Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 niye ki an itibariyle çok keyif alıyorum valla. dayz den iyi en azından benim gözümde, belki ben yetemeidm o oyuna da bu oyun en azından daha anlaşılır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Dayz oynayıs hantal..motordan ötürü,ama ayrı bir hava katıyor,yakısıyor..h1 arcade..ikisi de keyifli..ben dayz derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Battle royale girişi değişmiş. Amele gibi uğraştırıyordu eskiden. Şimdi tek tık sıradayım, 1dk içinde giriyor.. Eferin adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 pve serverinde oynamak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 lan bir ara bu oyun ne hypelanmıştı, bıçak gibi kesildi. ne oldu adamlar delivery mı edemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben haftasonu oynadım biraz da gayet stabil ya. battle royal falan güzel, pve de oynadım iyiydi ah birde gece olmasaydı.. asdf böyle oyunlarda gece olunca çıkıyorum direk.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben de oynadım haftasonu, aynen dediği gibi stabil. Building olayını geliştirmişler gördüğüm kadarıyla millet katlı katlı evler yapmış falan :) battle royale'e girmek de epey epey kolaylaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bu aralar baya sardım oynamak isteyen varsa oynayalım. steam id: oyunbaz48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 back to rust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 şu oyunun yapımcıları ağır tembel ya da bilerek yapmıyorlar feci şerefsizler. oyunun haritasi çok boş ya, acayip boş. neredeyse her evin dışının ve içinin modellemesi aynı, mobilyalar direk aynı keza. biraz genişletmişler haritayı sol tarafta, ekledikleri şey bir nehir, bol ağaç ve tepe. bu kadar. miscreated'a bakıyorum, acayip güzel ve dolu tasarlanmış bir dünya var, adamlar bot falan eklemişler nehirlerde gezebiliyorsun, sık sık yeni güncelleme ile içerik getiriyorlar. h1z1e en son el bombası falan geldi, onlar da buglı, %90 elinde kalıyor atamıyorsun. sırf battle royal var diye oynanıyor şu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Dayz diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben 100+ saat civarı oynamışım. dayz den sonra hiç bir arkadaşım olmamasına rağmen gidip aldım iyi ki almışım. dayz den sonra bu oyun biraz daha kolay kalıyor. dayz çok amele işi kimse kusura bakmasın. onu da bi 20 saat falan oynamışımdır herhalde. h1z1 çok daha hızlı, menüler falan daha user friendly. dayz de araç görmedim gibi bir şey sanırım hareket halinde, h1z1 de deli gibi jip,pick up, police car falan kullanıyorum. kaynaklara ulaşım daha rahat yani. dayz deki zorluk beni sarmadı açıkçası. survival mode da epey oynadım sonra amerikanyalı arkadaşla battle royal olayına başladık 2 kez birinci oldum hardcore modeda. ve inanılmaz keyif alıyorsun eğer yanında birileri varsa. tek başıma oynamıyorum gerçi h1z1 i hiç keyif almıyorum benim eleman gelince (timezone sux) başlıyoruz akmaya. @paradoks, dediklerine katılmıyor değilim. hilecilerin önüne geçtiler biraz son zamanlarda ban wave geldi, epey temizlendi. gerçi ban wave sonrası br hardcore moda adam bulamaz olduk. 5 dakikada başlayan oyun yarım saaat bekletiyor bazen lobbyde herkes hileciymiş sanırım. oyuna yenilik gelmiyor gibi bir şey evet, ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum da. battle royale olmasa oyun çoktan bitmişti, br kurtarıyor işte. miscreated veya rush denemedim, güzel diyorlar. ben h1z1 den benim eleman onlinesa eğer deli gibi keyif alıyorum. survival mode da güzel. sürekli fail olsak da keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 insanlar hala dayz falan diyor gerçekten ilginç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 adamlar getirdikleri he güncellemede oyunun içine sıçmayı bir şekilde başarıyor ya. respawn bug'ı geri geldi hem de eskisinden daha kötü. güncellemede hc br güncellenecek, gece vakti, zombiler, ayılar ve arabasız oyun gelecek dediler, hiçbiri yok. compass kalkacak ve yeni ödüller gelecek dediler, hiçbiri yok. yeni yüz modelleri demişler, iki tane birbirinin azıcık farklısı yüz modeli gelmiş. kadın karakter seçiyorsun, sakallı geliyor kadın. bildiğin sakalı var yahu bu nedir aha; aracın içerisinden ateş etme diye bi şey getirdiler. şu anda br'de team up yapan herkes arabaya binip dışarıdakilere instakill atıyor. tamam araçlar daha kolay patlıyor da yine de çok dengesiz bir sistemi var şu anda br'nin. br için oynanıyor diyorsunuz da, 500 tane br atınca insan bayıyor merak etmeyin. oynanma sebebi bu da değil. zaten pek oynanmıyor artık. yazık günah ya, çok iyi olabilecek bir survival oyunu daha çöpe koşuyor. umarım utandırılırız bir yıl sonunda yapılanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Pvp açık ara brden çok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Hala konuyu gordugumde grip salgini cikti saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Modellere takılmayın bu kadar, kızın sakalı varmış.. Sakallı kızlar yok mu? var.. adamlarda koymuş işte özellik olarak. Mekanikleri düzeltsinler, yerim grafiği.. Acelesi yok, daha sonra cilalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 lan zombi apokalips olmus agdaya mi gidicekti kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 patch gelmiş. En sıkıcı buglardan birisi olan ve br yi çekilmez yapabilen bir tanesi düzeltilmiş. Olay ayarlara girip çıkmak, bu sırada ağaçları yarım saniyeliğine görmeme idi. Dağlarda alan ufalınca problem oluyordu. Haber vereyim dedim, bundan rahatsız olupta oynamayan varsa diye (ben oluyor o yüzden br ye girmiyordumda. Benim gibi başkası olabilir diye ses edeyim dedim) Features: A new crate is now available for the H1Z1 Invitational! Find out more details here! Feel a bit more secure! 16 character pass codes on doors are available! You look a little lost. Game hints are now on the Loading screen. Can't find your stuff? New grouping controls are now in the inventory screen to help. Additional Features: Loading screen spinner and status Adjustments to VoIP displays for groups and solo players Added base security system that requires doors to be removed before accessing an enclosed area Bug Fixes: Fix for several cases causing endless loading screen and crash after start of round in BR worlds Fix for some vehicles not saving locations correctly Fix for quirky group display when initially added to group Fix for graphics settings exploit for seeing through objects briefly Fix for duplication exploit involving ammo Fix for parts of models not rendering (including some cases of invisible players) Fix for lost focus on UI with Steam Overlay active (mostly Windows 10 machines) Fix for many cases of containers immediately closing when being looted Fix to code preventing some files from properly loading Fixes to help prevent additional cases for vehicles not staying on top of objects Vehicles whose drivers disconnect should stop far more quickly and no longer go on international flights Adjustments to help prevent damage issued on initial login Adjustments for water impact effects Adjustments to address client/server desync (that was causing invisible players) Adjustments to address rubber-banding movement Added some additional variety in branch and leaf harvesting effects Weapon image/texture adjustments Color adjustments to many textures Adjustments to jumping height and mechanics have been made. Adjustments to falling damage calculations have been made. Adjusted "hold breath" sounds Adjusted "damaged" effect Adjustments to address vehicle desync issues when other vehicles come into view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Havada uçup binaların içini,lootları, insanları görüp havaya ateş edip çevredeki herkesi öldürme bug ını düzeltmişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Hackden bahsediyorsun? onları engellemiş fps bulursan bize de söylersin atara atar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 h1z1 fps mi? rpg survival ne ara fps oldu 13 kill streak de ac 130 de geliyor mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 FPS dediğin ciyuv ciyuv ses yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mighty_THoR said: h1z1 fps mi? rpg survival ne ara fps oldu 13 kill streak de ac 130 de geliyor mu artık? üstteki mesaj pek olmamış da seninki de olmamış baps. fps olmasa ne olur, her oyunda hile oluyor işte. cs go bitirse bitirirdi hileleri. sonu yok bu işin adam öldürmeli bilmemneli oyunlarda artık olağan şeyler. eskiye göre az ama, eskiden BR çekilmezdi şimdi oynayabiliyorum gönül rahatlığıyla. çok nadir de olsa denk geliyor hack. cs go da her oyun gerilim yaşıyorum DMG seviyesindeyim bir de, daha üstlerde neler vardır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 fps/tps değil mi? hayatta kalma oyunu olabilir ama sonuçta oyun fps/tps tabanlı. Haliyle hile işi böyle. Bu kadar bilmişlik taslayıp itin götüne sokmaya gerek yok. Varsa söylersin hilenin olmadığı versiyonu bizde oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar