalım:( azar azar keyfini çıkara çıkara oynayacaz. çok söyleyen eden var ama oyun cidden mükemmel olmuş. birde ben söyleyeyim dedim:-) nerden aldın oyunu? kadıköy veya beşiktaşta var mı?[signature][hline]
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şimdi tekrar oynuyorum. ikinci seferde bile aynı keyif çıkıyo. çok daha fazla şey buluyorum bu oynayışımda.
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kendimden geçercesine oynadım.. şöyle bir olay var valve oyundaki npc lerın AI sını normal yuklendıgınde eksık yapmıs ve yanlız hl2 kayıtlı steam kullanıcılarının cekebılecegı 3 ayrı patch sunuyor.oyunun korsanını alıpta hl2 yı tam olarak oynayamazsınız.eksık ve zevksız olur. ayrıca şu an su motorlu bölümdeyim,verilen para sonuna kadar çıkarılıyor,yanında css,hl1s,dods,source:sdk vs vs. ile geliyor.[signature][hline]shinsetsu desu..
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 su motorlu bölümden sonraki yere bayılıyorum :) (tavsiye: bahsettiğim o bölümden sonraki bölümde labratuvara gidicen. orda duvardaki gazeteye dikkat.)
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim AI disable oluyor yardım eDAANN!!![signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 AI disable oluyo ne demek tam anlamadim? kimse sana ates etmiyo mu her npc bitki gibi mi? nasi yani?
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 e peki soru: herhangi orjinal hl2 cd lerinin kopyalarini yuklesem bi halt farketmeden oynayabilirm orjinal steam accountum olduguna gore? 2 gundur download %37 de garibim..sabaha 45-55 olur gerci.. hmm ortaligi suzim bakim hangi canavar kopyalar bana hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
Öne çıkan mesajlar