axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ren said: onun haricinde bırakın cahilliğimizde boğulalım biz. Hahahaha, hayır. Kitapları bizim okuduğumuzu ama senin okumadığını her an her saniye böyle ÇAP ÇAP ÇAP diye yüzüne vuracağız http://i.imgur.com/a1ZES.gif
Ren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 beni cofriyle bir koydu abi ben kitap almaya gidiyorum. spo verene de camdan sarkık elimde game of thrones kitabı ile okuyom ben yağ derken çekilmiş fotoğraflarımı göndericem tepki olarak.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kitapta penisleri nasıl halletmişler? detaylı tasvirler mi var?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kalkıkken sol tarafa meyilli olduğunu bile söylüyormuş.
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 eski sezondan çıkarılan bir dialog “On my honor as a Lannister,” the Imp said, “I will not touch you until you want me to.” It took all the courage that was in her to look in those mismatched eyes and say, “And if I never want you to, my lord?” His mouth jerked as if she had slapped him. “Never?” Her neck was so tight she could scarcely nod. “Why,” he said, “that is why the gods made whores for imps like me.” He closed his short blunt fingers into a fist and climbed down off the bed. yani şunu çıkartmalarının hiç bir anlamı yok. Tyrion'un hislerini çok iyi anlatan bir pasaj. Ayrıca Podric Payne 12 yaşında.
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: kitapta penisleri nasıl halletmişler? detaylı tasvirler mi var? Sansa'nın bakış açısından Tyrion: She stared at the stunted legs, the swollen brutish brow, the green eye and the black one, the raw stump of his nose and crooked pink scar, the coarse tangle of black and gold hair that passed for his beard. Even his manhood was ugly, thick and veined, with a bulbous purple head.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dynun said: spoilerım kaşındı abi sonra ban geliyor Suark :( niye yav spo ya aldık, izlediğimizi söledik axedice said: Suark son bölümü izlemedin mi sen? izledim spo beyliş olaydan haberdar bence, bunu farkedip kullandı sansayı aldırtmak için. Plotun baş sorumlusu bence tywin. ne çıkarı var ki bundan başka beylişin?
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 4x2 izlemeyen bakmasın http://www.youtube.com/watch?v=WMQlPqlO2tQ
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Suark said: spo ne çıkarı var ki bundan başka beylişin? sansa kuzeyin anahtarı diil mi? eziq baelish sansa'yı koluna takınca kuzeyin kralı olcak. başka legit kral varken biraz zor olur :/
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 razzRaziel said: 4x2 izlemeyen bakmasın http://www.youtube.com/watch?v=WMQlPqlO2tQ sadhsadhksafgadshdasf
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 öncelikle, klişe severlere bi çift sözüm var. kitapla-dizi'nin aynı olmasını bekleyenler var hala, sene olmuş 2014. harry potterlar, yüzüklerin efendisiler, aşk-ı memnular. bunlarda da defalarca gördüğümüz üzere, binlerce sayfalık kitapları her ayrıntısıyla film yaparsan ne para dayanır, ne saatlerce izlicek seyirci. özetlemek zorundalar, asıl konuyu kaybetmedikleri sürece sorun yok. böylelikle hem kitap okuyup hem diziyi izleyebilirsiniz. baelish tywin'in adamı olduğundan, işin içinde kesin tywin var bence. baelish tek başına yapmaz böyle bişey
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Littlefinger kendinden başka kimsenin adamı değil. Cinayette yardım ettiği kişi de belli ki Oleanne Tyrell. Bunu kesin olarak söyleyebiliriz, çünkü o bölümdeki sahneleri ve konuşmaları bunu net olarak ortaya koyuyor.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 evet beyler 3 kitap eksikti geldi ilk kitabim sirada 2 ve 4 var. http://i.imgur.com/jaV1PHx.png
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Baelish kimsenin adamı değil demeye gelmiştim, denmiş.
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Hani Türkçesini anlarım da Almanca okumak çok kötü şunu. Orijinali Almanca olan eserleri bile Almanca okumaya dayanamıyorum.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 adam ruh hastasi gibi gitmis almancasini almis.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Komutan said: Hani Türkçesini anlarım da Almanca okumak çok kötü şunu. Orijinali Almanca olan eserleri bile Almanca okumaya dayanamıyorum. o kadar cahilsin ki keske ölsen bile diyemiyorum. o kici kirik türkce dilin o kadar yoksul bir dil bilemezsin. Arapcami farsca mi osmanlica mi ne oldugu belli degil. Bundan 300-400 sene önce yazilmis bir almanca kitabi cok rahat okuyorum. Bana simdiki türkce ile okuyabilicegim bir kitap söyle ha o kadar eski kitab varmidir bilemicem. Bunun disinda kelime sayisi günlük kullaninlan kelime zengiligi vs hic girmiyim. Ingilizce/Rusca vs bunlari anlarimda Türkce ne ya.
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 o diil de geçen haftaki teori çöp mü oldu? hani kolye zehirliydi filan? :P o kadar imajlar filan hazırlamışlardı, yazık..
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 keşke herkes ölse littlefinger kral olsa lan. ses tonu yeter adamın sdfs
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kirdi ya iste kolyeyi gosterdi, ben yaptirdim dedi
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Voys said: baelish tywin'in adamı olduğundan http://www.timelinecoverbanner.com/cliparts/wp-content/digital-scrapbooking/happy-pfftch.png
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 beyliş kimsenin adamı deil evet Yani şu anki mantıklı açıklama, sırf sansayı kaçırtabilmek için mi öldürttü cofriyi? Beylişin haberi vardı, buna göre kendi planını hazırladı. Aradaki kaos'u bir merdiven gibi kullanıp sansayı kaldırdı. İşin enteresan kısmı spiderın haberininin olmayışı, ya da var mıydı? kral da kral, kingdomda kingdom diye dolanan bir adamın cofriyi korumasını beklerdim. Büyük ihtimalle spiderın haberi yok. Tywin'e gelince, adam torununn ölümünün ardından baya pozitif iş yaptı ailesi adına, dorne lu dayıyı bağladı ki yanlarına katılsınlar, küçük oğlan kralı manipule etmeye başladı hemen. Margery kraliçe olamadı, ufaklıkla evlendireceklermi onu merak ediyorum. Tamamen tywine yaradı bu olay ki triondan da kurtulabilir bu süreçte. Bu yüzden katil bence tywin, beylişte kendine pay çıkardı bu işten.
Öne çıkan mesajlar