Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Hediyesi

Theridone

Öne çıkan mesajlar

sevimli şekilde para vermek neden etik değil ya. hem adamın belki vibratöre ihtiyacı var ne bileyim söylenmeyecek birşey.

yani tamam düşünmek işte manevi değer falan ama tercihinden vazgeçecek kadar düşünüyor işte para vererek.

bu sefer diyeceksiniz ki işte paranın miktarına göre önemsemek ölçülür vs falan ama o kapitalizm hedesi abi yapacak bişey yok. bilirsin zaten kimden ne gelecek. atıyorum ren 20 lira verir fakir çünkü denir. ki verecek parasına göre arkadaş tutacaksınız çevrenizde de fakof yani.

iş bu gramer bakımından editlenmiş postta sosyal değerler eleştirlmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

yakınlığınız nedir bilemiycem tabi ama ev kurulurken hep sona kalan en basit/ucuz şeylerden süper hediye oluyor. bi züccaciyeciye gidip çalı süpürge ve faraş, birkaç paket mandal, bir-iki leğen, çamaşır ipi, çamaşır sepeti, çorap askısı, elbise askısı filan toplayabilirsin. diğer küçük ev aletleri filan genelde tamamlanmış olur ama bunlara kimse yüz vermez :)

bu plastik dünyalara gireceksen bi tane hediye diil, HER şeyi almak eğlenceli oluyor.
dev bir paket yapabilirsin hem, zengin gösterir ;)

Şu mantıklıymış valla, sağol abla :)

Fistan said:

eksiği varsa sorup almak en iyisi
ütü, blendır, kahve makinası vs

Black-ice said:

mikrodalga fırın al abi

-ucuz
-her eve lazım
-hayat kalitesi arttırır

en güzel hediye.

Şöyle yapayım o zaman, Emaleth ablanın dediği gibi lazım olan ıvır zıvır + mikrodalgayı ben alayım. çay-kahve makinasını da 2 arkadaşa iteliyim 3 kişi gidicez zaten hediyeye boğalım sfgdsfs

sağolun patiler, adamsınız!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi koli kondom denmemiş, performansımız düşüyor...

Tefal'in buharda pişirme makineleri var, onlardan alabilirsin. Düdüklü tenceresi de bayağı güzel. Çatal bıçak takımı da her zaman iş yapar (ama alacaksan iyi bir şey al, sonra kenarda paslanıyor)

Çok paran varsa çamaşır kurutma makinesi de olabilir.

Benim evime istediklerim bunlar mesela. 1 senedir sıra gelmedi :(

HA BİR DE KAZANLI ÜTÜ VAR! Bundan alırsan arkadaşının eşinden bayağı dua alırsın, sırtın yere gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bütçene göre online alış-veriş sitelerinden birinden hediye çeki alabilirsin. Türlü türlü ürün var nasıl olsa, ihtiyaca göre birşey alırlar.

Veya benim favorim Paşabahçe Butik. Önem verdiğim kişilere oradan alıyorum. Yıllar geçse de modası geçmez, bozulmaz falan. Şekerlik/lokumluk, kadeh seti, vazo, süs amaçlı ürünler veya sınırlı üretim harika elf işi ürünler :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sormadan alma. Bu kadar kisa cevap.

Biz evlendikten sonra sormadan hediye alan insanlarin hediyelerini degistirme karti varsa degistirdik, yoksa kendi annelerimize verdik eheueh. Cay, kahve takimi falan geliyo mesela. 36 kisiye turk kahvesi mi sunacaz? Hoooop kayinvaldeye. Cay bardagi takimi? Hooooop anneme.

sor, oyle al. Ama genelde insanlarin almadigi ve gereken hediyeler:

- el supurgesi
- masa ortusu
- wok tava

Sakin borcam alma lol. Actify vs de once sor, cunku mutfak kucukse koyacak yer olmadigindan kullanilamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...