aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 haydaa merak ettik, atın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 ben de plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Reampage ın hayalini kurup sıvazlamaya başladım ben de 4 gözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 çok beklersiniz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 pm atın lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Ne kadar da boş bir kutum var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Durun geldim. Daha yeterince dram yaşanmadığı için yarıda böldüm. Fakat kısaca olay şöyle cereyan etti. Perfect match. İlk buluşmadan itibaren full romantizm dolu dakkalar herşeyin şiir gibi gitmesi akabinde araya giren 1 haftalık bir mesafe, 1 hafta süresince iletişim kopukluğu vs zor iletişim.. Akabinde mesafe tam kapıncak ikinci kez görüşücez vs derken planların birden iptali ve kızdan beni arama sorma, sayko eski erkek arkadaşımla beraberim, görürse sıkıntı çıkabilir vs. ben seni arıcam sen arama temalı mesaj. Hani körü körüne kaptırdım aşık oldum diye düşünsem ilk anlarda bile, geçmiş tecrübeler vs. ile insan bi frenliyor kendini. Ama uzun zamandır mantığımı yitirip abuk sabuk hareketler yapmıyordum. Resmen ak sakallı dede görüp imana gelmiş gibi oldum. Hayali bilimsellik dışı işaretler kovalar, herşeye bi tesadüf değil lan evren mevren diye girer oldum. Yani iyi oldu overall olarak baktığım zaman yaşadığım tek gecelik muhteşem tecrübe. Olayın karşılıklı gelişmesi herşeyin karşıklık olması vs çok etkiledi tabi. Ben birde çekingen olandım yani. Birde çok senaryo yaşadım hayatımda. Kız beni atmıyor satmıyor altchar muamelesi yapıyor filan diye sürekli loopta olan düşünceler. Her biri başıma geldi yani aldatıldım, eski sevgiliye kaçan oldu, kaçtıktan sonra tekrar dönmeye çalışan oldu.. bilmem ne oldu o oldu bu oldu.. Ama her tezi çürütücek bi anti-tez çıkarıyorum kendimi avutma manasında... Neticede karşı karşıya gelicez kızla en azından umutlar tamamen tükenmediği içinde kenardan kenardan takılıyorum işte. Kız sırra kadem bastıktan sonra sadece 2 defa çok kısa konuaşbildik, ses tonunda vs konuşmasında bariz bir şekilde beni bırakmak istemiyor, biraz taunt atıp, ben bida aramıcam filan yeter meter gibi girersem, hemen panik geliyor.. Of çok sikko durumlar aslında, kaç kurtul tertemiz ama bu sefer çok olmadık bi yerde telefon gelicek, yine nevrim dönücek.. Araf'ları uzatmak hep sıkıntı oldu bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 beyler kanmayın ilk yazdığında çok daha fazla detay vardı. 0,01 btc karşılığında pm atarım eski yazdığnı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 çok sansürlemişsin, ilk mesaj kesin böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 mokoko said: beyler kanmayın ilk yazdığında çok daha fazla detay vardı. 0,01 btc karşılığında pm atarım eski yazdığnı sayfa sonunda kalmışım YEMEYİN BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 clipboarda attım sanıyordum direk silmişim, yok bişi fazla detay. Herşey çok güzel olucak moralimi bozmayın. Kime anlatıysam zaten uza lan direk kafana sıçıyım senin diye giriyor konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 öpüş yiyiş vardı ilk postta en önemli detayları atlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 abi perfect match herşey şiir gibi derken orayı okura bıraktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 pompik? ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 mokoko, madem gösteriyorsun, ellet o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Abi ikimizde 30 yaşında insanlarız zaten, atmışız taşımızı vurmuşuz kuşumuzu.. insanı güdülerin gerçekleşmesi için takla atmaya gerek kalmamasıda zaten işin güzelliğin başka bir boyutu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 "tinder kızı" said: ya çok özür dilerim benim işim uzadı ve sana haber vermeyi unuttum çok yoğun bi günüm olduğu için, döndüğünde söz sana çok güzel 1 yemek ısmarlayacağım:( ektiler beni dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 İşte bunlardan ben çok yaşadım. Yaşattırdımda yani iki yüzlülük olmasın.. Öyle bir durum filan olsa direk anlardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Bide ilk defa hayatımda biri, organizasyonu yaptı yani ilk buluşma olarak herşeyi o ayarlardı etti. Kendi rutin takıldığı barına götürdü arkadaşları ile tanıştırdı.. Gittiği ülkeden hediye mediye aldı onu vericekti böyle. Kendi evine çıkacağı için ev arıyordu daha ilk buluşmadan beraber eve çıkalım mıkalım bile olduk.. Tamam saçmalıklarıda çok ama rutini kırmak iyi geldi.. Evet yengeç burcu erkeğiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 bobrek.avi bu ne lan sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 olm ilk buluşmada eve çıkalım ne kız manyak çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 bence hatun tam ayrılmamıştı sevgilisiyle bi kavga-kısa ayrılık döneminde takıldı senle senle takılmak katalizör oldu , yahut o sırada cocuk bi atak yaptı ve kız pişman olup uzun vadeli ilişkisine döndü çok hırpalama kendini , ona uzun zamandır yaşamadığı heycanı yaşatmışsındır, belki hatun kendi sevgilisinden güzel sözler ve şımartılmayı unutmuştur , sen o eksiği kapamışsındır ,ama herzaman hezaman uzun ilişki>anlık heycan , yani kötü hissetme,kendini har görme bence tabi,götümden sallıyorum alakasız bi durum da olabilir kız sana bu stresi çektirdiği için zaten cezalandırılmalı , hiç görüşme , arama sorma onu. gelirse fln , çok kurcalama,yüzeyselinden takıl. çünkü sana bu kafa buhranını yaşatan insan sana saygı duymuyordur , sen de ona gerektiği kadar saygı duy. neyse niye güzin ablaya bağladım bilmiyorum ama madem girdim tam gireyim zaman herşeyin ilacı güzelim , 2-3 güne hatta haftaya,şu an yaşadığın kafa karışıklığından esame kalmaz,yolun açık olsun , vicdansız kadınların evi yansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 abi bardan çıkarken yüzüğü taksaydınız direk amma yavaş davranmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 said: Kendi rutin takıldığı barına götürdü arkadaşları ile tanıştırdı.. eşe dosta hava atmış işte "BAKIN X İLE TAKILMIYORUM ARTIK İŞTE SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ YEPİSYENİ MANİTA YAPTIM FENA ROMANTSİZM YAŞIYORUZ" mesajını vermiş arkadaşlarına x'e geri döndünkten sonra " e napim denedim,ama kimse X gibi bakmıyor bana,gördünüz işte...." dicek bahanesi hazır ooof hiç tanımadıgım insanlar hakkında atıp tutmak negüzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Abi ben zaten evlenirsem anca o model evlenirim diye heves etmiyor değildim yani.. Kafa açıldıktan sonra çok zor yani. Artık bundan sonra böbrek mi gidicek evi arabayı üstüne mi yapıcaz filan diye düşünmeyi bıraktım.. Bir defa daha karşı karşıya gelir miyiz diye düşünüyorum sadece.. Hani self-esteem'i ayaklar altına aldığım için zaten kızın tutarsız mantıksız açıklamalarını dinlemek yerine senin gerçeğin sana kalsın anlatma bundan sonrasına bakalım diye giricem yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar