applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 wow'a geri dönmüştüm. Flex raide almak için flex'ten düşen item lvl isteyen Normal raide almak için normalden düşen item lvl isteyen Heroic almak için heroic'den düşen item lvl isteyen mallar yüzünden açmamak üzere kapattım. ilk işe girecek birinde iş tecrübesi aramak gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 3 dakika stabil oynayamadım hafta sonu. Sürekli dc yiyorum. Arada donuyor her şey ölüyorum falan. Hafta içi rahattı da hafta sonu iyice cılkı çıkmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 The underhold lfr sine bir turlu giremiyorum, loading screende kaliyor. Cok sinirim bozuldu. Konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Şuan oyunda acayip dengesizlikler mevcut. Misal dungeon lar kendini resetliyor bazen. Hiç bir problem yokken dungeon ortasında tüm playerlar dc oluyor ve resetliyor kendini. İnanılmaz sinir bozucu bir olay, dungeon ortasında da olabiliyor sonunda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ya şu ara karakterleri 90 yapma arası tam.. girip böyle kıyıda köşede +80 karakter varsa 2 günde paketleyip 90 yapıcaksın.. başkada bişey yapılmaz. Yeni modellerin gazına gelip millet subs yapınca yine rahat 500k euroyu cukkaladı blizzard asudfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Evet yukarıda dendiği gibi oyunda çok enteresan şeyler var, timeless isle o kadar kalabalığı kaldırmıyo abi ara sıra durup dururken ekran bir anda loading screen e dönüp valley of honora falan atıyo karakterleri kendi kafasına göre. oyunun sistemi nasıl bilmiyorum yani her mapin kendine ait kodlamasımı var bölge sınırlamasımı var hiç bi fikrim yok ama ultima gibi oldu resmen orgrimmar ve shrine'da hayvan gibi delay verken dalaran'da sıfır ms. heralde kare başına düşen adamdan falan kaynaklı bi problem. 3 kere arka arkaya random zamanlarda garroshta dc olduk, bazılarımızı malkorok'un oraya bazılarımızı immerseusun oraya bazılarımızıda ysari phase inde yukarıya çıktığımız yere falan attı. bence çok gereksizdi bu 6.0.2 patchi. beklicektiniz abicim WoD ile hepsini şak diye koyucaktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Biz perşembe akşamı iki kere immerseus'a tam dalıcakken raid komple resetlenmiş halde instance girişine ışınlandık, sil baştan temizledik trash mobları gene. Ama sonra hiç sorun yaşanmadı. Bakalım bu gece nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 520 karakterle aldım heirloom'u hehe dün boostladım, bugün aldım. monk healing'ı baya zaman alıyormuş ama alışmak için. overhealing'im aşırı düşük. 10-15% leri geçmiyor. druidler, shamanlar vs. aoelerden hep 30-40% larda. healing done'larda biraz düşük kalıyorum ama effecient healing'de hep toplardayım 520 gear ile. aoe olayı biraz sıkıntılı. renewing mist'in hot'u inanılmaz zayıf ve grup healing noktasında çok kontrolün dışı gerçekleşiyor. ama single target healing'de almış yürümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 wod öncesi gold satın almak istiyorum. var mı ucuz ve güvenilir bi adres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ben de alabilirim ya, bir ara konuştuk ama kimse paylaşmadı. var mı the maelstorm'da satan veya vendordan almış olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 tn'de satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 S-H said: tn'de satabilirim. msj kutun dolu. fiyat verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ben hala 6.0 patch edemedim. initilizing de kaliyor herseyi denedim internette yazan. bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Fransuxa said: Evet yukarıda dendiği gibi oyunda çok enteresan şeyler var, timeless isle o kadar kalabalığı kaldırmıyo abi ara sıra durup dururken ekran bir anda loading screen e dönüp valley of honora falan atıyo karakterleri kendi kafasına göre. oyunun sistemi nasıl bilmiyorum yani her mapin kendine ait kodlamasımı var bölge sınırlamasımı var hiç bi fikrim yok ama ultima gibi oldu resmen orgrimmar ve shrine'da hayvan gibi delay verken dalaran'da sıfır ms. heralde kare başına düşen adamdan falan kaynaklı bi problem. 3 kere arka arkaya random zamanlarda garroshta dc olduk, bazılarımızı malkorok'un oraya bazılarımızı immerseusun oraya bazılarımızıda ysari phase inde yukarıya çıktığımız yere falan attı. bence çok gereksizdi bu 6.0.2 patchi. beklicektiniz abicim WoD ile hepsini şak diye koyucaktınız. wod release ile yasansa daha buyuk rezillik olurdu. her exp'ten once major pre-exp content patch'i gelir. hem aksaklıklar gorulur, release'e hazır edilir hem de yeni oyun oncesi ısınma turu atılır, yeni subs kazanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 e bu halde daha mı iyi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Thraine_Numeheru said: ben hala 6.0 patch edemedim. initilizing de kaliyor herseyi denedim internette yazan. bilgisi olan ? vpn ile ilgili bir şeyler söylenmişti sanırım. Kullanıyorsan kapatıp otomatik dns ile dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Thraine_Numeheru said: ben hala 6.0 patch edemedim. initilizing de kaliyor herseyi denedim internette yazan. bilgisi olan ? ö.m. attım birine yanlışlıkla cevap atacam diye yine. google dns yapıyor şunu. dnsi sıfırlayıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Fransuxa said: e bu halde daha mı iyi oldu? zamanlama olarak evet, release günü böyle bir sorun çıkmasındansa şimdi çıkması daha iyi. bu arada beta'da aylarca oynadım tonla patch geldi ve patching ile ilgili en ufak sıkıntı yaşamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Ya yeni başlık açmadan bu battle pet muhabbetini bilen konuşsun, diğerleri sonsuzaaa.... Neyse, dün gece mala bağlayıp pokemon olayına başladım. Pet leri levelliyorum, pet trainerlarla duel falan. Şimdi öncelikle capture ettiğimiz rare petleri satabiliyor muyuz? Yoksa sadece bizim kolleksiyona mı dahil oluyorlar? Ayrıca bir sürü pet var, herbirini ayrı ayrı mı levellayacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 0'dan alliance karakter kasacak olan var mı? Değişiklik olsun diye alliance oynayayım dedim de kendime yoldaş arıyorum. Bir de raid değil de daha çok pvp yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 DavidMills said: Ya yeni başlık açmadan bu battle pet muhabbetini bilen konuşsun, diğerleri sonsuzaaa.... Neyse, dün gece mala bağlayıp pokemon olayına başladım. Pet leri levelliyorum, pet trainerlarla duel falan. Şimdi öncelikle capture ettiğimiz rare petleri satabiliyor muyuz? Yoksa sadece bizim kolleksiyona mı dahil oluyorlar? Ayrıca bir sürü pet var, herbirini ayrı ayrı mı levellayacaz?ü Wild petler satılamıyor, anca loot olarak alınanlarda satış opsiyonu var. Ve evet hepsini ayrı ayrı levellamak gerekiyor, yanlız 2 tane peti 25 yaptınmı diğerleri çok daha kolay oluyor. Düşük level pet ile combat a başlayıp hemen 25 lerden birini alıyorsun, combat bitince bütün xp o düşük level pet e geliyor direk bir kaç level birden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 paradoksalkedi said: Thraine_Numeheru said: ben hala 6.0 patch edemedim. initilizing de kaliyor herseyi denedim internette yazan. bilgisi olan ? ö.m. attım birine yanlışlıkla cevap atacam diye yine. google dns yapıyor şunu. dnsi sıfırlayıp dene. denedim onları arkadaşlar benimki başka birşey , dediğim gibi denedim bütün çözüm yollarını. hatta eski versiyonda bi wow vardı onu güncelledi 6.0 a geldi takıldı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ozii_x said: Bende baştan warrior kasmaya başladım. Arms gidiyordum guild'den biri fury denememi tavsiye etti. O ne lan kağıt gibi kesiyor :) Çok keyifli geldi warrior. Hatta hunter açıcaktım silah yoktu diye heirlom açamadım. Bu arada Heirloomları mop enchantları ile kullanınca çok can yakıyor böyle 25 saat mi ne 70 olmuştum iyimi kötümü bilmem ama. Eskiden daha zordu bir dönem alt kasmak. Şimdi lvl 10 da güzel oluyor gelen skiller. şu anki fury warrior'un durumu http://i.imgur.com/cvcx9fX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 scorch said: ozii_x said: Bende baştan warrior kasmaya başladım. Arms gidiyordum guild'den biri fury denememi tavsiye etti. O ne lan kağıt gibi kesiyor :) Çok keyifli geldi warrior. Hatta hunter açıcaktım silah yoktu diye heirlom açamadım. Bu arada Heirloomları mop enchantları ile kullanınca çok can yakıyor böyle 25 saat mi ne 70 olmuştum iyimi kötümü bilmem ama. Eskiden daha zordu bir dönem alt kasmak. Şimdi lvl 10 da güzel oluyor gelen skiller. şu anki fury warrior'un durumu http://i.imgur.com/cvcx9fX.jpg Doğru. Gear olmadan zaten acayip çöp Warrior.. DK ya geri döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Herkesin yaptığı şuan mount ve transmog. farm. Mount düşen bütün raid veya dungeon girişleri epey kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar