Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Sorieno said: İstediği kadar açsın, resmen Gamergate'i tek başına bitirdi Ubisoft. Büyük bir impact yani. Polygon'u Kotaku'su Forbes'u hep bastılar kalayı. Şunu açar mısın sana zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Para yiyorlar, favor kullanıyorlar, şirketlere çalışıyorlar dediğimiz olağan şüpheliler bu oyun için hiç acımadan bamgüm girdiler, çoğu da oyuncu deneyimini önplana çıkardı, false advertising'e microtransition'a bir ton laf ettiler. Tabii bunun altında "Unity'de female karakter seçelim" gibi yine out of place bir öneriye Ubi'nin verdiği dehastirin cevabının da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 İnceleme kopyalarında micro transaction kapalıymış. Yazarlarda hafif bir "göz göre göre adam mı dolandırıyorsunuz lan" tepkisi oluşmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 3 tane 980 ile sabit 60 fps gorememek... sdfsd bari konsolda düzgün çalışsaymış orada da şikayetçiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 :( http://www.youtube.com/watch?v=5jWpggPNF9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 hmm o kadar kötü mü durum bu son oyunda şimdi 2x 980ler 3x 980ler nedir abi ne oynuyoruz allaşkına konsollar da bile düzgün çalışmıyorsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 evga gtx 780 ile herşey max oynuyorum, stabil, takılmadan. biraz abartıyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 http://imgur.com/gallery/ao3Z7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 metacritic giderek daha da düşüyor. xbox tarafı hele 3 e düşmüş user rate =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 en çok hayal kırıklığına uğradığım oyunlardan biri oldu bu. AC 3'te bile daha bi eğlendiydim. Dreanor'da sıra bekleye bekleye bitirdim oyunu resmen sdf Beğenmedim hikayeyi hiç ya. Bi tane bile sevilesi karakter yoktu hatta bence. Arno'da meh bi karakterdi. oyunun sonundan spoilerlar son boss fight ne kötüydü. zaten bozuk cover mekanikleri birde zorla onları kullandırttı. Bu kadar görevden sonra. Sage'in kemikler önemsiz orda iyi bari deyip, bütün yaptıklarımızı direk yok saydı ya. siktir git ubisoft. modern day hikayeyi direk yalan ettiler. elise'de başta iyi geldiydi de. Hikaye ilerledikçe çok baydı. Hani ölmesi filan koymadı hiç sdf Arno'dan karı peşinde koşarken assassin olduğu bildiğin. Başta daha bi ezio gibi olacak sandıydım ama olamadı. Ha birde bunca zamandır bir kere bile ubisoft serverlarıan bağlanıp co-op deniyemedim. Hep hata verdi. Bu kadar potansiyeli olan bi oyunken oyuna koydukları her şeyde bir sıkıntı var. Cover sistemiydi, crouch tu hep sıkıntılı. Zor dedikleri combatta bir tek oyunun başında zor sonra yine one shotlamaya devam milleti. Bir sürü şeyi gereksizce çıkartmışlar birde oyundan. Unarmed dövüştü, hidden blade' silah olarak kullanmaydı, düşmanları human shield olarak kullanma filan. Hatta arno'nun niye ikinci hidden blade'i yok. O kadar customization, skill tree muhabbeti de meh. Zaten önceki oyunlarda olan şeyleri hadi skill point ver diye açtımaları kötüydü baya. O kadar değişik görünecek Assassinler dedikleri de 5 tane mi ne giysi seti var işte. sonuçta en boktan AC oyunu bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Robert_Poche said: evga gtx 780 ile herşey max oynuyorum, stabil, takılmadan. biraz abartıyorlar gibi. takılmıyor ama fps 20-25 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 aynen, rahat çalışmadığını hissettiriyor. AC hastasıyım ama oyun harbi boşuna hype yapmış, blag flagden sonra hüsran oldu, side questlerin hepsini yapacağım diye yola çıktım, oyun o kadar absürtki, çabucak main questi bitirmeye çalışıyorum. kaçıncı AC oyunu bu, hala kontroller saçmalıyor, hala AI rezalet, hala oyun glitch'ten geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 çıktığı gün aldım. berbat. kesinlikle oynanacak bir hali yok şu an. gtx 770'i alalı daha bir sene geçmeden bu kadar düşük ayarlarda bile düşük fps ile oynayacak halim yok. 2 bölüm oynadım kapadım. koyu hayranı olduğum için adam akıllı bir patch gelene kadar oynamicam. piç etmenin alemi yok. patch 3 preview çıktı bu arada; http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-184758-16&ct=tcm:148-76770-32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 pc'de 2.1 user score ile rekora koşuyor zaten. neyse black flag'i hala oynamadım. en azından bi tane güzel oyun var önümde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 The Division'u nasıl sıçıp sıvıyacaklar acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Yeni patch'i bekliyorum oynamak için, 1-2 mission yapıp kapadım, disc'i çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bend eoyunu aldim, halen bekliyorum patch ciksa da en iyi halini gorsem, ona gore 970 sli alicam gerekli olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Robert_Poche said: evga gtx 780 ile herşey max oynuyorum, stabil, takılmadan. biraz abartıyorlar gibi. hersey max derken : AA ne , cozunurlugun ne ve ultra da misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 robert_posche :D kutun dolu, cevap veremiyorum sana oradan. buradan soruyorum tekrar cozunurlugun kac , ve hangi AA 'de onuyorsun ? yani oyun akiyor dedigin hali soruyorum, 30 fps den asagi inmiyor mu mesela cogu zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 cevabın burada: Yabgu said: Robert_Poche said: evga gtx 780 ile herşey max oynuyorum, stabil, takılmadan. biraz abartıyorlar gibi. takılmıyor ama fps 20-25 :D Robert_Poche said: aynen, rahat çalışmadığını hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yani 2 hafta izin aldım da ve ac oynicam diye nası içimde patladı anlatamam. patch 3 her şeyi çözmeyecekmiş üstüne üstlük, fps sorunları 4 5'de anca deniliyor. s...k ubi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 benim gibi geriden takip et seriyi deniz. hem optimize hem bedava gibi fiyata oyna işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 nvidia her oyun için ayrı driver çıkarıyor resmen, bugün de Dragon Age olanını çıkarmışlar, ilgilenenler geforce experience kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ya robert,sorularima cevap versene :D akiyor oyun diyorsun, her seyim ultra diyorsun ama AA , cozunurlugunden bahsetmiyorsun ? ve sadece gtx 780 ( ti bile degil sanirim ) var diyorsun. bi full spec 'ini ve oynadigin ayarlardan AA , cozunurluk, ve hangi preset ( yani ultra, very high, high gibi ) te oynayip da devamli 30+ fps aliyorsun yazar misin. su isi kapatalim artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 abi yazdım :), işyerindeyim kontrol edemiyorum AA tarafını(AA ayarını hiç yapmadım) oyunu açıp ayarları direk ultraya ayarladım, çözünürlüğü de 1080P. kart EVGA GTX 780 FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar