Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 harita http://media2.giga.de/2012/11/speculative_map.jpg http://www.pb.utfpr.edu.br/ribas/aed1/2012-2/trabalho3/banco-de-exemplos/2013-04-26.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 dotrakiler biziz 7 krallık da avrupa. hiç yaratıcı değilsin corç martin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mmmm carcosa. Bide biz dothraki olabilecek kadar iyi değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 haritanın güneyinde baya mısır deltasını copy pastelemiş grrm başkan sdfs.valyria da yunanistan direk zaten.en doğudada hindistan var bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Haritaya baktım da Grejoy'un Demir Adalar'dan kalkıp Winterfell'e raid yapması pek mantıklı gelmedi ya. Çok aşağıda ve solda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 adamların gemisi var abi, diğer tarafa bomba atıp tünelden gitmişlerdir yağlı saçlı pis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Sırf kitapları okumayan plebler ne nerededir anlayabilsin diye 2 dk boyunca müzikli interaktif harita veriyor adamlar her dizinin başında, fakat lümpen proleteryat hala şaşırıyor aaa burası solda aşağıda diye.. İ NA NIL MAZ (plebler okuyamaz diye heceledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 kardesim obur konuya gel, plebleri kendi hallerine biraktik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 3. dünya savaşı bu yüzden cıkar dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Rhom said: http://www.youtube.com/watch?v=xYRgccpiAAI bu karı fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 lan hayatında kitap okumamış adamlar şu sikko kitapları okuduk diye bık bık konuşuyolarya şurda vay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 asdhasd +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 30 dersten kalan adamlar geliyo anlatıyo "500 sf her kitap 10 kitabı da okudum" lan ders kitabı 200 sf sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 3x09 adamlar stark koymadı lan?! düğün gece hepsini kestiler ya. kopee bile kestiler oglum. insanlık ölmüş arkadaş. kahpelik sarmış dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ders kitabı sarmıyo ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Nerdlerin kutsallarını sorgulamamak gerektiğini bilmeme rağmen yine aynı hatayı yaptım. Bir El-Kaide bir de bunların kutsalını sorgulamayacaksın aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ben de dördüncü kitatapn başladım geçen hafta, hangisinden sonra, diziyi kötülemeye başlıyoruz?...=) farklılıklar var gibi görünüyor lakin diziyi izledikten sonr kitabı okumak daha tatlı ya, tüm karakterler oturuyor, açtım game of thrones 2 saatlik soundtracikini de arka fonda süper;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 nerden buldunuz, malum yerlere baktım bulamadım yeni bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 akşam 8de değil mi lan daha 4 saat usa de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 yalnız o hale geldik ki, hbo dese ki biz bundan sonra Türkiye saatiyle 20:00'de vericez diziyi ve Türkiye'de yayınlicaz. beğenmeyiz lan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 SNA1L said: sikko kitaplar Kardeş kömür ve makarna yardımı diğer forumda sen yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 neden bilmiyom güldüm baya şuna ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 5 Kötüler çok hızlı ölüyor, biraz daha acı çekmeleri lazım böyle yavaş yavaş. Ama hodor gene de çok güzel ümüğünü sıktı. Hodor. pod ile brienne süper duo oldu. barristan başgan açılış creditse eklenmeli artık. tommen şimdilik rahat gibi, danaryos doğuda yeni ülke kurar artık. Ama stan kesin karıştıracak gene ortalığı IMF kredisiyle. sansa çölde kutup ayısıyla karşılaşır kesin eminim. yalnız serçebarnak bütün pisliklerin anası çıktı resmen. Cat'in kardeşini de öldürüp kıza konarsa şaşmam. Hatta daha bile iyi olur herhalde. Şu çocuğu da pencereden itiversin. Yazmayı unuttuklarım var, yarın bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Güya 11 isyancı vardı ama sanki en aşağı 30 kişiye karşı dövüştüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar