Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 evet true detective gibi oldu biraz. ilk sezondaki o hazzı aldım diyemem, ama tüm kadronun ve konunu değiştiği iki diziden bahsediyoruz. illa ki değişik bir şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 kirstencim hmmpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 kirsten dunst götüme benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ya ben bunun ilk bölümü izlemeye çalıştım dün ama abartı sıkıldım. Sonradan güzelleşiyor mu, yoksa ilk yirmi dakika sarmadıysa hiç sarmaz mı? Ona göre shift del atıcam ya da çok sıkıldığım bîgün yine denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 _Rave said: kirsten dunst götüme benzemiş Guzel gotun varmis dicem ama hatun ne hale gelmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Drall said: Ya ben bunun ilk bölümü izlemeye çalıştım dün ama abartı sıkıldım. Sonradan güzelleşiyor mu, yoksa ilk yirmi dakika sarmadıysa hiç sarmaz mı? Ona göre shift del atıcam ya da çok sıkıldığım bîgün yine denicem shift + del, atmosfer dizisi arrowculara gelmez keke. ikinci sezonu da zaten iyi başlamadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Drall said: Ya ben bunun ilk bölümü izlemeye çalıştım dün ama abartı sıkıldım. Sonradan güzelleşiyor mu, yoksa ilk yirmi dakika sarmadıysa hiç sarmaz mı? Ona göre shift del atıcam ya da çok sıkıldığım bîgün yine denicem ilk sezon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ikinci bölüm de iyidi ya. beni çeken bişey var bu dizide hiç sıkılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ben ilk bölümü aşırı beğendim ya, ikincisi çıktıysa bu akşam yapıştırayım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 2x2 bolum sonundaki ufo referansını anlayan var mı ? HG Wells den diyolla internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Uçakta izlemeye başlayıp ilk 5 bölümünü bitirmiştim. Şuan merak içerisinde kalanları tamamlamak istiyorum onu geçtim yeni sezonu başlamış yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 2. sezon farkli hikaye var devam gibi degil tam. ilk sezondaki polis hatunun cocuk hali, babasinin gencligi, dedesi falan var. ilk sezondaki sioux falls muahbbetine baglanacak hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 2. sezon da cok bomba ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 olum o değilde mary jane e nolmuş lan öyle. bitmiş karı 5 sene sonra 60 yaşında gibi olmuş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 3. bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 efsane gidiyor dizi, ben sanki 2. sezonu daha cok begendim, ama 1. sezon da iyi, yok yok dizi komple cok iyi sdlşfkhşisdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 mike mulligan and the kitchen brothers (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 1.2. bölüm çizi gelmişti ama 3. bölüm iyiydi. bugün de 4 düştü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 iyiydi son bölüm de. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 açtım 1. bölümü izliyordum, hala martin freemanı bekliyorum sonra baktım internete yokmuş direk kapattım umrumda olmaz meh. olaydı ya martin freeman :< şaka şaka yarısında bıraktım ilgi çekici duruyor izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 salıları fargo gunum oldu bu kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ben de ikinci sezonu daha çok beğendim şu ana kadar. Çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ilki de iyiydi de 2. sezon daha iyi ilkinden bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Son bolum tam bir FARGO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar