darkageman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Knight güzeldi ya zamanında. Benim de bir arkadaş var Eso delisi böyle grind ve farm çok seviyor. Ben sevemedim nedense ama gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 eso'da neyin grind farmı varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 eso baya mmo gibi değil ya. orta şeker single player rpg gibi oynanıyor level kasarken. dungeona girince veya büyük şehirlere gidince mmo oynadığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Zenosaydin basarili olmasina sasmamali o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 agreed. hatta bi de first person oynarsan neredeyse elder scrolls 6 oynuyormuş hissine kapılmanı sağlıyor oyun. o açıdan elder scrolls+mmo harmanını iyi becermişler kanımca. bi de işte şu klasik mmo'lardaki gavat ötesi animasyonlara bi çare bulsalar. lore takip edesim gelmiyor odun odun animasyonlarla bana hikaye anlatmaya çalışınca. @applev0dka ne araya girdin be birader. hadi git candy crush oyna sen ya hayde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Animasyonlar neyse de kombatı çok vasat ya. Swtor kadar kötü değil ama özellikle melee kombatı baya kötü. Vuruş hissi yok, havayı dövüyor gibisin. Bi wildstar, bi gw2 keyfi yok mob döverken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Abi bizim ark bütün gün dungeon yapıyor. Bana grind farm yapıyorum diyor. Vay ibne bizi yiyormuş o zaman. Adam Morrowind expansionu saniyesinde çekti. Almam felan ayağına yatıyordu sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 dungeonda da grind yaparsın ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Abi grind yok diyonuz ya. Ne bileyim ben oynamadığım için. Her mmo da var yani grind mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hayır yani oyunun temel mekaniğinde grind yok, ama grind yapmak isteyen adam her oyunda yapar zaten. craft kasacaktır, sabahtan akşama kadar material grind yapar. sabahtan akşama kadar dungeon farmlar. lakin oyunun ana mekaniği bu şekilde değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 applev0dka said: Bu oyun beni cok sarmadi 1 haftada sıkıldım yaa.. Sanırım artik mmo cağını gectim oyundan bağımsız olarak bu da olabilir sebep elder scrolls hakkıdna bilgi sahibiysen önceden zevkli oluyor, ben skyrim'de de burda da girdiğimde kitapları okuyup çıkıom genelde mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 O biraz böyle hemen bitireyim işimi tiplerinde. Grind seviyor yani. Bende alışamadım nedense Eso'ya alayım vs demişti zamanında. Trailerları harikaydı ama gameplay olarak bana uzak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Başta karakter build opsiyonlarının çok güzel olduğunu düşünüyordum. Farklı yerlerden istediğin skilleri al vs. baya güzel gibi duruyor ama öyle değilmiş. Buildlere bakıyorum PvP - PvE aslında hemen hemen herkes aynı şeyi yapıyor. Hele stamina buildleri birebir aynı neredeyse rotasyondan gameplaya kadar. Bir de leveling güzel ama çok yavaş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Grindın kralı var 2-3 saatte 1-50 yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 paradoksalkedi said: Başta karakter build opsiyonlarının çok güzel olduğunu düşünüyordum. Farklı yerlerden istediğin skilleri al vs. baya güzel gibi duruyor ama öyle değilmiş. Buildlere bakıyorum PvP - PvE aslında hemen hemen herkes aynı şeyi yapıyor. Hele stamina buildleri birebir aynı neredeyse rotasyondan gameplaya kadar. Bir de leveling güzel ama çok yavaş yahu. Abi meta her oyunda var buna yapabilecek birşey yok. Path of exile gibi bir oyunda bile bir buildi onbinlerce insan oynuyor falan. Bu doğal birşey.Böyle oyunların güzel yanı bana göre oturup theorycraft yapıp unique bir build yapabilmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ben hiç guide falan okumadım/izlemedim. Deneme yanılmayla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 olay metanın olması veya olmamasından ziyade, metanın gerekli olup olmaması. bu oyunda gerekli değil. en kötü buildi bile yapsan normal gidişatında devam ediyorsun. endgamede hardcore hedeflerin vardır o zaman meta kasarsın da o zaman neden eso oynuyorsun. aç wow oyna. wowda esoda olan olay yok. meta ve 2 alternatifi belli. kesinlikle onu oynaman gerekiyor yoksa dps de competitive kalamıyorsun. bu oyunda öyle bir dert yok. cutting edge challenge kafası yok son tıka kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Eski acctimi geri açtım. hangi serverda hangi faction'sınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 server yok, 1 tane mega server var. EU'dayız doğal olarak. Guildin ağırlığı Aldmeri Dominion, ama factionlar artık beraber oynamaya engel değil. sadece cyrodiil'de sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Tamamdır thnsk. Nickler ne oyun ici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Xenocide said: Guildin ağırlığı Aldmeri Dominion, ama factionlar artık beraber oynamaya engel değil. şuna kanmayın cidden, kandıra kandıra çoğunluğu elde tutmaya çalışıyorlar ama eşit durumda üç taraf da guildde. şaka değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 oyundaki bütün karakter modelleri leş olduğu için ne seçtiğin fark etmiyor aslında. her türlü çirkinsin. son 10 yıldır çıkan mmolar arasında en kötüsü sanırım eso açık ara olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bütün Elder Scroll oyunlarındaki karakterler çirkin zaten. :) Skyrim'de bile bir sürü MOD ile anca toparlayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 racial pasifler baya etkili ama ona dikkat et ne açıyorsan. en basitinden karakter magicka mı stam mı o önemli. hybrid oldu mu genelde patates oluyor. onun yanıtına göre hangi ırklar iyi aşağı yukarı fikir veriyor. atıyorum magicka yapıyorsan max magicka, magicka recovery falan çok fark ediyor. stam karakterine gidip magicka pasifleri olan ırkı seçtin diye geri kalmazsın ama çöpe gider en az 2 pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bingildak said: oyundaki bütün karakter modelleri leş olduğu için ne seçtiğin fark etmiyor aslında. her türlü çirkinsin. son 10 yıldır çıkan mmolar arasında en kötüsü sanırım eso açık ara olarak. swtor, wildstar, mortal online filan tonla oyun var çok daha kötü son 10 yıldan. daha da gider o liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar