Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World (2015)

progamer

Öne çıkan mesajlar

JrStorMesT said:

2:57 den başlayın dinlemeye.

soundtrackler bile efsane abi.

http://www.youtube.com/watch?v=NfuLPu2SJL0

lan resmen gözlerim yaşardı asşdfklsa

yeminle böyle ilkokul çağıma döndüm ya tam 2. sınıftaydım manyak gibi dinazorlar dergisi var mı abi diye bütün gazete bayilerini gezerdim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Film kötü değil ama Orjinal filmin velociraptor tırnağı bile olamaz. Çerezlik yaz filmi.

Bir kere efekt boğmacası yaşandığından "gerçeklik" hissi vermiyor. İlk filmde mekanların hepsi setti, Hawaii'nin dokusunu, tropical havasını çok iyi yansıtıyordu. JW'de mekanın hissiyatı yok.

Orjinal filmin fanlarını nostaljiye boğacağız diye kastırmışlar resmen. İlk filmin final sahnesi lokasyonuna çocuklar girdiğinde nostaljik müzik koyup çocuklar sanki o günleri hatırlıyormuş atmosferi vermek nedir? Seyircinin zekasını küçümsemek bu. Mekanı hatırlayan hatırlar zaten.

Karakterlerin gelişimi yok resmen. başroldeki kız rezalet ve gelişim göstermiyor, öocuklar da aynı şekilde. Sevilen tek karakter Chris Prat şurda resmen.

Mantıksız olay oluyor bir sürü falan. Williams'ın orjinal temalarını kullanmadıkları zamanlarda bütün müzikler iz bırakmaktan uzak, basit "çalgı" olmaktan öteye gidemiyor.

Fragmanları izlerken "raptor dostlarımız" olayı beni soğutmuştu ama filmi izleyince tek sevdiğim kısım orası oldu. Enteresan.

Sonunu izledik eğlendik işte. 1-2 haftaya filmi unutursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...