yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Yazın kırmızı şarap içip rose şaraba laf sölemeyin bari ahah Kadın şarabı demiş bi de ger,çi full fail
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 esas sıcak sarap kadın içkisi değil mi
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Kadın içkisi tabirini kullanan kültürsüzler kadınsız kalsın yav, evrim gereği yane Martini zevkinden de mahrumsunuzdur kesin siz:D
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben yaban mersinli içiyorum ben neyim
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 en sevdiğim şarap ev yapımı şarap. şaraba doyamamıştım resmen. meyveli şaraplar hele tam baş ağrısı ertesi gün. şekerli şekerli insanı bayıyor bi de.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yaban mersini hariç içmiyorum meyve suyu gibi. yaban mersini baya iyi. hatta yanında bi tane de doluca kırmızı alıp karıştırıp öyle içiyorum kokteyl gibi.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 yav said: Kadın içkisi tabirini kullanan kültürsüzler kadınsız kalsın yav, evrim gereği yane Martini zevkinden de mahrumsunuzdur kesin siz:D martini ne lan araba markası mı efes tombulcuyuz biz gardaş
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Red said: en sevdiğim şarap ev yapımı şarap. şaraba doyamamıştım resmen. meyveli şaraplar hele tam baş ağrısı ertesi gün. şekerli şekerli insanı bayıyor bi de. erasmusta 3 şişe bishe içtiğim günler olurdu, baş ağrısı pek yapmazdı http://bio-sad.si/images/produkti/slike/bishee-jagoda.png sanırım üretim şekliyle alakalı baş ağrısı konusu
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 bende burda edinmeye çalışıorm çok saçma lan shiraz diye şehrin var dünyaca ünlü şarabıu ama içemiosn yav said: Feamer said: şiraz içen yok mu gerçekten hiç? Ben denk getirirsem shirazdan yapılmış almaya calısıyorum. Çok bilgim oldugundan değil bi şekilde zamanın birinde shiraz içip sevmiş öyle bi his geliştirmişim. Bi de chianti bilirim italyan ama burda yok galba o
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 yav said: Kadın içkisi tabirini kullanan kültürsüzler kadınsız kalsın yav, evrim gereği yane Martini zevkinden de mahrumsunuzdur kesin siz:D https://67.media.tumblr.com/b87a0899811fe7034ef8606fd646dea9/tumblr_nczsc0lBjw1tfyxr5o1_400.gif
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 fethiye'de yaşıyorum, buranın köylülerinden 25 liraya 2.5 litre şarap alıyorum. alkolü fazla ama tadı bozmayacak kadar kıvamında. 2 bardak işimi görüyor ağzımı yakmadan. çok mutluyum bu şekilde.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 patiler şarap önerisi lazım migros ve ya metro da bulunsun, fiyat önemli değil tadı ekşimsi meyveli olacak, içerken hoş aroma bırakacak fakat viski kadar sert olmamalı.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 (düzenlendi) şarap için "viski kadar sert olmamalı" nasıl bir ayırıcı kriter? neyle içeceksin? edit: cevabı modifiye edeyim; migros ya da metroya git, bütçene göre uygun gördüğün şaraplardan bir kaçının internetten değerlendirmesini oku. aklına yatanı al. aklınla damağın uyuşmazsa bir sonraki alışverişinde farklı marka/tip şarapları oku. bir kaç denemeden sonra daha uygun gelenleri bulmaya başlarsın. zira sorduğun gibi bir şarap bulma şekli yok. damak gelişsin azıcık da olsa her şeyden önce Mayıs 30, 2020 Archangel_ tarafından düzenlendi
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 ben içmeyeceğim o yüzden sordum nette bakındımda çok öneri var buraya danışayım dedim. çok anlamıyorum zaten yalnız viskinin biraz daha sert olduğunu biliyorum, emin diilim. üstte yazdığım gibi yumuşak içim hoş aroma bırakması önemli fiyat kriterim yok ama dandik de olmasın tabi
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Angora Roze falan al, içki içmeyi sevmiyorsan ve eşlik edeceksen kendi kadehine çaktırmadan sprite falan eklersin, gazoz gibi gider. Kırmızılardan da fiyat performans Pamukkale Trio bence. Hiç bir şey bulamıyorsan köpek öldüren olmayan bir tane merlot kap geç. (Bu saydıklarımın hepsi tüm Migros'larda rahatça bulunacak şaraplar)
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 viski şaraptan 5 kat falan sert bi içki abi. öyle bir şarap yok zaten.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 hocu ramazan biter bitmez şarap falan ne iş...
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 9 saat önce, vivavale dedi ki: ben içmeyeceğim o yüzden sordum nette bakındımda çok öneri var buraya danışayım dedim. çok anlamıyorum zaten yalnız viskinin biraz daha sert olduğunu biliyorum, emin diilim. üstte yazdığım gibi yumuşak içim hoş aroma bırakması önemli fiyat kriterim yok ama dandik de olmasın tabi marka değil de genelde üzümden yola çıkman lazım, sonra markanın önemi geliyor. beyaz, kırmızı ve rose var. rose daha çok muhabbet ortamında giden, bira tier bir şarap türü. oldukça hafif, çay içer gibi içersiniz. beyaz ben çok tüketmiyorum, eşim daha çok sever ama, votkaya biraz daha yakın bence. tatlı şeylerle iyi gittiğini düşünüyorum. kırmızı en güzelleri, tadı en belirgin olan, akşam yemeği yerken bişey içeyim, yalnız otururken bişey içeyim kafamda yavaş yavaş güzel olsun dersen bu. TR de çok güzel şaraplar var, mesela urlada yapılan urla karası muazzam ve sadece orda yetişiyor. biraz pahalı tabi ama değiyor gerçekten. cabernet saugvingon ( böle mi yazılıodu acaba ) içemiyorum mesela, 1 bardak bile içemem, ama öküzgözü boğazkere karışımını şişe şişe içerim. üzümler bu kadar fark ettiriyor. soruna gelince, meyvalı olacak dediğine göre meyva şarabı alıcan abi =).
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 la consensus merlot kupaj işini görür, bulamadın carrefourdan pamukkale nodus alır geçersin 150 lira civarı fiyatı
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: hocu ramazan biter bitmez şarap falan ne iş... lan ahaha. kendimi siyasal islamcı tier akboy gibi hissettim. asdsfdjshsj söz verdim bi arkadaşa alıcam ne alıcağımı bilemedim teşekkürler tavsiyeler için
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 vivino diye bir uygulama var. TR'de de iyi çalışıyor. şarabın etiketini çekiyorsun hoop puanını gösteriyor, yorumlar vs. listeler var hatta 100tl altında iyi şaraplar gibi. hayat kurtarıyor.
Öne çıkan mesajlar