µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 güze bölümdü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ben de beğendim bu bölümü. gelecek hafta gelse de izlesem diyorum, geçen bölümlerde hiç böyle bi beklentiye girmemiştim. bi de tyrion kimle duelloya girişecek eğer kabul edilirse, babasıyla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Benim tahminim mountain olacak, o çıkınca oberyn da gönüllü olacak. Beklentim bu yönde kitabı okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 çok iyiydi bölüm bence. http://i.imgur.com/rc6Z3QH.jpg http://i.imgur.com/7OZA1f3.jpg http://www.youtube.com/watch?v=QX2TVw9xByE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Sam said: 6 Birşey olmadı bölümde ya, tyrion'a herkesin kazık atmasıyla geçti yarısı. Sonda 1dk nefret kustu sadece, phoenix wright beklentisi de patladı. Ne theon ne ramsay de ölmedi orası da boş geçti, theon banyosu filan baygınlık. Danaryos da öküzlüğünü algılamadı. Stan cephesi zaten kayıp davos emirerlik dışında bişi yapmıyor. açılışta sibel kekilli ismini görünce "offf kurtulamadık" demiştim, bu sefer kurtuluruz umarım veya tyrion arya gibi hesabını kessin sonra. Şu düello nasıl olacak merak ettim bir tek Sezonun en zayıf bölümüydü sanırım. Spo Bence Jamie'nin fedakarlığı, shaenin satışı ve varys filan karakterler açısından çok güzel bölümdü, hikaye zaten çarpık kitapta var mı böyle bir duel acaba. Varysden bişiler bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 tyrion'ın çok üstüne gittiler yalnız a lannister always pays his debts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Cüce yargıla(n)dı, ve rains of castemere girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Shae mhae diyorsunuz, tahmin ettiğim gelişmeler olduysa bu sezon kitapta olmayan bomba bi spoiler patlatabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Sabredin twistlere az kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 axedice said: Shae mhae diyorsunuz, tahmin ettiğim gelişmeler olduysa bu sezon kitapta olmayan bomba bi spoiler patlatabilirler. shae aynen kitaptaki gibi oldu işte. Ne yapacaklar ki kitapta olmayan. bi my giant of a lanister diye dalga geçmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bence shae aslında tyrion a ihanet etmiyor, amacı babasını yumuşatıp tyrion ı ipten almak. Şurası kitabı okumayanlara dabıl spoylır tahminim Varys işin aslını biliyor, ilerde bunu tyrion a karşı kullanıp shae yi öldürdüğü için pişmanlık duymasına ve çökmesine neden olacak. Varys in ölümü burdan bile gerçekleşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 tyrion biraz daha konuşaydı keşke tam gazı almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 kings landing'e doğru yola çıkacaktım mahalleden gençleri toplayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 varys neden böyle bişey yaptı anlamadım.cersei mi tehdit etti, yoksa 'çok da fifi' mi yaptı anlamadım. şu meryn trant umarım acılar içinde ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 varis "Maalesef herşeyi hatırlıyorum, attığım bu kazığı hazmedemiyorum" dedi bence orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 şu varis in dötüde kesseler ya.acayip kılım keltoş topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 varys adam gibi adam. ama yapacak bişi yok. teşkilat kurulmuş bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 paralel yapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 shae o kızın o kadar kafası basmaz bence kadın tribi attı yalnız ölüyor olsa son darbeyi vur böyle trip atma bu ne lan. belki varys falan biz bunu iteleyelim jamie zaten izin vemez ölmesine, atarlanmadan kabul eder hayatta kalır diye planlamıştır ama ters tepti. ama düşük ihtimal çünkü shae purple weddingden önce yollandı yani bilemezler jofrinin öleceğini. özet kilo kilo ballz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 kimse pipisiz greyjoy piçinden bahsetmiyor :( anca cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 greyjoy beter olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Onun da master-servant geyiği baydı, ölsün bitsin. O kadar sürünmesi keyif veren bir char değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 teknik olarak iron islandsin muduru adam, niye oldursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 http://24.media.tumblr.com/4878199648e41dafada4d1fc1d45ecf3/tumblr_n5fhhcINte1sam496o1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 greyjoy greyjoy gebersin artık ya. tiksindim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar