Lectre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bana öyle bir söyleyin ki istediğim ülkeyi seçeyim geliştireyim vs, civ total war flm bakındım ama açıkcası bu türde çok tecrübesizim hangisi bilemedim. uzun sürsün bide böyle oyun ne bileyim. grafiklerinin aman aman çok mükemmel olmasına gerek yok. garip bir başlık oldu böyle ama 1 ay banlı kalınca yazamıyorumda lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Banished mı ne vardı köy kurup hayatta kalıyodun , ülke falan bırak köy varken mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 populous'tan başla hacıt sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 http://www.gog.com/game/populous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ülke diyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Victoria II, seriyi daha önce oynamayan birisi için başlarda biraz zor ve karmaşık gelebilir ama tam istediğin türde bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bakın adam negzl isteğe yönelik tavsiyede bulunmuş. tamamdır ona bakayım bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 medieval 2 total war da güzeldi. rome total war da iyi, ilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Tavsiyem Shogun 2 Total War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 victoria 2 direkt soğutur bence, hardcore stratejici oyunu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ülke diyorsun da, o ülke ile ne yapmak istiyorsun -savaş mı yapmak istiyorsun, istiyorsan taktik mi str mi olmasını istiyorsun? -ülke geliştirmek istiyorsun, makromu olsun mikromu olsun gelişim? -gerçekçi mi olsun, fantastik mi, alternatif mi? -günümüzde mi geçisin geçmişte mi? v.b. gibi ayrıntıları da belirtirsen daha iyi olur misal, empire eart veya Rise Of Nations veya Rise Of Legends işini görebiliri diye düşünüyorum, zira genel oyun bunlar bu arada Rise Of Nations Rise Of Legends da analım arkadaşlar, ne güzel oyunlardı.... http://media.gamerevolution.com/images/games/pc/rise_of_nations_rise_of_legends/rise_of_nations_rise_of_legends_001.jpg http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2004/screen0/924080_20040825_790screen001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Aynı şekilde bişey bana da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Civilization V... net yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Abi Europa Universalis IV tabii ki şaka mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 2 saat play time var eu4 de. Harcadığım en iyi 25$. Gerçi march of the eaglesı da 2 saat oynamıştım. Paradox oyunlarının önce bi demosuna bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 İlk Empire Worldde mağara adamları falan vardı, bi daha öylesi gelmedi http://media.gamingexcellence.com/screenshots/empire-earth/inline/349.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 endless legenda nir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Feamer said: ülke diyorsun da, o ülke ile ne yapmak istiyorsun -savaş mı yapmak istiyorsun, istiyorsan taktik mi str mi olmasını istiyorsun? -ülke geliştirmek istiyorsun, makromu olsun mikromu olsun gelişim? -gerçekçi mi olsun, fantastik mi, alternatif mi? -günümüzde mi geçisin geçmişte mi? v.b. gibi ayrıntıları da belirtirsen daha iyi olur misal, empire eart veya Rise Of Nations veya Rise Of Legends işini görebiliri diye düşünüyorum, zira genel oyun bunlar bu arada Rise Of Nations Rise Of Legends da analım arkadaşlar, ne güzel oyunlardı.... http://media.gamerevolution.com/images/games/pc/rise_of_nations_rise_of_legends/rise_of_nations_rise_of_legends_001.jpg http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2004/screen0/924080_20040825_790screen001.jpg herşeyi yapmak istiyorum, world dominance ulan! mikro olsun ama sadece mikro olmasın gelişim hani mikro ağırlıklı. geçmişten günümüze tarzında ya da sadece geçmişte geçsin. gerçekçi ya da fantastik kabulüm, ikiside olabilir. ya çok arada kaldım işte böyle alıcam birini beğenmeyecek sonra diğeri flm derken. böyle en güzelinden başlayayım diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 rise of serisine bak, o tarz hoşuna gitmez ise, civ veya paradoks oyunları, daha fazla mikro savaş, daha az str ve gelişim diyorsan total war serisi ama hepsinin ortası rise of... lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 şimdik civ5e bakıyorum olmadı rise of serisine bakıcam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 aldım muricayı hindistanı flm fethettim ama arkadaş ne bu birliklerin positioninginden çektiğim, hani turn turn git git git 10 turne anca saldırı planı oluşuyor, yok mu sen şu kadar turn luraya kadar git vs diye meh baydım ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Eyc of + hayal gucu lazim sana sdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 250+ saat oyun süremle civ5 diyorum net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 civ5 çektim geçen tam bi hayal kırıklığı oldu he, crusaders kings 2 ayarında bişi bekliodm age of çıktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Uzaktan yakından alakası yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar