Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 hile yaparak nasıl olcak ki. hile yaptığını bilicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Pfff,casual casual şeyler budist türk cumhuriyeti kurun challange istiyorsanız Holy roman empire'ın büyük olduğu bir bookmarkta başla hayvan gibi retinue basıp para biriktir yeterince güçlü olduguna inandığında baş kentini yunan kültürünün olduğu bir yere al decision ile culture değiştir müslüman karı bul,evlen,karının dinine geç 1 günde hilesiz hurdasız müslüman yunan HRE,screen shotları reddite koysan karma yağar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ohooo o kadar ugrasmaya gelemıyorum ben. asker lazım askeeeerrr! asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 YA YAŞADIĞIM MUTLULUK ÇOOOK BÜYÜK Zunbil Afgan kralıyım,güneşe tapıyorum halefim embesil kızım oldu,ısrarla erkek çocuk yapamıyorum,20 yıldır "have a son" ambition ı ile takılıyorum,2 karı eskittim,4 kızo ldu,ölünce krallığın bariz ağzına sıçılcak gavelkind yüzünden bi festival yapim dedim,kendim strong oldum,embesil kızım da bi şekilde İYİLEŞTİ HATTA QUİCK OLDU HAHAAHAHHAAH HAAHAHAHHAAH embesil'di,quick oldu ya asdfasdfafds nur indi bariz kızın üzerine PRAISE THE SUN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ya son dlc'yi satın alırken master card national neymiş lan acaba deyip sırf görmek için tıkladım boacompra diye bir siteye yönlendirdi; hiç bir kart bilgisi vermedim kapattım önüme çıkan browser sayfasını ama şimdi beklemede orderınız var yeni işlem yapamazsınız filan diyor. Steam support ne kadar sürede geri dönüş yapıyor bilen var mı? Adamlar siteye girdim diye hemen sipariş vermiş muamelesi çekti ama anlamadığım şey kart bilgilerim olmadan nasıl oldu böyle bir saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 beklemene gerek yok,önceki satın aldıgın oyunlar ekranından fln iptal edebiliyorsun,dün aynısı benim başıma geldi *sağ üstte steam walletındaki parayı gösteren yere tıkla çıkan ekranda store transactions(satın alma geçmişi? bilmiom türkçessinde ne yazıo) kısmını bul,ordan iptal edebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Yaptım dediğini kayboldu işlem o listeden fakat hala aynı hatayı veriyor. Gece gece hevesim kursağımda kaldı yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 kötü olmuş,dediğim gibi dün aynı duruma düştüm ben,sonra vazgeçip sana anlattıgım şekilde iptal ettim ve sonra normal visa'dan satın aldım oyunu. o store transactions kısmında "failed" yazıo ilk iptal ettiğim siparişin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ya bu şarlman ne zaman indirime girecek? ölücülüğüm tuttu 24 lira vermek istemiyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 DoGMeaT said: kötü olmuş,dediğim gibi dün aynı duruma düştüm ben,sonra vazgeçip sana anlattıgım şekilde iptal ettim ve sonra normal visa'dan satın aldım oyunu. o store transactions kısmında "failed" yazıo ilk iptal ettiğim siparişin yanında Arkadaşın steam hesabıyla girip giftledim kendime son çare olarak. Düzelmedi bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 abi birileri maceralarını yazsın. az heveslenelim. oyuna başlamak için bi komüniti fiiling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 898 yılında tatar imparatorluğunu kurdum yabguid hanedanı ile ama oyunun amacı kalmadı bunu gerçekleştirdiğimde. Devam etmelimiyim sizce? Ne yapabilirim mesela şu an oyunda amaç olarak? Daha üçüncü kağan hayattayken kurabileceğimi tahmin etmemiştim. İlk defa irlanda düklüğü hariç bir hanedanlık alıp uzun sürecek bir oyun oynayayım dedim ama direk bitti oyun şu an benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Anadolu'ya geçmeye bak. Uzaklaş oralardan Selçuklu, Moğol, Timur akınlarını atlatırım diyorsan kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesela feodalizme geçirmeye kassam bütün imparatorluğu bana bir getirisi olur mu? Yoksa ne bileyim şimdi tek amaç gidip 2.3. imparatorluğu filan kurmak mı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Moğollar kaç kişilik ordularla geliyorlar ki yaklaşık olarak? Birde dediğim ki mesela onlar gelene kadar herkesi feodaliteye çevirsem kale filan diksem dayanma ihtimalim olur mu acaba onlara karşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 80k filan ama yarısı horse archer filan onun ve bütün stack hareket edince seni eritiyorlar attiriton yemedikleri için. onları yenmek oyununun yeni amacı olsun. bende çoğu zaman öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 daima doğumda kendimden zayıf güçler bırakyıorum ben,moğollar onları ezip bana gelene kadar zayıflıyor,sonra golden horde gelince kendi aralarında savaşıyorlar zaten bi yandan misyoner yolla moğollara,aynı din olursanız müttefik bile olabilirsin,ooh direk deathstacklerle girerlerse,çok büyük değilsen kesin kaybedeceksin,dağlarda iyi generallerle savunmada kal,kaybetseen bile event troopları azalsın,bi 10 yılda senin orduların artıcak ama adamlar zayıflayacak,hele 1-2 taht kavgası sonrasında sıradan bir güç haline gelebiliyorlar,uzun vade'de fırsat haline bile gelebilir o yüzden moğollar. retinue'nü düzgün yap ayrıca,bak burda adam güzel anlatmış http://www.reddit.com/r/CrusaderKings/comments/2lhyzv/optimum_retinue_calculations_in_2205/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 şu oyunda ulster den başlayıp, irlandayı almak dışında bir başarım yok. o kadar başarı, kral ölünce hop uçuverdi. kimse sallamadı veliahtı. top diye oynadılar benle. dağıldı torpaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 işte gerçek eğlence o an başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 küfür edip kapattım ya. öyle tek region dan başlayıp, bütün irlandaya yerleşmek baya zor geldi. hem ingilizlerle arayı iyi tutup, hem yukardaki viking belasıyla arayı iyi tuta tuta büyümek için baya kanırtmıştım. çünkü ulan sen napıyorsun orda, hayırdır diye bir gelseler, dümdüz ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 geri aç o save'i ve hakkın olan o toprakları al taht kavgaları,hile hurdalar,zaten oyunun yarısı sunset invasion açıksa asıl eğlenceyi o zaman görüyorsun irlandada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 taht mücadelesi için çok yaşlandım. yiyin bütün topraklar sizin olsun mendeburlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Kalten said: 898 yılında tatar imparatorluğunu kurdum yabguid hanedanı ile ama oyunun amacı kalmadı bunu gerçekleştirdiğimde. Devam etmelimiyim sizce? Ne yapabilirim mesela şu an oyunda amaç olarak? nasıl ya, ck2 hiç bitmeyen bir oyun bence. Büyüdükçe büyümeye çalışacaksın, büyük imparatorluğu tutmanın zorluğu da ayrı oluyor. İlla ki bu kadar ufak tutacaksan hedefi kont başlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 O kadar takip ettim şu oyunu hala adam gibi Complete Pack ile indirime girmedi. Girenlerde hep kozmetik filan oldu asıl DLC'leri koymadılar içine. Gölgelerin içinde bekliyorum sizi haçlı kralları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 complete pack'e fln kesinlikle ihtiyacın yok legacy of rome charmalange sons of abraham old gods sword of islam müslüman olmayacaksak sword of islam'a bile gerek yok geri kalan dlc'leri indirime girince fln alırsın illa çok istiyorsan,ama mühim değil edit: way of life'da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar