moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 jorahzoned olmuşsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Komutan said: Tori said: Ben de humbledan alıcaktım da, şimdi humbledan alma, o extralar falan content değil expansion değil sadece kozmetik mi diyorsunuz? Hayır, hepsi kozmetik değil, üç tanesi expansion, onlar haricinde Sunset Invasion da az da olsa içerik ekliyor. abi işte viking oynamayı istiyosan viking dlcsini alıcaksın,republic oynamak istiyosan republic alırsın veya bizans oynıcaksan bizansın dlcyi alırsın vs.vs. ilk bi yalın halini oynayıp lan şu taraf ne güzel olur dediğiniz şeyi alırsınız.zaten harita vs.expansionları oyunda almasanızda görünüyo.sadece o bölgede açılan yerleri oynıyamıyosunuz.ama fethedebiliyosunuz gene. kozmetiklerde de sevdiğiniz tarafları alırsınız işte.öyle hepsini almanıza gerek yok.zaten genelde belirli yerler favoriniz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 moriarty said: jorahzoned olmuşsun abi. okadar bile olamadım ya.matrilineal nikahı bastı dany joraha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 paradox'u ayrı, steam'i ayrı seviyorum ama şu an öyle deli ettiler ki beni, ikisinin de ayrı ayrı belasını versin Allah. linux/mac launcher çalışmıyor diye yeni launcher koymuşlar, auto-update kapalı olduğu halde update yüklemiş. oyunu öyle açınca da achievement vermedi ironman oyunum, sırf achi için ironman oynuyordum. tam da roma'yı kurma achisini kurmanın eşiğindeyken yükledi yamayı. şimdi patladı achiler olduğu gibi. lanet olsun ikisine de. achi'leri ironman'e bağlayıp sonra en ufak yamada bozan paradox'u alıp, auto update'i kendi kendine yeniden devreye sokan steam'e kafa kafaya tokuşturasım var. aptal herifler ya. onlarca saat heba oldu. dandik ironman neden açayım achi vermeyecekse, mazoşist miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 anlamadım niye achievement vermedi? bug mı oldu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 herhalde bug, tech support forumuna yazdım da bilen yok henüz gibi. yeni yama zaten. böyle birşey olmaması lazım ama becerememiş paradox herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 steamin update etme demene rağmen bazen kafasına göre update yapması(ki benim sorunum,kotalı internet kullanıyorum)tam dayaklık zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Sam acını paylaşıyorum, okurken başıma gelmemesi için dua ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 ~ dlc için ne diyorsunuz? şu dlc yoksa almayın diyen var mıdır https://www.humblebundle.com/store/p/crusaderkings2_dlccollection_storefront Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 legacy of rome'u al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FcGkGUC0D2U Main features: New Earlier bookmark, 769, almost 100 more years of Crusader Kings II Special story event series for Charlemagne Annual Chronicle in the style of the Saxon chronicle Custom Kingdoms and Empires, create a new title from a lower-tier title, can customize flag and name. Dozens of new cultures. Brand new system for climate and seasonal transitions. Regency overhaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 soyunun Christopher Lee'ey akdar devam ettiremiyosak oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 öyle bir devir ki, fransızların avrupaya hakim olmasını sağlayacak kadar boş kalmış avrupa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 oooo ragnar ı koyarlarsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 daha doğmamış olur ragnar. şahane haber, yaparlar mı diyordum, yaptılar. daha da çok satsın, devam etsin bu ck çılgınlığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 evet 100 yıl biraz fazla once ama ilk heir olabilir birine diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 hem ck2 hem eu4 düşüşte benim gözümde, artık şirketi döndürmek için çıkarıyorlar gibime geliyor dlc'leri. Bu dlc'nin de oyuna bir şey katacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Uuu şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Devlet adını değiştiremiyorduk değil mi biz bu oyunda. Yabguidlerle başladım tekrar türkler diye. bir hayli bölge aldım ama halen yabguid diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 müslümanlarda hanedan adı devletin adı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Şu oyun yüzünden zevkine ortaçağ tarihi masterı yapabilirim işletmenin üstüne sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Promenader said: müslümanlarda hanedan adı devletin adı oluyor. müslümanlıga davet için gelenlerin kafalarından koleksyon yapıyorum. Hedefim müslümanlıgı silmek şu an için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 aslında yunan kültürüne geçip hepsini hadım edebilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Orjinal türk dininde kalacam. Mogollar gelene kadar ne kadar batıya kaçabilirsem o kadar iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar