Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
şu oyunun yapımcıları ağır tembel ya da bilerek yapmıyorlar feci şerefsizler. oyunun haritasi çok boş ya, acayip boş. neredeyse her evin dışının ve içinin modellemesi aynı, mobilyalar direk aynı keza. biraz genişletmişler haritayı sol tarafta, ekledikleri şey bir nehir, bol ağaç ve tepe. bu kadar. miscreated'a bakıyorum, acayip güzel ve dolu tasarlanmış bir dünya var, adamlar bot falan eklemişler nehirlerde gezebiliyorsun, sık sık yeni güncelleme ile içerik getiriyorlar. h1z1e en son el bombası falan geldi, onlar da buglı, %90 elinde kalıyor atamıyorsun. sırf battle royal var diye oynanıyor şu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 100+ saat civarı oynamışım. dayz den sonra hiç bir arkadaşım olmamasına rağmen gidip aldım iyi ki almışım. dayz den sonra bu oyun biraz daha kolay kalıyor. dayz çok amele işi kimse kusura bakmasın. onu da bi 20 saat falan oynamışımdır herhalde. h1z1 çok daha hızlı, menüler falan daha user friendly. dayz de araç görmedim gibi bir şey sanırım hareket halinde, h1z1 de deli gibi jip,pick up, police car falan kullanıyorum. kaynaklara ulaşım daha rahat yani. dayz deki zorluk beni sarmadı açıkçası.

survival mode da epey oynadım sonra amerikanyalı arkadaşla battle royal olayına başladık 2 kez birinci oldum hardcore modeda. ve inanılmaz keyif alıyorsun eğer yanında birileri varsa. tek başıma oynamıyorum gerçi h1z1 i hiç keyif almıyorum benim eleman gelince (timezone sux) başlıyoruz akmaya.

@paradoks, dediklerine katılmıyor değilim. hilecilerin önüne geçtiler biraz son zamanlarda ban wave geldi, epey temizlendi. gerçi ban wave sonrası br hardcore moda adam bulamaz olduk. 5 dakikada başlayan oyun yarım saaat bekletiyor bazen lobbyde herkes hileciymiş sanırım.

oyuna yenilik gelmiyor gibi bir şey evet, ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum da. battle royale olmasa oyun çoktan bitmişti, br kurtarıyor işte. miscreated veya rush denemedim, güzel diyorlar. ben h1z1 den benim eleman onlinesa eğer deli gibi keyif alıyorum. survival mode da güzel. sürekli fail olsak da keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar getirdikleri he güncellemede oyunun içine sıçmayı bir şekilde başarıyor ya. respawn bug'ı geri geldi hem de eskisinden daha kötü.

güncellemede hc br güncellenecek, gece vakti, zombiler, ayılar ve arabasız oyun gelecek dediler, hiçbiri yok. compass kalkacak ve yeni ödüller gelecek dediler, hiçbiri yok.

yeni yüz modelleri demişler, iki tane birbirinin azıcık farklısı yüz modeli gelmiş. kadın karakter seçiyorsun, sakallı geliyor kadın. bildiğin sakalı var yahu bu nedir aha;

aracın içerisinden ateş etme diye bi şey getirdiler. şu anda br'de team up yapan herkes arabaya binip dışarıdakilere instakill atıyor. tamam araçlar daha kolay patlıyor da yine de çok dengesiz bir sistemi var şu anda br'nin.

br için oynanıyor diyorsunuz da, 500 tane br atınca insan bayıyor merak etmeyin. oynanma sebebi bu da değil. zaten pek oynanmıyor artık.

yazık günah ya, çok iyi olabilecek bir survival oyunu daha çöpe koşuyor. umarım utandırılırız bir yıl sonunda yapılanlarla.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
patch gelmiş. En sıkıcı buglardan birisi olan ve br yi çekilmez yapabilen bir tanesi düzeltilmiş. Olay ayarlara girip çıkmak, bu sırada ağaçları yarım saniyeliğine görmeme idi. Dağlarda alan ufalınca problem oluyordu.
Haber vereyim dedim, bundan rahatsız olupta oynamayan varsa diye (ben oluyor o yüzden br ye girmiyordumda. Benim gibi başkası olabilir diye ses edeyim dedim)

Features:

A new crate is now available for the H1Z1 Invitational! Find out more details here!
Feel a bit more secure! 16 character pass codes on doors are available!
You look a little lost. Game hints are now on the Loading screen.
Can't find your stuff? New grouping controls are now in the inventory screen to help.

Additional Features:

Loading screen spinner and status
Adjustments to VoIP displays for groups and solo players
Added base security system that requires doors to be removed before accessing an enclosed area

Bug Fixes:

Fix for several cases causing endless loading screen and crash after start of round in BR worlds
Fix for some vehicles not saving locations correctly
Fix for quirky group display when initially added to group
Fix for graphics settings exploit for seeing through objects briefly
Fix for duplication exploit involving ammo
Fix for parts of models not rendering (including some cases of invisible players)
Fix for lost focus on UI with Steam Overlay active (mostly Windows 10 machines)
Fix for many cases of containers immediately closing when being looted
Fix to code preventing some files from properly loading
Fixes to help prevent additional cases for vehicles not staying on top of objects
Vehicles whose drivers disconnect should stop far more quickly and no longer go on international flights
Adjustments to help prevent damage issued on initial login
Adjustments for water impact effects
Adjustments to address client/server desync (that was causing invisible players)
Adjustments to address rubber-banding movement
Added some additional variety in branch and leaf harvesting effects
Weapon image/texture adjustments
Color adjustments to many textures
Adjustments to jumping height and mechanics have been made.
Adjustments to falling damage calculations have been made.
Adjusted "hold breath" sounds
Adjusted "damaged" effect
Adjustments to address vehicle desync issues when other vehicles come into view
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

h1z1 fps mi? rpg survival ne ara fps oldu 13 kill streak de ac 130 de geliyor mu artık?

üstteki mesaj pek olmamış da seninki de olmamış baps.

fps olmasa ne olur, her oyunda hile oluyor işte. cs go bitirse bitirirdi hileleri. sonu yok bu işin adam öldürmeli bilmemneli oyunlarda artık olağan şeyler.

eskiye göre az ama, eskiden BR çekilmezdi şimdi oynayabiliyorum gönül rahatlığıyla. çok nadir de olsa denk geliyor hack. cs go da her oyun gerilim yaşıyorum DMG seviyesindeyim bir de, daha üstlerde neler vardır kim bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...