Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sadece mori baksın tam öyle değil işte o öm atmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kitapta ve sahnede öyle abi işte. ben farklı bi şey demiyorum. tecavüz çok farklı bi şey. hayır ay yapmayalım demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yoksa türk kızlarının %99'u tecavüze uğruyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi cercei etek giymiş, başı açık tahrik ediyor. ayrıca hep başta öpüp sonra vermem diyerek de jamie'nin psikolojisini bozuyor. sevişme sırasında çığlık da atmadığına göre rıza da var. türk ceza kanuna göre cercei suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Tecavüz Kitaptaki cercei bi gören olur dur diyorda sonra kendini kaptırıyordu. Dizideki direk direndi valla. Jaime de hiç dinlemeden yardırdı işte. Ha kitapta birbirlerini ilk defa o zaman görüyorlardı tabii. Bu dizideki sahne hiç olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 gif yaptım asd http://i.imgur.com/WGWnDK3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ibne legolas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 progamer said: Tecavüz Kitaptaki cercei bi gören olur dur diyorda sonra kendini kaptırıyordu. Dizideki direk direndi valla. Jaime de hiç dinlemeden yardırdı işte. Ha kitapta birbirlerini ilk defa o zaman görüyorlardı tabii. Bu dizideki sahne hiç olmamış bence. çünkü kitapta jaime kings landinge joffrey öldükten sonra geliyo.karşılaşınca sevişiyolar direk cofrinin ölüsünün yanında.dzide jaime baya erken geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Daario Naharis oynayan herif değişmiş ya lan ben bu bölüm farkettim. eskisi daha iyi oyuncuydu. daha piç görünüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 okumuyorum inat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 okuyanlar abi yanlış hatırlamıyorum di mi atlıyla pvp yapan daario değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 spo Strong Belwas diye bir karakter yapıyordu dövüşü. milyon tane karakterin yanına yenisini eklemeyelim diye elde olanlardan bi tanesini koymuşlar dövüşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Oznak zo Pahl'ın kıyafeti hiç aklımda canlandırdığım gibi değil ya, pembe-beyaz giymesi gerekmiyo muydu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 aynen ya ben de daha yeni okumuştum buyuk hayal kırıklıgı oldu. ayrıca naharisin duel atması da supriz oldu. ayrıca o mancıkları hemen nasıl yaptılar anlamak mumkun değil. bir de targeryan'ın başına gelenler de es geçilmiş ya da ileriki bolume saklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 moriQ said: Daario Naharis oynayan herif değişmiş ya lan ben bu bölüm farkettim. eskisi daha iyi oyuncuydu. daha piç görünüyodu. bu da piç ama ne bileyim bit yavrusu gibi, bi değişik. tek yol khalesiyi yatırmak gibi bi izlenim uyandırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bide başlıkta kitaptan sıpouylır yasak diyo ama yardıran yardırana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kitaptan spo verenleri banlatmadık kiklettirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yukardaki gif son bölümden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 neyse anlamadım zaten kim ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 herkes abi. her-kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Legolas bu bölüm konuk oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 AHAHAHAAHHAHAAHHA http://i.imgur.com/14aK6KL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bence katil tywin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar