Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi cercei etek giymiş, başı açık tahrik ediyor. ayrıca hep başta öpüp sonra vermem diyerek de jamie'nin psikolojisini bozuyor. sevişme sırasında çığlık da atmadığına göre rıza da var. türk ceza kanuna göre cercei suçlu

Mesaj tarihi:

Tecavüz

Kitaptaki cercei bi gören olur dur diyorda sonra kendini kaptırıyordu. Dizideki direk direndi valla. Jaime de hiç dinlemeden yardırdı işte. Ha kitapta birbirlerini ilk defa o zaman görüyorlardı tabii. Bu dizideki sahne hiç olmamış bence.

Mesaj tarihi:
progamer said:

Tecavüz

Kitaptaki cercei bi gören olur dur diyorda sonra kendini kaptırıyordu. Dizideki direk direndi valla. Jaime de hiç dinlemeden yardırdı işte. Ha kitapta birbirlerini ilk defa o zaman görüyorlardı tabii. Bu dizideki sahne hiç olmamış bence.

çünkü kitapta jaime kings landinge joffrey öldükten sonra geliyo.karşılaşınca sevişiyolar direk cofrinin ölüsünün yanında.dzide jaime baya erken geldi

Mesaj tarihi:

aynen ya ben de daha yeni okumuştum buyuk hayal kırıklıgı oldu. ayrıca naharisin duel atması da supriz oldu. ayrıca o mancıkları hemen nasıl yaptılar anlamak mumkun değil. bir de targeryan'ın başına gelenler de es geçilmiş ya da ileriki bolume saklanmış.

Mesaj tarihi:
moriQ said:

Daario Naharis oynayan herif değişmiş ya lan ben bu bölüm farkettim. eskisi daha iyi oyuncuydu. daha piç görünüyodu.

bu da piç ama ne bileyim bit yavrusu gibi, bi değişik.
tek yol khalesiyi yatırmak gibi bi izlenim uyandırıyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...