Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 6.0 Patch Notes - Warlords of Draenor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni modelleri göreyim diye wow kurmak istedim sıfırdan indirip. mac os x yosemite . indirmiyor meret . updating de takılıyor . tekrar başlatınca da waiting for new updates or files gibi bir uyarı veriyor kalıyor öyle saatlerce . var mıdır başına gelen ?
Mesaj tarihi:
dns kaldır dene
client'ı komple kapat tekrar başlat bi kaç kez

suleymanbey said:

yeni modelleri göreyim diye wow kurmak istedim sıfırdan indirip. mac os x yosemite . indirmiyor meret . updating de takılıyor . tekrar başlatınca da waiting for new updates or files gibi bir uyarı veriyor kalıyor öyle saatlerce . var mıdır başına gelen ?
Mesaj tarihi:
suleymanbey said:

zikko'nun dediği gibi dnsleri kaldır. eğer yine çalışmıyorsa vpn ile indir.
Mesaj tarihi:
suleymanbey said:

Aynısı başıma geldi DNS kaldırmayı bırak modeme port tanımı bile yaptım olmadı Blizorda kalsa makinayı formatlıyacaz sadece wow kuracağız adamların söylevleri o yönde bu kadar salakça bir yazılım yapılmamıştır herhalde

HS yi kuruyor Diabloyu kuruyor WOW kurmuyor diyorum ticket açtım cevap yok 2 günün sonunda ticketa yanıt verdi birisi dediğide virüs tarama programını kapat,battle.neti tekrar kur hava civa bunları yapmıştım zaten sanırım oradan birşey yaptı cevaptan sonra denedim birden download'a başladı. Makinamda herhangi bir değişiklik yapmadım yani server side bir yasaklama sözkonusu olabilir ticket aç,

Ticket açmadan makinamda yaptıklarım; defalarca Battle.net i tekrar kurmak tüm virüs tarama programlarını kaldırmak makinada firewall ı tamamen kaldırmak kaldırmadan wow portlarını özel olarak açmak...vs en son format kalmıştı zaten :)
Mesaj tarihi:
Bu xpacte druid gibi duruyor da daima bi orç varyorum var 3-5 lvl geriden gelen. Ama oyuna keyif katan şeyler böyle biraz da out of the box abilityler şuraya leaple ordan glider aç uç git bilmemne. Tamam worldde kısmıyorlar ama leaple wsg mezarlığa atlamak falan ayrı bi keyifli.
Mesaj tarihi:
1. Launcherı kapa
2. C:ProgramData 'daki battle.net ve Blizzard entertaintment folderlarını sil.
3. Task managerdan Agent.exe'yi kapat
4. Mümkünse oyunu direk C folderının altına kopyalayıp ordan çalıştır program files yerine.
5. Luncher'ı administrator yetkileri ile çalıştır.
6. Ve sabırla bekle çünkü çok uzun sürebiliyor.

oktayca said:

suleymanbey said:

Aynısı başıma geldi DNS kaldırmayı bırak modeme port tanımı bile yaptım olmadı Blizorda kalsa makinayı formatlıyacaz sadece wow kuracağız adamların söylevleri o yönde bu kadar salakça bir yazılım yapılmamıştır herhalde

HS yi kuruyor Diabloyu kuruyor WOW kurmuyor diyorum ticket açtım cevap yok 2 günün sonunda ticketa yanıt verdi birisi dediğide virüs tarama programını kapat,battle.neti tekrar kur hava civa bunları yapmıştım zaten sanırım oradan birşey yaptı cevaptan sonra denedim birden download'a başladı. Makinamda herhangi bir değişiklik yapmadım yani server side bir yasaklama sözkonusu olabilir ticket aç,

Ticket açmadan makinamda yaptıklarım; defalarca Battle.net i tekrar kurmak tüm virüs tarama programlarını kaldırmak makinada firewall ı tamamen kaldırmak kaldırmadan wow portlarını özel olarak açmak...vs en son format kalmıştı zaten :)
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bende de vardı 2 gün önce. o dediklerinin hepsini yaptım, 3-4 saat uğraştım hep takılıp kalıyordu.. Sonra biryerde gördüm dns ön belleğini temizleyin falan diyordu.. otomatik aldırdım dns i ve çatır çatır indirdi..
Mesaj tarihi:
axedice said:

Warrior said:
-- Heroic Leap should no longer allow the Warrior to ignore vertical terrain restrictions while in a Dungeon, Raid, or Battleground.

Nooooessss =(

Yapma rüştü yapma :( muhteşemdi lan şuanki hali ühühüh
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Tankta 556lvl silah var degermi heirloomu almaya ?

tank kasmak biraz sancılı olabilir gerçi son durumu bilmiyorum ama onun yerine dps silahı alsan daha iyi olabilir, bi de vereceği silah 1h dps silahı, tank için ekstra defansif özellikli bir silah yok.
Mesaj tarihi:
S-H said:

Absolut said:

Tankta 556lvl silah var degermi heirloomu almaya ?

tank kasmak biraz sancılı olabilir gerçi son durumu bilmiyorum ama onun yerine dps silahı alsan daha iyi olabilir, bi de vereceği silah 1h dps silahı, tank için ekstra defansif özellikli bir silah yok.

druid için staff var ayrıca tank için 1h ile shied var. dk tank için 2h var vs vs herşey var yani sadece 1h diye bir olay yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...