Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 of "You have nice teeth. I cannot gamble with your life" "One of your legs looks longer than the other. I cannot gamble with your life." "Your elbows are not pointy. I cannot gamble with your life." "Your birthday is next week. I cannot gamble with your life." reddit öldürdü beni bugün ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bugun canlı olarak ınternetten ızleyebılecegım bi site var mı? yarını mı beklemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 çıktı bile a.tal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bingildak said: abi diziyi kız arkadaşımla izliyoruz diye başlığa bile girmedim o kadar zaman. yeni sezon başladığında güncelde başlığın üzerine cursor geldiğinde preview'da joeffrey'nin öldüğünü yazmıştı bir hayvan. spoiler kullanmadan. 2. bölümü izledim, içten içe kendime kandırıyordum "gerçek değildir, o kadar öküz olamazlar" diyordum, bölüm ilerledikce spoiler olduğunu fark ettim. gerçekten fuck you. 10 yıldır forum kullanmayı öğrenemediniz. previewden butun mesajlari okudugunu hepimiz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 şaka maka çok kötü küfür ettim ama ya, kim olduğunu da bilmiyorum öyle bir anda istemdışı gördüm. ağız tadıyla izlediğim tek dizi şu, onunda ağzına sıçtı yani kimse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Allahtan Oberyn geldi. O olmasa iyice yavanlaşıyor gibi ya. True Detective'den sonra bu diziden ilk sezon aldığım tadı alamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 sırf gazdan ibaret yavan bi bölüm. bide penisi ağzımıza işetmeselermiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Şikayet etme, kitapta sıçma da vardı bu sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 söyleyin rave reyis beğenmedi diyin,islami usüllere göre dizi çeksin ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ooo wiener wieeeeeener wiener wieeeeener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bro podrick tecavüz sahnesi çok alakasız olmuş ya kitapla. Hani normal sevişselerdi işte kitaptaki gibi. Tecavüz olmamış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 pod cok iri ya, uyusmuyo ufacik cocuk dev isler yapiyor konseptine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jfWLBhqhQZs birde şu müzik çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 aquila said: pod cok iri ya, uyusmuyo ufacik cocuk dev isler yapiyor konseptine. pod değilde asıl Tommen direk 17 yaşında çocuk koymuşlar. Kitaptakinden baya bi farklı olur oda. Ser Pounce göremeyiz heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 o da oyle tabi, strong belwasin yoklugunu da hissettik bu bolum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bu jaime evlat acısı olayını çok yanlış anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 khaleesi psikolojik savaş yapıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Şampiyon sahnesi güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bence çok kötüydü. öyle duel mi olur. o zaman atı nyie vurdu ki. direk adama atsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 At daha büyük ve adama kısmen siper oluyor, haliyle nişan alması daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 adam atın istediği yerine nişan alıyo abi direk. random atmıyor. onu vuran adamı da vurur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 kimse düşünememilş, koskoca championu uzaktan bıçak atarak öldürmeyi bizimkiler düşündü bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bi akilli siz varsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 keşke moriarty'yi seçseydi daenerys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 xeşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar