Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

adam gözüyle görmüş inanmasın mı. tywin adaleti istiyorsun sen herhalde. stannis öldürürse hak için öldürür. iki manada da.

değil gözüyle görme, lord of light'ın kendisi olsa ne yazar. westeros'a whitewalkerlardan sonra en büyük tehdit stannis.
Glatheros said:

Sam, westerosdaki lordların bi tarafında değil o olay. Kaldı ki hemen hemen hiçbiri bilmiyor herifin fanatizmini sadece duyumlar alıyorlar.

Mesela small councildeki she has dragons olayı filan da. Bilinmiyor bunlar hiç.

biz biliyoruz, biz görüyoruz. iyi ki stan değil de cofri geçti tahta. stan olsaydı işte o zaman yanmıştı westeros. en azından şimdi tommen'e kaldı koltuk. tywin'in uşağı bile olsa yüz kat iyidir stan'in 'mutlak çözüm' getirmesinden.
Mesaj tarihi:
huun said:

Emaleth said:

bi de yani madem düello sahnesi bu kadar mühim, yavaş yavaş sezonu kapatmaya mı başladık ne?
bütün yaz ne seyredicez paniği bastı yine :/

true blood geliyor asdasd

ahahaha evet yha. bakalım bu sene ne saçmalık döncek o tarafta :P
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

bi de yani madem düello sahnesi bu kadar mühim, yavaş yavaş sezonu kapatmaya mı başladık ne?
bütün yaz ne seyredicez paniği bastı yine :/

Düello sahnesi mühim de onun kadar mühim başka olaylar da var. Büyük çoğunluğu son iki bölümde olacak.

Gelecek bölümün sonunda da diğerleri kadar olmasa da önemli bir şey olacak.
Mesaj tarihi:
Sam said:

yıllarca en yakın destekçisi olmuş akrabasını, suçu olmayan insanları başka tanrıya tapıyor diye kazığa bağlayıp yakan adama mı ülkeyi emanet edeceksiniz cidden?

mikronla yargılamışsın
Mesaj tarihi:
Sam said:

yıllarca en yakın destekçisi olmuş akrabasını, suçu olmayan insanları başka tanrıya tapıyor diye kazığa bağlayıp yakan adama mı ülkeyi emanet edeceksiniz cidden?

Yakıyor ama çalışıyor.
Mesaj tarihi:

ay hiç varys'ten bahsetmiyoruz

adam naaptı öyle yha?
benim kendisine güvenim tamdı ama bööle bi ters köşe olayazdım sanki hm?
herifin derdi her devrin adamı olmak sanıyordum, tahtta gözü mü varmış yhani şimdi?
çüş anam yavaş gel demezler mi adama?

Mesaj tarihi:
Varis makyavelci, yanlışları görse de kendini ipe götürecek hareketlere girmiyor. O sayede ünvanı olmadan lortum 5 cipi piliz dedirtiyor herkese. Good denecek bir adam değil belki ama pislik yapıyorsa da sırf kendi çıkarı için yapıyor izlenimi bırakmadı serçebarnak gibi."live to fight another day" mottosuyla illa pisliğe alet olunuyor işte.
Komutan said:
Yakıyor ama çalışıyor.

ahah güldüm. (tu)
Mesaj tarihi:
yok be sam, makyavelci olmak için fazla iyi herif.
herif iyi lan. iyi di mi? üwe...

tyrion - varys - bronn şeklindeki hastası olduum karakterler sıralamamı değiştirmek istemiyore.
Mesaj tarihi:
Ya iyi deyince biraz fedakarlık lazım gibi, varis o işlere girmiyor. Seyirci kalıyor maksimum yardım olarak. Gönülde iyi olabilir ama eylemde ne kadar iyi iş yapabiliyor tartışmalı. Ama kimse için kendi boynunu riske atmayacağı kesin en azından. Böyle nötr de değil ama duruma göre değiştiriyor alignment.
Mesaj tarihi:
Oski said:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1416262/Court-refuses-trial-by-combat.html

said:
"I was willing to fight a champion put up by the DVLA, but it would have been a fight to the death."

yargıç delikanlı olsa kabul ederdi.
Mesaj tarihi:
Suark said:

çok film bilgim yokta, bi cücenin başrol olduğu film var mı ya başka?

Yani şu dizideki en sevdiğim karakter başından beri

Even Dwarfs Started Small

seni aşabilir gerçi.

Emaleth said:

ay hiç varys'ten bahsetmiyoruz

adam naaptı öyle yha?
benim kendisine güvenim tamdı ama bööle bi ters köşe olayazdım sanki hm?
herifin derdi her devrin adamı olmak sanıyordum, tahtta gözü mü varmış yhani şimdi?
çüş anam yavaş gel demezler mi adama?

Tahtı kontrol etmesi için tahta oturması gerekmiyor. Kaldı ki halkın çıkarını düşünen bir adam cidden. Dolayısıyla taht için farklı planları olduğu su götürmez.
Mesaj tarihi:
Varys halkın çıkarını düşünen bi adam olsaydı, ilk sezonda aryanın şahit olduğu zindan sahnesinde pentostan gelen ve daenerysle viserysin ev sahibi olan tüccarla komple kurmazdı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...