Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

abi bu disenchant mantığı nedir? warrior kasıyorum atıyorum başka classların kartlarını kırıp kendime kart yapabiliyor muyum? şu konuda güzel bir açıklama ve warrior deck guideları ile bilgilendirir iseniz sevinirim. sağolun varolun.

Basic kartlarlar dışında kartı kırarak craft ücretinin %25'i kadar dust alabiliyorsun. Eğer tek bir class oynamakta ısrarlıysan öteki kartların tamamını kırabilirsin ama tavsiyem en azından banko kullanılan ve işe yarayanları saklayıp tercih edilmeyen kartları kırman.

Warrior decklerine gelince; farklı deckler oluşturabilsende genel olarak kullanabileceğin iki deck var. Biri daha az kullanılan, ucuz olan aggro decki. Öteki de yüksek seviyede en yaygın diyebileceğimiz control warrior. Control çok fazla legendary istediğinden ve oyunun en pahalı decki olduğundan ilk aşamada yapman çok zor olacaktır para harcamadan. Harcasan bile baya lazım.
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

abi bu disenchant mantığı nedir? warrior kasıyorum atıyorum başka classların kartlarını kırıp kendime kart yapabiliyor muyum? şu konuda güzel bir açıklama ve warrior deck guideları ile bilgilendirir iseniz sevinirim. sağolun varolun.

buradan bir sürü deck önerisine bakabilirsin. http://www.hearthhead.com/decks?filter=cl=1
ucuz reynad decki var mesela denemek istersen. http://www.hearthhead.com/deck=22673/rank-25-to-legend-in-5-days-on-new-account-for-$0.
Mesaj tarihi:
Sağolun cevaplar için. Peki şimdi yeni başladım ben, anladığım kadarıyla birazcık para yatırınca farklar oluşuyor. 18 lvl warrior, adam görmediğim kartlar atıyor ortaya elite ve sıkıntı şeyler :D

Sizce yeni başlayan biri için bir de sadece oyun içi para ile kart alırım sanırım, hangi class öğrenmelik & iyi? Priest'e öyle diyorlar ama emin olamdım.
Mesaj tarihi:
Para harcamayacaksan mutlaka arena oynaman lazım o yüzden bir süre arenaya yoğunlaş. Arenada mage ve druid common class kartlarının fazla iyi olması sebebiyle avantajlı. Rogueda iyi ancak kart seçimi biraz daha tecrübe istiyor. Onun dışında aşağı yukarı drafta bakıyor classlar arenada.

Constructeda geçtiğinde durum baya değişiyor zira belli bir ranktan sonra genelde meta belli deckler etrafında dönüyor ve bu deckler birkaçı hariç en azından 2-3 legendary içerdiği için yapması zaman alıyor.

O yüzden şimdilik ya full arena takıl ya da fakir decklerinden birini yapıp zoo tarzı ona yoğunlaş ancak arenaya göre kazancın çok daha az olacaktır.
Mesaj tarihi:
ya ben her gün duş yapıyorum ama anlamıyorum.
3 tane priest geliyor, 3'ü de sırayla deck'imde 1 tane olan ancient of war'u kopyalamış oluyor toughtsteal ile ve de ben tam silence'ımı harcadıktan sonra oluyor bunlar, çat diye iniyorlar, bakakalıyorum.

12 yapacak deck seçmiştim sözde....
Mesaj tarihi:
http://www.hearthhead.com/deck=25/doctor-draw-(basic-only,-by-top-50-in-north-america-for-constructed-pre-wipe)

şu deck'i kullanarak oynuyorum. dünyanın ne güzel olayı galiba. karşıma nice para harcamış deckli elemanlar geldi de ağlaya ağlaya geldi. priest ya op low level insanlar için ya da ben çok şanslıyım.
Mesaj tarihi:
Avrupa serverları için olay 15ten başlıyo heralde artık, 10'a kadar rahat gidiyodum sezon sıfırlanınca şimdi takıldım biraz :D. Bir de Rank 5'e geldikten sonra o son vuruşu yapamıyorum, rank 5 sınırım sora bayıyo nedense.
Mesaj tarihi:
oyuna ilgi biraz azaldı mı bana mı öyle geliyor ?

yani her sezon kas kas kas, eline hiç bir şey geçmesin.

ay sonu ranka göre gold ya da kart hediyesi olmadıktan sonra bir yerden sonra bayıyor
Mesaj tarihi:
Mayıs ayında 12 milyon oyuncu mu ne vardı, öyle bir şey vardı.

Bir de eminim herkes naxx bekliyordur, metanın değişmesini bekliyordur, rank 15lerde full deck druidler full deck paladinler geliyor, ragnarossuz deste yok falan :p
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

naxx bu ay geliyore. onumuzdeki hafta ucretlendirme detaylari duyurulacak. ay sonu release.

2 k falan gold vardı ne zaman gelicek bu diye gittim deck aldım bir şey de cıkmadı sansıma
Mesaj tarihi:
Aynen ya bende de 3k birikmişti dayanadım pack aldım.

İllidan çıktı.

Casual girdim, druid çıkınca dünyanın en karizma sesiyle HELLO, BROTHER.. diyormuş normal warcryının yerine, o hoşuma gitti. Üzülmedim.

http://3.bp.blogspot.com/-jVv3P6YaZnk/UCEBEr-_FwI/AAAAAAAAAfQ/IEd8PSBe4cM/s640/little-things.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...