Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fargo (2014) - FX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet true detective gibi oldu biraz. ilk sezondaki o hazzı aldım diyemem, ama tüm kadronun ve konunu değiştiği iki diziden bahsediyoruz. illa ki değişik bir şeyler olacak.
Mesaj tarihi:
Ya ben bunun ilk bölümü izlemeye çalıştım dün ama abartı sıkıldım. Sonradan güzelleşiyor mu, yoksa ilk yirmi dakika sarmadıysa hiç sarmaz mı? Ona göre shift del atıcam ya da çok sıkıldığım bîgün yine denicem
Mesaj tarihi:
Drall said:

Ya ben bunun ilk bölümü izlemeye çalıştım dün ama abartı sıkıldım. Sonradan güzelleşiyor mu, yoksa ilk yirmi dakika sarmadıysa hiç sarmaz mı? Ona göre shift del atıcam ya da çok sıkıldığım bîgün yine denicem

shift + del, atmosfer dizisi arrowculara gelmez keke. ikinci sezonu da zaten iyi başlamadı gibi
Mesaj tarihi:
Drall said:

ilk sezon mu ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Uçakta izlemeye başlayıp ilk 5 bölümünü bitirmiştim. Şuan merak içerisinde kalanları tamamlamak istiyorum onu geçtim yeni sezonu başlamış yahu :(
Mesaj tarihi:
2. sezon farkli hikaye var devam gibi degil tam. ilk sezondaki polis hatunun cocuk hali, babasinin gencligi, dedesi falan var. ilk sezondaki sioux falls muahbbetine baglanacak hikaye
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
açtım 1. bölümü izliyordum, hala martin freemanı bekliyorum sonra baktım internete yokmuş direk kapattım umrumda olmaz meh.

olaydı ya martin freeman :< şaka şaka yarısında bıraktım ilgi çekici duruyor izlerim.
  • Yeni Oluştur...