Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

sadman said:

pati guildi vardı bi ara noldu ona?

Pati guildini açtık beyler. Annen INC back in business.

Annene girmek isteyen bana veya zaugnaya mesaj atsın

@Xynocide

@zaugnakhaldun

10 kişi olunca guild bank açılıyor, 50 olabilirsek guild store açılıyor. HADİ DÜNYA PATİNİN GÜCÜNÜ GÖRSÜN HERKES ANNENE GİRSİN

Account/charater not found diyor
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

beles dimk bu oyun simdi.wow un rengarenk grafiklerinin yaninda daha karanlik atmosferi var gibi bilgilendirin plzz

beleş değil, pay2play. tek sefer ödüyorsun, aylık ödemiyorsun. opsiyonel olarak ödeyebilirsin de, xp bonus, crafting bag gibi şeyler geliyor. denge bozan bişey değil.

Wow gibi cartoon değil grafikler, realistik. Atmosfer olarak elder scrolls işte, skyrim, oblivion, morrowind karışımı. çiçek böcük yeşil yerler de var, darkness'ın dibine dibine kökleyen yerler de var.

@sadman

PM değil de mail at, online değilken öyle diyor. mail atarsan kutuya düşer, isminizi görürüz, invite çakarız. online olduğunuzda da kabul edersiniz vs.

sonradan farkettim apple'ı kaale bile almamışım
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey var
https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/323521/cyrodiil-performance-test-and-double-ap-event/p1

TL;DR
Performans test yapacaklar. CP'lerin Cyrodiil'deki lagın kaynağı olduğundan şüpheleniyolar. O yüzden;
(February 27 – March 6) For a period of one week, all Champion Points will be disabled on all Campaigns on all platforms and megaservers.
Sosyal ağlarda paylaş

cyrodiil'de lag, "netcode" mudur nedir bir antibot koruması eklendiğinden beri var?
Şayet CP ise tek sorun ve bununla çözülecekse süper olur.

@Promenader
Cklass seçerken viable 2h buildlere bakmanı öneririm. Mesela ben de DW stam DK istiyordum fakat NB kadar etkili değilmiş DW stam'ı.
sneak'in avantaj olduğu yer IC sewers'taki PVP.
Sosyal ağlarda paylaş

@mardox

Aynen hatta şu meşur lighting patch dedikleri v1.2.3 civarı kurmuslardi o sistemi. 3 yıl oldu nerdeyse lol.

Yalniz cidden ben cplerin de etkisi oldugunu dusunuyorum. v1.5'te mesela çok daha iyiydi performans, yine lag vardi ama katlanılabilir seviyedeydi. 1.6 sonrası özellikle bu dark brotherhood patchinden sonra falan millet artik 400-500 cplere ulastigindan beri saçma bi artis var lagda.

Bunun yanında Azura'da öyle çok lag yok Trueflame kadar. Iki campaign de pop locked günün nerdeyse her saati.
Mantikli yani, bir sürü extra calculations giriyo isin icine.

Zaten bu cp sistemi power creep acmaktan baska bi ise yaramiyor ha. Pvpnin icine ediyor resmen. Sırf bunu dengelemek icin battle spirit debufflarini koydular işte dmg/heal/sheild reduction falan, buildlerin %50si ise yaramaz hale geldi.
v1.5 mekanikleri ne güzeldi amk. İçimi döktüm
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Uzun süreden sonra dün akşam yine indirdim oyunu ama tabi ki skiller resetlenmiş yine. Neye ne kadar vermiştim unuttum hep. Her ara verip girdiğimde böyle oluyor =/

ahah sunun aynisini ben yasiyorum ya. bi gazla indirip skilleri neye verecegimi bilmedigimden random moblara gidip light attackla 2-3 tanesini kesip eh bayikmis diyip cikiyorum sdf. bi ara oturup adam gibizaman ayiricam ama once witcher 3 bitrcek bi de for honor aldim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...