Mal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 hiçmi kel görmedin. yolda gördüğün her kele gülüyonmu. gülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 şaka şaka gül nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 o kadar kel değilim ya ışıktan öyle çıkmış http://i.hizliresim.com/vz41qD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Gülecek birşey yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 cidden kel gibi görünmüyo demi? neyse ya konu sapmasın ilgi odağı olmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 yok abi takılıyoruz. alnın biraz geniş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 AHAHHAAHAH erkek fotoları paylaşılmay abaşlanmış ımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 harbi lan çok saçma. o alnın yarısında saç mı vardı eskiden. öylesi garip geliyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 bot topiğini kaçırdım ben ya o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 kız olsam şu çok gömlekli postun sahibiyle görüşmeye giderken kilit takıp giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Jaegerjaquez said: bot topiğini kaçırdım ben ya o ne amme hizmeti http://forum.paticik.com/read.php?20,7419930,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Forumda genel olarak şişman olduğunu itiraf etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Kendine neyi yakıştırıyorsan onu giy. Çirkin olan şeyin çirkin olduğunu, eğer renk körü vs. değilsen, anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Kısa kollu gömleğe de savaş açıldı bu aralar. Bir de şişmanlar tişört giymesin muhabbeti dönmüş. Abi yemin ederim kaslı görünmek için tişört kolunu daraltmıyorsanız ben de hiçbir şey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 kısa kollu gömlek hakkaten kötü ya. bir uzun kollu gömleğin kollarını kıvırmak değil yani. tam memur gömleği kısa kollu gömlek sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Kolları kanat gibi olanlar zaten rezalet. Ama pahalı markalar başarılı modeller yapabiliyor bazen. Mesela Jack & Jones'ta güzel bir lacivert gömlek görmüştüm geçen yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Jack and Jones pahalı marka mı? Onu geçtim iyi marka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 cidden sorduysan ucuz ve kötü. arada 1-2 ürün oluyor ama hep güzel baktığımda, gerisi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 deadwoll said: Jack and Jones pahalı marka mı? Onu geçtim iyi marka mı? Yakaladın beni. Napim gömlek cidden güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Şimdi tshirt üstüne gömlek kötü diyorsunuz ama bu var http://static.defacto.com.tr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/1/c1432_b87_13sm_01_02.jpg bir de bu var http://img129.imageshack.us/img129/5439/dean.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ikisi de çok kötü. boşuna bu iğrençliği yaşatmaya çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 kötü zevkinizi meşrulaştırmak için model resmi koymayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bence boyle giyinmelisin. http://concierge.typepad.com/photos/uncategorized/2008/05/19/eurotrash_dailytraveler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 eurotrash ahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 oğlum önünüz açık nasıl geziyonuz. habire açılıp duruyor gömleği toplamaktan yürüyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar