nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 kesinlikle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 lan harikaydı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Fargodan sezonun diger tum dizilerini cikariyorsun gene geriye fargo kaliyor... Muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 OFF kaç dakka oldu izleyeli hala tüylerim diken diken ya. Bi dizinin her bölümü bi öncekinden nası daha iyi olabilir abi Best dizi 2015 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/006/077/so_good.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 baklava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 cok iyi dizi hakkatten yav, durup durup aynı seyi diyorum, cidden basyapıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 meleze benden kaymaklı kadayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 İlk bölümler zayıftı, ya da bana öyle gelmişti 3. bölümde bırakmıştım. Bu hafta izledim kalan bölümleri, bomba gibi olmuş. İlk sezondan daha iyi diyebilirim. Uzaylılara bağlayacak mı bir yerde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bu bölüm çok iyiydi. Hiç araştıran oldu mu? gerçekten aynen böyle mi olmuş olaylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aynen böyleymiş denilenlere göre. ama ne bileyim ne kadar aynı olsa bile konuşmalar falan birebir değildir herhalde ? konunun akışı aynıdır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aynen boyle ama daha gerceklesmedi olaylar.. gercek hikayedir olayi sallamasyon.. bir nevi geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ahahah yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben araştırdım, kızılderili değilmiş asıl adam; müslümanmış. Şimdi tepki olur vs. diye o kısmını değiştirmişler. Onun dışında hemen hemen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 olayin asli da yozgatta geciyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Hikayede ben de varım aslında ama hayatta kalanlardan olduğumdan dolayı ismimi kullanamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 https://twitter.com/StephenKing/status/671742462336098305 Son bölüm ustadan da onayı almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ilk bölümü izledim şimdi, sağlam diziymiş sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 eldar said: https://twitter.com/StephenKing/status/671742462336098305 Son bölüm ustadan da onayı almış. cok hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Lan 2 sezondur gercek hikaye diye izliodum ben bunu. Dunku muhabbetten sonra bakayim dedim keyfim kacti simdi. Mnskm coen brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Suark said: meh, gerçek hikaye sandığım için izliodum değilmiş. Hiçbi esprisi yok o zaman, ilk 4-5 bölüm tamamda sonrası meeeeeeh ahahah bu dizi sazan turnusolü ya. bu adam da ilk sezonda düşenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Sonra akp secmeni saf vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Filmi izlememiş ve dolayısı ile bu geyiğin kaynağını bilmiyo olmak çok büyük talihsizlik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Geyik ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 8 ve 9. bölümler uzun zamandır izlediğim en iyi dizi bölümleri kesinlikle.izlerken sürekli süreye bakıyorum umarım daha vardır bölümün bitmesine diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Geyik dediğim "bu filmde/dizide anlatılan olaylar gerçek, ayıp olmasın diye olaya dahil olanların isimlerini gizledik" muhabbeti işte. Filmde de vardı aynı olay ve onda da yalandı. Coen kafası işte. Bu arada 9. bölümün narrator'ı tanımayan varsa http://digitalwarble.com/wp-content/uploads/2014/03/martin-freeman-fargo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar