totemic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Liebe said: bence ara sor abi neyiniz eksik diye. söylemezse de random bişi alıp gelicem işine yaramaz bişi çıkarsa ağlama diye zorla. en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mudodan odun al kütük al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 düdüklü tencere güzelinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 sevimli şekilde para vermek neden etik değil ya. hem adamın belki vibratöre ihtiyacı var ne bileyim söylenmeyecek birşey. yani tamam düşünmek işte manevi değer falan ama tercihinden vazgeçecek kadar düşünüyor işte para vererek. bu sefer diyeceksiniz ki işte paranın miktarına göre önemsemek ölçülür vs falan ama o kapitalizm hedesi abi yapacak bişey yok. bilirsin zaten kimden ne gelecek. atıyorum ren 20 lira verir fakir çünkü denir. ki verecek parasına göre arkadaş tutacaksınız çevrenizde de fakof yani. iş bu gramer bakımından editlenmiş postta sosyal değerler eleştirlmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Arayıp sor bence de abi. Elbet ufak tefek eksikleri vardır Küçük Ev Aletleri kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Çocukluk arkadaşınsa para vermek çokta sıkıntı olmaz evet. Hatta yatak odasında komodinin üstüne bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Actifry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 kilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://www.halimobilya.net/wp-content/uploads/2011/10/borcam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dumansız ızgara al ete doysun çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 yeni evliyse nevresim takımı çamaşır teli çamaşırlık filan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Emaleth said: yakınlığınız nedir bilemiycem tabi ama ev kurulurken hep sona kalan en basit/ucuz şeylerden süper hediye oluyor. bi züccaciyeciye gidip çalı süpürge ve faraş, birkaç paket mandal, bir-iki leğen, çamaşır ipi, çamaşır sepeti, çorap askısı, elbise askısı filan toplayabilirsin. diğer küçük ev aletleri filan genelde tamamlanmış olur ama bunlara kimse yüz vermez :) bu plastik dünyalara gireceksen bi tane hediye diil, HER şeyi almak eğlenceli oluyor. dev bir paket yapabilirsin hem, zengin gösterir ;) Şu mantıklıymış valla, sağol abla :) Fistan said: eksiği varsa sorup almak en iyisi ütü, blendır, kahve makinası vs Black-ice said: mikrodalga fırın al abi -ucuz -her eve lazım -hayat kalitesi arttırır en güzel hediye. Şöyle yapayım o zaman, Emaleth ablanın dediği gibi lazım olan ıvır zıvır + mikrodalgayı ben alayım. çay-kahve makinasını da 2 arkadaşa iteliyim 3 kişi gidicez zaten hediyeye boğalım sfgdsfs sağolun patiler, adamsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 MrLevie said: Actifry. Bence de. Hem başka bir zaman kestane falan alıp götürürseniz, onlara da pek zahmet çıkarmadan, afiyetle yersiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ben ekmek yapma makinesi aldıydım evlendikten sonra çocukcağız 70 kilodan 90lara çıktı vicdan azabı duyarım hala arada. ama nutellalı ekmek te bi başka oluyor hele nutellalı ekmeğe nutella sürünce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 eksik eşya yoksa incik boncuk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 eksik etek varsa, etek al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Actifrya katılıyorum oldukça güzel bir alet. Yoksa mikrodalga daha sık kullanılır ama sen almazsanda muhtemelen alacaklar mikrodalgayı. Actifry almayadabilirler o yüzden actifry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 mısır patlatma makinesi al. test edildi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bi koli kondom denmemiş, performansımız düşüyor... Tefal'in buharda pişirme makineleri var, onlardan alabilirsin. Düdüklü tenceresi de bayağı güzel. Çatal bıçak takımı da her zaman iş yapar (ama alacaksan iyi bir şey al, sonra kenarda paslanıyor) Çok paran varsa çamaşır kurutma makinesi de olabilir. Benim evime istediklerim bunlar mesela. 1 senedir sıra gelmedi :( HA BİR DE KAZANLI ÜTÜ VAR! Bundan alırsan arkadaşının eşinden bayağı dua alırsın, sırtın yere gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Actifry, çok kullanışlı bir alet, veya kahve makinesi veya 150-200 tl arası bir tost makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 senko said: ben ekmek yapma makinesi aldıydım evlendikten sonra çocukcağız 70 kilodan 90lara çıktı vicdan azabı duyarım hala arada. ama nutellalı ekmek te bi başka oluyor hele nutellalı ekmeğe nutella sürünce sdf abi bende var ekmek yapma makinesi. gief recipe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Selam, Bütçene göre online alış-veriş sitelerinden birinden hediye çeki alabilirsin. Türlü türlü ürün var nasıl olsa, ihtiyaca göre birşey alırlar. Veya benim favorim Paşabahçe Butik. Önem verdiğim kişilere oradan alıyorum. Yıllar geçse de modası geçmez, bozulmaz falan. Şekerlik/lokumluk, kadeh seti, vazo, süs amaçlı ürünler veya sınırlı üretim harika elf işi ürünler :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Sormadan alma. Bu kadar kisa cevap. Biz evlendikten sonra sormadan hediye alan insanlarin hediyelerini degistirme karti varsa degistirdik, yoksa kendi annelerimize verdik eheueh. Cay, kahve takimi falan geliyo mesela. 36 kisiye turk kahvesi mi sunacaz? Hoooop kayinvaldeye. Cay bardagi takimi? Hooooop anneme. sor, oyle al. Ama genelde insanlarin almadigi ve gereken hediyeler: - el supurgesi - masa ortusu - wok tava Sakin borcam alma lol. Actify vs de once sor, cunku mutfak kucukse koyacak yer olmadigindan kullanilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Oysa ne hayallerle almistim o kahve takimini size. Vay kahpeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Unutmusum: karaf da almayin eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar