sadman Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Bıngıldak high elf templar aç en güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 jonq said: 12-Man Raid lere burada Trial deniyor. Faction farkı olayı One-Tamriel ile beraber kalktı. Faction olayı sadece Cyrodilde geçerli bir durum oldu. PVE contenti açısından istediğin factiondan istediğin race i açabilirsin. ( guilddekilerin çoğu Dominion'dan açmış ) Guildde 2 tank 2 healer var bildiğim kadarıyla. ( Biri Zaugna ki o da mecburiyetten oldu :) ) Tanksız group contentler yapılabiliyor ama healersız olmuyor. Healer ihtiyacımız daha fazla. Genelde classlarda dağılım şöyle; DragonKnight -> Tank , DPS Templar -> Tank , Dps , Healer Sorcerer -> Dps , Healer Nightblade -> DPS ancak ince ayar çekerek zorlama ile misal DragonKnight'a da magicka build ve restoraton stafftan giderek healer, yada nightblade e tanklık yaptırabilirsin. Yani aslında her class a her yol açık sadece detaylı ugraşmak gerekiyor. Baya araştırdım buildleri NB tanklar çok overratedmis şu an hem sustain hem damage hem tanıklık açısından baya iyiymiş. Oyunda her class ile aşağı yukarı her şeyi yapabilme olayı baya hoşuma gitti benim. Nightblade baya rogue classi fakat magicka giderek acayip güzel ranged dps olabiliyor. Sorcerer kasiyorum mesela hem stamina hem magicka güzel iş yapabiliyor. Sıkıntısı ne oynayacağıma karar veremiyorum. Duel spec gibi bir şey yok o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ZaugnaKhaldun said: Benim Aldmeri Dominion dediğim sadece PvP için bu arada; guildde Aldmeri Dominion ortalaması sanki biraz daha fazlaydı hatırladığım kadarıyla AlphaGear kullanıyorum ben. Outdated ama tek bir bugı dışında sorunu yok. O da armor swap yaparken weaponları unsheat etmeniz gerekiyor. Warmode da iken silahları değiştiremiyor. Fixleyen olursa diye takip ediyorum. Bu addon a birden fazla Armor set ve her armor sette kullanacağınız 2 action bardaki skillerinizi tanımlayabiliyorsunuz. Tek clickle komple set ve actionbarlar değişiyor. Multiclass oynamak isteyenler için 10 numara addon olmuş. Bunun sayesinde tanklık yapmaya karar vermiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Swap skills ve şu http://www.esoui.com/downloads/info52-WykkydOutfitter.html Bide minion app var addon setup/upgrade için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ad3m said: Xeno mantık olarak skilli bardan kaldırdığında özelliğinin de uçması lazım ama? Hatta deniyeyim bakiim harbi öle oluyomuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 dominion ı kim seçti aga. gaylord, gayerlord ve kedi kırmasından oluşuyor. gaylord açtım yapacak bir şey yok. dominus juxtaposition nick. nb healer gidiyorum. bu buildi takip edicem :http://tamrielfoundry.com/topic/a-long-guide-to-nightblade-pve-healing-in-one-tamriel-the-madgod/ dualwield sword resto staff resto staff a alternatif olmaması baya kötü ya ama en azından traditional healer değil. dmg ile heal etmesi falan biraz farklı belki ilgimi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ben de başlıycam tekrar bu gidişle. 200+ champion point'li imperial dk stam tank hazırda baya sağlam. max lvl yapın charları, lazım olursam gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Başlayın 50 olakta store açılsın. Eşe dosta da haber salın gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Build arayanlar mutlaka şu iki siteye göz atsın: http://alcasthq.com/ http://deltiasgaming.com/ Addon için de esoui.com iyi, Minion uygulaması da baya iyi, hem oto güncelleme falan güzel arayüz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Kardeş epilepsi krizi geçirdim sqoilera al plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Addon Tavsiyeleri: Action Duration Reminder: Kullandığınız skillin duration'ını hem skill üzerinde, hem de weapon swap yaptığınızda yukarıda gösteriyor. İsterseniz sesli ve yazılı alert de verdirebiliyorsunuz. Azurah: UI'daki her şeyin yerini değiştirebilmek için. Combat Metrics: DPS Meter. Hem detaylısı hem minimali var içinde. DarkUI: Normal UI'ı alıp karartıyor böyle, çok hoş gözüküyor. HarvestMap: Ore, bitki böcek falan topladıkça haritaya 3D işaretliyor güzel addon. LoreBooks: Mages Guild ile exp kasmak için lorebook toplamanız lazım. Onları haritaya işliyor. Lui Extended: Player ve target Unit Frame'i için bence en güzel addon. Alt alta can stam ve magickayı koyuyor. Minimap by Fyrakin: Oyunda minimap yok hala niyeyse addon olarak var. NoAccidentalStealing: Quest alırken Guard'ın yanında yanlışlıkla bir şey çalıp ölmeyin diye. SkyShards: Tüm SkyShard'ları haritaya işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ben de ekliyeyim CDG Bank Stacker : Tam bir hayat kurtarıcı bankayı açtığınızda bankada hali hazırda bulunan stacklenen itemlar mevcutsa ve inventorynizde de aynısından varsa otomatik taşıyor/stackliyor. Oyunun inventory sistemi o kadar kötüki. Belli bir boyuttan sonra bulamıyorsunuz malzemeleri. Lost Treasure : Treasure maplerin yerini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Yeni başlıyanlar bu 3 addons'u mutlaka yüklesin olmazsa olmaz addons bunlar. - Undiscovered - SkyShards - Lorebooks Bunları yükliyince hee tamam olcaksınız zaten :) Diğerlierini keyfe göre yükleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 eyvallah kurayım addonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ad3m said: Ben de ekliyeyim CDG Bank Stacker : Tam bir hayat kurtarıcı bankayı açtığınızda bankada hali hazırda bulunan stacklenen itemlar mevcutsa ve inventorynizde de aynısından varsa otomatik taşıyor/stackliyor. Oyunun inventory sistemi o kadar kötüki. Belli bir boyuttan sonra bulamıyorsunuz malzemeleri. Lost Treasure : Treasure maplerin yerini gösteriyor. düzeltsene o zaman guildbankı alalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Yok lan bu başka kişisel bank için ama gbank için de var yapayım ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 YABTIM arada benim itemlarda uçtu ama sağlam slot açtı şerefsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 https://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/3jjoql/are_you_having_fps_issues_wih_eso_on_a_pc_well/ yeni başlayanlar için performans ve kalitede fark yaratan bazı ayarlar. şunları yapın kesinlikle, bana yetti sadece şunlar: said: I want to resolve your issue without alienating a specific brand of cards, lets start with the 2 or 3 most generalized settings that anyone can attempt which should resolve a majority of your issues. (Or at the very least drastically improve your current performance issues.) Lets locate your usersettings.ini file for ESO. Typically this is located in documentselder scrolls onlinelive. Make sure to make a COPY of this file before proceeding. Go ahead and edit the file with notepad or word pad (I prefer notepad++) and were going to be looking for some specific settings to modify. The very first one to search for is : SET HIGH_RESOLUTION_SHADOWS Yours will probably say 1. CHANGE that to "0". (Now this is not to be confused with actual shadow quality, but whether or not the shadows are hard edged or soft. Believe it or not, it actually looks more realistic with this setting to "0" AND has a huge impact on performance in a positive manner. Search for SET GPUSmoothingFrames and make sure it is set to "0" as you see above. (And this is more of a Graphical enhancement, a real nice one with minimal loss of performance) EDIT: 11-12-15 DO this MIP LOAD Texture tweak last after everything is running silky smooth, as it can cause performance decrease on some older pc's or laptops.) Search for SET MIP_LOAD_SKIP_LEVELS . its probably at 0 or higher. Set it to "-3" Youll be astounded at the detail of the characters and buildings all of a sudden. no more blurry textures. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Bu oyun beni cok sarmadi 1 haftada sıkıldım yaa.. Sanırım artik mmo cağını gectim oyundan bağımsız olarak bu da olabilir sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 gördüm lvl 7'de kalmışsın da bir hafta nasıl lvl 7 kaldın o ilginçmiş, 5 saatlik iş çünkü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Bende ilk çıktığında level 4-5 e kadar kasıp bırakmıştım. Bu sefer biraz daha lore ve scritpler cazip geldi. Level 15'den sonra çift silah çok daha zevkli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Sam said: gördüm lvl 7'de kalmışsın da bir hafta nasıl lvl 7 kaldın o ilginçmiş, 5 saatlik iş çünkü. :p 1 hafta da her gun max 1-2 saat bazen yarim saat oynadim .d Zaten sarsa 3-4 saat oynardim gunde .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 applev0dka said: Bu oyun beni cok sarmadi 1 haftada sıkıldım yaa.. Sanırım artik mmo cağını gectim oyundan bağımsız olarak bu da olabilir sebep bence sen oyun oynama. beceremiyosun birader zorlamanın alemi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 sus ve knight oyna. beni gaza getirme 2 haftaya senden iyi eso oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar