Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

agreed. hatta bi de first person oynarsan neredeyse elder scrolls 6 oynuyormuş hissine kapılmanı sağlıyor oyun. o açıdan elder scrolls+mmo harmanını iyi becermişler kanımca.

bi de işte şu klasik mmo'lardaki gavat ötesi animasyonlara bi çare bulsalar. lore takip edesim gelmiyor odun odun animasyonlarla bana hikaye anlatmaya çalışınca.

@applev0dka ne araya girdin be birader. hadi git candy crush oyna sen ya hayde.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Bu oyun beni cok sarmadi 1 haftada sıkıldım yaa..

Sanırım artik mmo cağını gectim oyundan bağımsız olarak bu da olabilir sebep

elder scrolls hakkıdna bilgi sahibiysen önceden zevkli oluyor,
ben skyrim'de de burda da girdiğimde kitapları okuyup çıkıom genelde mesela :)
Sosyal ağlarda paylaş

Başta karakter build opsiyonlarının çok güzel olduğunu düşünüyordum. Farklı yerlerden istediğin skilleri al vs. baya güzel gibi duruyor ama öyle değilmiş. Buildlere bakıyorum PvP - PvE aslında hemen hemen herkes aynı şeyi yapıyor. Hele stamina buildleri birebir aynı neredeyse rotasyondan gameplaya kadar. Bir de leveling güzel ama çok yavaş yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

Başta karakter build opsiyonlarının çok güzel olduğunu düşünüyordum. Farklı yerlerden istediğin skilleri al vs. baya güzel gibi duruyor ama öyle değilmiş. Buildlere bakıyorum PvP - PvE aslında hemen hemen herkes aynı şeyi yapıyor. Hele stamina buildleri birebir aynı neredeyse rotasyondan gameplaya kadar. Bir de leveling güzel ama çok yavaş yahu.

Abi meta her oyunda var buna yapabilecek birşey yok. Path of exile gibi bir oyunda bile bir buildi onbinlerce insan oynuyor falan. Bu doğal birşey.Böyle oyunların güzel yanı bana göre oturup theorycraft yapıp unique bir build yapabilmen.
Sosyal ağlarda paylaş

olay metanın olması veya olmamasından ziyade, metanın gerekli olup olmaması. bu oyunda gerekli değil. en kötü buildi bile yapsan normal gidişatında devam ediyorsun.

endgamede hardcore hedeflerin vardır o zaman meta kasarsın da o zaman neden eso oynuyorsun. aç wow oyna.

wowda esoda olan olay yok. meta ve 2 alternatifi belli. kesinlikle onu oynaman gerekiyor yoksa dps de competitive kalamıyorsun. bu oyunda öyle bir dert yok. cutting edge challenge kafası yok son tıka kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

racial pasifler baya etkili ama ona dikkat et ne açıyorsan. en basitinden karakter magicka mı stam mı o önemli. hybrid oldu mu genelde patates oluyor. onun yanıtına göre hangi ırklar iyi aşağı yukarı fikir veriyor. atıyorum magicka yapıyorsan max magicka, magicka recovery falan çok fark ediyor. stam karakterine gidip magicka pasifleri olan ırkı seçtin diye geri kalmazsın ama çöpe gider en az 2 pasif.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyundaki bütün karakter modelleri leş olduğu için ne seçtiğin fark etmiyor aslında. her türlü çirkinsin. son 10 yıldır çıkan mmolar arasında en kötüsü sanırım eso açık ara olarak.

swtor, wildstar, mortal online filan tonla oyun var çok daha kötü son 10 yıldan. daha da gider o liste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...