Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biji biji


BaaL

Öne çıkan mesajlar

burdan biraz nefret kusup rahatlamam lazım

adamla gittigidiyor üzerinden alışveriş yaptık, 10 soru sordu hepsini cevapladım, satın aldıktan 10 saat sonra kargoya teslim ettim, kargo da 3 gün sonra ulaştırmış yaptığı yoruma bak.



iletişim kurmaktan aciz haysiyetsiz insan sıçmışı. ben aradım "memnun kalmamışsın iade alabilirim, mağdur olma para verdin" diyorum telefonda "yok vææællaaaææh gullaniyohz artıh" diyor.
yazdıklarına bak.

ırççılıktan arındırıldı/müdüriyet

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buna benzer 3 sorun yaşadım. 600 satışım var.
3 üde kürt'tü, üçü de benzer tavırlar sergiledi.
insan gibi laf anlatıyorsun, en ucuz fiyat, en hızlı hizmet.
adamın telefonda dediği bi ayrı, yazdığı bir ayrı sığırlık.
iade de etmiyor "sıhkınthıh yohk kullanıyomhm" diyor çünkü aldığı mal dandik değil göz var nizam var.

bunların kültürü, ailesinden gördüğü bu. böyle sorunlar elbette olacak mercedes bile bozuk araba satıp geri alabiliyor, nasıl olmasın. 50 kere oldu iade aldım ya da yenisini yolladım çözdüm her seferinde.

bu ırkına sıçtıklarım her seferinde aynı, insanlıktan ZERRE nasip almamışlar. yani TAMAMEN ırk ile alakalı.

ırkçılık iyidir, çok güzeldir. hayatta bazı kötü şeyler var, ve olmak zorunda yapacak bir şey yok, bunlar böyle kötü, ben de pure safkan ırkçıyım kötü ve yanlışsa da sonuna kadar arkasındayım. bunların kökünü kazıyacak hitler vari bir yaklaşımı bile desteklemezsem adam değilim. (pkk'nın koyduğu bombanın 5 metre ötemde patlayıp 7 yerimden 30 dikiş yiyip 3 gün hastanede yatmış olmamın da etkisi büyüktür). bunların ADAM olması için 3 nesil geçmesi gerek ve ben o günleri göremeyeceğim. o yüzden o ırkın tamamını kökten silkeleyim. yapacak bir şey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ırkçı yaklaşım YAYGIN ama bakın burada paticikte nifusu temsil etmiyoruz. Bilgisayar oyunu oynayan internet kullanan bilgi okur yazarı bir grubuz burada.

Bir örnek de ben paylaşayım. Kuşadasında bir otelde kaldık bikaç gün. Eşim çıkarken müdüre teşekkür etti ve personeliniz çok nazik kutlarım dedi. Müdür denen öküz
-elbette çünkü ödemişin doğusundan kimseyi işe almıyoruz sırf bu sebeple bize gelen çok müşterimiz var bakın siz de fark etmişsiniz

Dedi.

Eşim nafile bir ığraşa girdi adamla

- yok ben nereli olduğuyla ilgili bişey demedim. Ben bambaşka bişey anlatamaya çalıştım ....

Falam fişman ama nafile, müdür muzaffer bir komutan edasıyla bizi uğurladı. Bi daha da gidersem o otele
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üzgünüm ama
ırkçılık = cahillik.
hiç ırkçı bir tutumla itilip kakalmadınız ya da dışlanmadığınızı varsayıyorum.
dikişler falan için de geçmiş olsun Baal zira yaptığın için ne yazık ki bir bahane değil yani bu. Benim de dedemi Hollanda da oranın yerlileri korkunç şekilde çalıştığı sürece mobbing (detay vermek istemiyorum ama dayak atmaya kadar gittikleri olmuş) yapmış ama hala ben oraya gittiğimde. Nasıl memleket ama insanların nezaketi falan. Şaşırtıcı değil mi diyor. liseyi zor bitirmiş birinin yaşadıklarını göz önünde bulunduruyorum şimdi. Bir de senin tavrını. Skandalsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...