kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Beylet tkp bos kaldi. Biriniz kapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bastım orakla çekicin böğrüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 @bingildak; düşünceye saygı tabikide, abi AKP RP si demi bu söylediklerin? ürperti geldi de aniden!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ak parti çünkü fatih karadan yürürken ak parti denizin altından yürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bir insan nasil chp ye oy verir ya aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bir insan... ülkesi savaşın eşiğindeyken, hırsızlar ülkeyi yönetirken, fakirlik ve işsizlik almış başını yürümüşken, özgürlükler engellenmeye çalışılırken, bağımsızlık ve hürriyetimiz tehlikedeyken, nasıl olur da atatürk'ün kurduğu partiye oy verip de, 1 oy kullanarak, sadece oyunu vererek, tüm bu gidişatı düzeltmek varken, bu şekilde devam etmesine neden olur, bende esas bunu anlayamıyorum size ne milli güvenlik dersini adam gibi verebilmişiz, ne ailelerinize ulus devleti öğretebilmişiz, ki size bunu aşılayamamışlar, ne de 1 dini adam gibi öğretmeyi başarabilmişiz çökmüş bir imparatorluktan, 100 sene de ancak buraya kadar getirebildik, bu uğurda şehit olanlar, haklarını helal etsinler, kemikleri sızlıyorsa da, yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 artık atatürk , ülkeyi kurtarmak, cumhuriyet bunlar çalışmıyor.. Bu zihniyet devam ederse akp kazanır.. Halk nasıl kandırılır nasıl insanların gözünü boyarsın, din istismarlarının temelleri, yarası olan insanı nasıl kendine çekebilirsin. Standart fakir bir vatandaşın yönetim biçimi (cumhuriyet) umrunda değil. Sen gene bşbakan ol arka planda cumhuriyet prosesi çalışsın.ama halkı artık kandırmasını öğrenin yahu. AKP li gençler su dağıtıyordu seçim sandıklarının orda helal olsun nerde CHP eliteler götlerini oynatamıyorlar. Kurallara uymaktan baska hıc bırsey yapamıyorlar. AKP kuralları kendi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 İnsanların bu çağda hayvan gibi yönetilmemeyi tercih etmesi için atatürk, hak, özgürlük veya başka bir şey diye kandırılması gerekmesi manyaklık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 iktidarın yolu bir tek halkı kandırmaktan mı geçiyor? halk artık bazı gerçekleri de kendi görse şu forumda, anket sonucu böyle çıkıyorsa, cidden vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 tüm bu mevzular olmasa da mansur'a basardım. yine ona bastım sonuç olarak. içimin en rahat olduğu seçim bu oldu belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ak partiden aldigim 300 tl ile oy sonrasi kahvalti keyfi missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 evde 1 dilim bayat ekmek 1 adet zeytin kibrit kutusu büyüklüğünde peynirle kahvaltı yaptığını herkes biliyor kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Yoo tesvikiye van kahvalti evinde herseyi yedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 niye çağırmıyorsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Oydan donerken random girdik ya sandik basinda parayi alinca yiyelim bi dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Oydan donenin kasigi kirilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 oyunu ver gerisini koyver tarzinda bi secim olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 %43akp %34chp tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 türkiyede her bir seçimin aziz nesini haklı çıkarması gözlerimi yaşartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ee ben vermedim ,sen vermedin ,gene kim verdi hülooğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ben anlamıyorum. Cihan haber ajansı : Akp önde ancak %2lik fark var Anadolu haber ajansı : Akp önde ancak %9 luk fark var Chp'nin kendi verileri : Ufak bir farkla öndeyiz ancak sonuç her an değişebilir Hangisine güvenelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Chp verilerini nasıl görüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ne demek o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Göremiyorsun :) Teşkilattan tanıdıklar varsa haberler düşüyor bir şekilde merkezden.Aslında chpnin seçim takip sistemi var ancak hala aktif olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar