aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yakismadi mi? diger 2 filmi izlemedin heralde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bir hayat amacı olarak güzel filmleri beğenmemek- since ekşisözlük established Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 1 nefis 2 ve 3 ü kesin izledim ama hiçbişey hatırlamıyorum, 1 den sahneler hala geliyor gözümün önüne jurassic world bildiğin bok gibi ama başarılı bir film gişesine bakarsan. Star wars 1 2 3 tier bir film olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 senaryo çok kötü ama genel olarak çok fazla feels ya sdfs. o kapı açıldı muzik girdi bana yetti lan 10 küsür sene sonra. hatun çok güzel bi de. çizilmiş bir sanat eseri gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 egzotik bir kuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 2:57 den başlayın dinlemeye. soundtrackler bile efsane abi. http://www.youtube.com/watch?v=NfuLPu2SJL0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Quel-Thul said: egzotik bir kuş gibi bildiğin phoenix ya, böyle yakar, küllerinden doğurur yine yakar yine yakar, loopa sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://nerdist.com/zookeepers-are-recreating-chris-pratts-moves-in-jurassic-world/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yalnız park çok güzeldi lan. böyle bi park gerçek olsa ne iyi olurdu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 imaxde izledim orj. filmden 10 kat kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Lan orjinal filmi izlediginizde 5 yasindaydiniz. Ana karnindan elestirmen olarak mi dogdunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 7 yaşındaydım ben, dolby beyin silkeleyince babam 2. yarı çıkartmıştı asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 6.5 tan 7 dir o en fazla Elinde eti cin le sinemaya giriyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 JrStorMesT said: 2:57 den başlayın dinlemeye. soundtrackler bile efsane abi. http://www.youtube.com/watch?v=NfuLPu2SJL0 lan resmen gözlerim yaşardı asşdfklsa yeminle böyle ilkokul çağıma döndüm ya tam 2. sınıftaydım manyak gibi dinazorlar dergisi var mı abi diye bütün gazete bayilerini gezerdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Film kötü değil ama Orjinal filmin velociraptor tırnağı bile olamaz. Çerezlik yaz filmi. Bir kere efekt boğmacası yaşandığından "gerçeklik" hissi vermiyor. İlk filmde mekanların hepsi setti, Hawaii'nin dokusunu, tropical havasını çok iyi yansıtıyordu. JW'de mekanın hissiyatı yok. Orjinal filmin fanlarını nostaljiye boğacağız diye kastırmışlar resmen. İlk filmin final sahnesi lokasyonuna çocuklar girdiğinde nostaljik müzik koyup çocuklar sanki o günleri hatırlıyormuş atmosferi vermek nedir? Seyircinin zekasını küçümsemek bu. Mekanı hatırlayan hatırlar zaten. Karakterlerin gelişimi yok resmen. başroldeki kız rezalet ve gelişim göstermiyor, öocuklar da aynı şekilde. Sevilen tek karakter Chris Prat şurda resmen. Mantıksız olay oluyor bir sürü falan. Williams'ın orjinal temalarını kullanmadıkları zamanlarda bütün müzikler iz bırakmaktan uzak, basit "çalgı" olmaktan öteye gidemiyor. Fragmanları izlerken "raptor dostlarımız" olayı beni soğutmuştu ama filmi izleyince tek sevdiğim kısım orası oldu. Enteresan. Sonunu izledik eğlendik işte. 1-2 haftaya filmi unutursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 3d mi gidek buna şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Şimdi izledik geldik 3d yi, tatmin etti beni. Güzel filmmiş, ilk filmi de bebeyken sinemada izlemiştim aynı etkiyi bırakmadı tabi. Ama gene güzel olmuş ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 film çok çok kötü. konu yok, biraz görsel ki artık her filmde var. Paranıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 peki tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 konu yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 ilk filmden beri aynı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 10/ 7 bir sonrakine açık kapı bıraktılar devamı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Esh said: Lan orjinal filmi izlediginizde 5 yasindaydiniz. Ana karnindan elestirmen olarak mi dogdunuz nedir? 17 yaşındaydım. Lise 2. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 mutsuzluk elementleri yine belirmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Red said: o kapı açıldı muzik girdi bana yetti lan 10 küsür sene sonra. sen kaç yaşında izledin ya jp1'i. 20 seneyi geçti lam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar