Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130801012227/dragonball/images/5/5c/This-thread-gave-me-cancer-60s-spiderman-ICjTSM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Tam bu kadar kötü bir filmi kim savunabilir ki diyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 olm yazık ya çok mu kötü film niye kötü film yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 iyi film gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hikayenin uyuşturucu içen biri tarafından yazıldığı kısmına kadar fena değildi de sonrasında baydı açıkçası. "Mafya tanrıya saldırıp öldürmeye çalışıyor" konsepti ne kadar heyecan uyandırabilirse o kadardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Filmi unuttum bile lan hahah süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Filmi izlemeye baslamadan once topice baksaymisim su illeti gormeyecektim belki de. Zekasi olmayanlar zeki insan figuru yazmaya calisinca boyle oluyor iste. Film diliyle anlatmak gerekirse %20 lik insani %0.001 lik insanlar yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 şunu beğenmeyen sonra doctor who you beğenen herkese elini vicdanına koymasını teklif ediyorum. fikşın abi bu. zaten öyle bir şeyi başarabilmiş insan yok dünyada, neye benzediğini tahmin edemezsin ki. götlerinden böyle bir şey uydurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Adamın derdi de zaten mabad ile beraber kafayı da kullanmamaları sanırım. Hani tamam kurgu da insan az derinlik katar demek istemiş gibi. Filmi izlemedim ama nefretim büyük. Daha önce sövmüştüm bu topikte holivuta o yüzden kharon üzerinden dolaylı sövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bu filmi savunacağıma gider kobaniyi savunurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 meme yoktu filmde sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 meme yoksa kötü film izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 başlığı okumadım, bir ara birileri saçma sapan tartışıyordu ortalama bir filmdi, ne öyle aman aman kötü ne de aman aman iyi. beklediğim noktaya bağlandı zaten. keyifli bir seyirdi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 lan şurda 3 gün sonra morgan freeman reyiz ölecek ve siz onun filmlerie bok atmış olmanın vicadan azabıyla kaclaksınıaz güzel gfilm işte, izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Beğenmedim açıkcası filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 lsd reklamı gibi film yapmışlar sfd kız tanrılaştıkça aksiyon sahneleri meh dedirte dedirte sıktı ama. ah hollywood ah. :scarlett ve bilim-kurgu severler becerebilirlerse under the skin izlesin :kıps: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Scarlet den tiksindim under the skinden sonra.. O vucut ne oyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Absolut said: Beğenmedim açıkcası filmi. beğenilcek bişeyi yok abi evet, sağlam tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 besson iyi sıçmış çatır çutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Kanuni said: Scarlet den tiksindim under the skinden sonra.. O vucut ne oyle :( Abi yapma allahını seversen, doğal kadın.Ne bekliyorsun jenna jameson mu? Bundan tiksiniyosan türkiyedeki kadınların 90% ına yaklaşmıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Tamam abi al senin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 "" said: beynin %100'ünü scarlett johansson'a kullandırtmaya çalışılınca ortaya çıkan film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 RamsesII said: Kanuni said: Scarlet den tiksindim under the skinden sonra.. O vucut ne oyle :( Abi yapma allahını seversen, doğal kadın.Ne bekliyorsun jenna jameson mu? Bundan tiksiniyosan türkiyedeki kadınların 90% ına yaklaşmıcan. @Kanuni +1 dogallik meselesi degil patates cuvali gibi olmus cok yagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 scarlete tabi yıllardır bas fotoşopu bas pushupbraları bas avengers hypeı boyunca postiş kızıl saçları falan o çıplak olduğu filmle bir nesil sinemaya küstü BUMUYDUAKE diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Scarlett'e kurban olun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar