Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 şimdi rüyasına yatıyorum cevabı bulursam burdan cevap atarım ne alaka lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 siz daha benim kolumu görmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Auril said: şimdi rüyasına yatıyorum cevabı bulursam burdan cevap atarım ne alaka lan :D cthulhunun kafasını yaptırıcam deyince bu geldi de aklıma bilmece gibi olmuş hakikaten safdsa https://forum.paticik.com/read.php?62,6911189,page=90#msg-7093858 http://forum.paticik.com/thumbnails/902/93b/694/5f4/0ed/f22/2ba/c7f/c6d/f49/bd_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 asdhııuasıdlhasıuhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 lan o kafası değil yhaaa öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 şu var ben de nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 olmamis satanist gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 abdest geçmez http://galeri12.uludagsozluk.com/533/yanacaksin_789353_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 hep cünüp 4evercünüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Abdest tutmuyor, ne yaptıysam tutmadı, kabullenip yaptırın tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 aslında mantıken yeteri kadar inanıyorsan tutması lazım hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 neden tutmuyor ? var mı dinen açıklaması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yalan söylüyorlar ya tutuyor. yaptır sen mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 panpa ben 22 sene önce kendime yapmış bulundum yaptıramayanlar için sorduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 tüm mübarekler yaptırabilir ya sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 tmm bok olmasın thread yeteri kadar mübarek doldu buralar asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 abdest konusunda endiseniz olmasın mutedeyyin patiler sigortasi olan bi is bulmanıza mani olmasın kafidir dovmenizin bakımını yeterince yapıp sonrasında da fazla gunes isigina maruz birakmayin ki zamanla barzikleşmesinler bu da acizane tavsiyemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Namessar said: sabonis said: O olay babanızın yüzde kaç oranında orangutan ile DNA paylaştığına bağlı valla :D Bende de olmayaymış iyiymiş ama var, yapcah bişi yok Bende ic kol kil orani cogunuzun gogus kilindan fazla. O resimdekinden de fazla. Hatta sirttan ve omuzdan aldiracagim killarla 3-4 tanenize full sac ekeriz. O derece cok. Dolayisi ile, ic kola planescape torment logosu yaptiracagim. Prosedur ne? Agda mi jilet mi? Bir de danny nin adresini bir tarif etsenize bana. Steril calisiyor mu? Calistigi alan icin de bol kedi var demissiniz. O beni killlandirdi. Ic ve dis paraziti yapilmayan kedi steril calisilmasi gereken mekanlarda cok tehlikelidir. Mekanda dolasiyorlarsa sikinti. yok prosedür falan ya. berber makinesi ile alıyorsun gayet yetiyor. danny garcia eskiden st. joseph'in oradaydı ama taşındı. nereye gitti bilmiyorum. danny garcia kendi yorumunu katmak konusunda iyi diye biliyorum ben eğer düz torment logosu ise herhangi iyi bir dövmeci de iş yapar. ama ben muhtemelen sırf kedi olayından gitmezdim yani, her ne kadar dövme yaptığı yer izole bile olsa, insan kıllanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 permatik akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Namessar said: Bir ara sorulatima firsat bulunca yanit donun :p onemli. Yaptirmayi dusundugum de su lady of pain mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Dragonfire said: lady of pain mi? torment symbol + deionarra o lady of pain li dovme soyle olurdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Namessar said: Bir ara sorulatima firsat bulunca yanit donun :p onemli. Yaptirmayi dusundugum de su xunnda yok muydu bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 sırlarını açık ettin şimdi oldu mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Auril said: bende kutulu kafası yapttırmak istiyom omza izmirde kim yapar ki ? http://furiousfanboys.com/wp-content/uploads/2010/11/dndmonsters_02.jpg Şu tip bir şeyi çok iyi çalışacak bir arkadaş, benim de dövmecim: https://www.instagram.com/cangurgul/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 dövmenin üstünü kıl kaplaması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar